Mad til bryllup

Brylluppet er den smukke, romantiske dag, hvor alt bare skal spille fra start til slut. Vi kan hjælpe med mad, sted og serveringspersonale. Lad os sammen skabe den perfekte fejring af kærligheden.

En smuk bryllupsmenu til en smuk dag

Brylluppet er en af de mest mindeværdige dage i dit liv. Der er meget at forberede. Ikke mindst bryllupsmaden.

Vores dygtige selskabsteam kan lave lige præcis det bryllupsmad, I ønsker jer allermest. Nedenfor er et forslag til en bryllypsmenu, men vi sammensætter gerne en menu, som I ønsker den. I kan vælge de antal retter I ønsker fra nedenstående menu og vi tager også gerne imod forslag til en anden menu. Vores dygtige selskabsteam har stor erfaring med mad til bryllupper, og vi tilbereder gerne en særlig menu, så den bliver præcis som I ønsker. 

Udover nedenstående menu leverer vi også gerne maden før og efter middagen. Det kan være en stående receptionsmenu, natmaden eller nogle snacks undervejs. Derudover tager vi naturligvis hensyn til allergier og særlige præferencer til tilberedningen. 

 

Nedenfor er et eksempel på en treretters bryllupsmenu
Den endelige menu kan vi skræddersy til jer og afhænger bl.a. af jeres ønsker, antal gæster, samt hvilken sæson vi er i. 

 

Skindstegt multe på smør
med stegt slikporre i morkel fumé. Hertil anis syltet skalotteløg og tallerkensmækkere

 

Karamelliseret oksemørbrad
på stegte kantareller og brændte løg. Hertil serveres en brombærsauce og smørbraiseret kartoffel

 

Nyfortolkning af hindbærroulade
Sød kagebund gratineret i rørsukker, hindbærcreme, knas og rød skovsyre


359 kr. 

Vi tager meget gerne imod forslag og ønsker.
Skriv til os i kontaktformularen nedenfor, så designer vi den bedste madoplevelse sammen med jer og jeres bryllup.

 

Buffeter til dit bryllup

Amerikansk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Efterårsbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Forårsbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Italiensk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Sommerbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Lad os sammen planlægge den store dag

Skriv din bryllupsønsker ind i kommentarfeltet og du hører fra os snarest.

 

Du er også velkommen til at ringe på:

70 22 82 12 

eller skrive til os på 

selskab@torvekoekken.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig :)

Skriv dine detaljer ind her

Også dine helt særlige ønsker

Vi hjælper med alt til dit bryllup

Et bryllup er en af de vigtigste begivenheder i livet, og ligegyldigt om du drømmer om det helt store slotsbryllup eller en afslappet dag med fadøl og grill, skal alt klappe, så du kan slappe af og nyde dagen.

Vi tilbyder selvfølgelig lækre buffeter og menuer til bryllupper, men vi kan også hjælpe med alt det andet: Det perfekte sted for dit bryllup, leje af telt til haven, leje af borde, service osv., drikkevarer og ikke mindst servering.

Vi har mange års erfaring med catering og planlægning af bryllupper, så tøv ikke med at spørge os om gode råd, få referencer eller få os til at arrangere det hele.

Vores mad er lavet fra bunden af årstidens friske råvarer ud fra vores filosofi om at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det, der gør vores mad ærlig er at du får mad lavet af den rene og gode råvare. Vores mad er herlig, fordi den er for alle samtidig med at vi er kreative og følger tidens tendenser og trends og den er enkel, fordi vi ikke er prætentiøse eller snobbede i vores madlavning.

Kontakt os på telefon 70228212 eller torvekoekken@torvekoekken.dk så vi sammen kan lave den helt rigtige bryllupsmenu til jeres store dag.

Bliv inspireret af vores buffeter

Ønsker du i stedet at servere en uformel buffet til dit bryllup? Året rundt laver vi buffeter inspireret af årstiden, hvor vi anvender sæsonens friske og lokale råvarer. Derudover kan du også finde inspiration i temabuffeter, som eksempelvis spansk eller italiensk buffet. Se dem nedenfor og kontakt os endelig, hvis du ønsker at tage udgangspunkt i en af vores buffeter til bryllupsdagen. 

Finger foods er perfekte til bryllupsreceptionen

Sammensæt din egen finger foods menu til din bryllupsreception og skab en smuk og inspirerende buffet. Finger foods er meget flotte i sig selv og bliver endnu smukkere i et bryllupslokale, der er pyntet op til fest. Jo flere forskellige slags, jo flottere ser det ud. Vores finger foods kommer på fade, som allerede er pyntet. Du kan lave flere niveauer på dit bord ved at placere kasser på bordet under dugen og lægge en flot hvid eller farvet dug over det hele. Det betyder, at gæsterne hurtigere kan danne sig et overblik over, hvilke finger foods de bliver forkælet med. Det gør det også nemmere at tage finger foods over på tallerkenen. 

 

 


 

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.