Mad til bryllup

Brylluppet er den smukke, romantiske dag, hvor alt bare skal spille fra start til slut. Vi kan hjælpe med mad, sted og serveringspersonale. Lad os sammen skabe den perfekte fejring af kærligheden.

Bryllupsmad leveret ud af huset

Brylluppet er en af de mest mindeværdige dage i dit liv. Der er meget at forberede. Ikke mindst bryllupsmaden.

Vores dygtige selskabsteam kan lave lige præcis det bryllupsmad, I ønsker jer allermest. Nedenfor er et forslag til en treretters bryllypsmenu, men vi sammensætter gerne en menu, som I ønsker den. Vi anbefaler f.eks forretter som ristet hellefisk fra Grønland serveret i cremet rejebisque med fine urter og estragonemulsion eller tynde skiver af saltrimmet laks serveret med asparges terrine, kørvelskum og tomatkonfit. Hovedretten kunne være skiver af rosmarinstegt kalveculotte anrettet med forårsgrøntsager, estragonsauce og knuste kartofler med olivenolie og parmesanost eller Lammekrone stegt med krydderurtecrust. Hertil persillerodspuré, nye spidskål med citronsmør, kapers og små persillekartofler. Desserten til brylluppet kunne være syltet rabarber med vanilje og citron, ballotine af rabarber og sprød nøddeknas samt karamel med salt og rabarber eller kold bærsuppe med vaniljeiscreme og sprød tuille toppet med mynte.

Bryllup

3-retters bryllupsmenu

Pris fra 359,00 pr. kuvert

Læs mere

Bestil bryllupsmenuen til dit bryllup

Et bryllup er en af de vigtigste begivenheder i livet, og ligegyldigt om du drømmer om det helt store slotsbryllup eller en afslappet dag med fadøl og grill, skal alt klappe, så du kan slappe af og nyde dagen.

Vi tilbyder selvfølgelig lækre buffeter og menuer til bryllupper, men vi kan også hjælpe med alt det andet: Det perfekte sted for dit bryllup, leje af telt til haven, leje af borde, service osv., drikkevarer og ikke mindst servering.

Vi har mange års erfaring med catering og planlægning af bryllupper, så tøv ikke med at spørge os om gode råd, få referencer eller få os til at arrangere det hele.

Vores mad er lavet fra bunden af årstidens friske råvarer ud fra vores filosofi om at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det, der gør vores mad ærlig er at du får mad lavet af den rene og gode råvare. Vores mad er herlig, fordi den er for alle samtidig med at vi er kreative og følger tidens tendenser og trends og den er enkel, fordi vi ikke er prætentiøse eller snobbede i vores madlavning.

Kontakt os på telefon 70228212 eller torvekoekken@torvekoekken.dk så vi sammen kan lave den helt rigtige bryllupsmenu til jeres store dag.

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.