Kantineordning

En professionel og engageret samarbejdspartner til din kantine.

Vi opfylder jeres behov for den daglige energi til dig og dine kollegaer gennem ernæringsrigtig morgenmad samt bæredygtig frokost.

Kantinedrift til glæde for dig og dine medarbejdere

I Jespers Torvekøkken har vi stor erfaring med at drive kantiner. Vi driver mere end 25 kantiner og kan lave løsninger, der passer til lige præcis jeres behov. Vi er stolte af at drive vores kantiner med det økologiske bronzemærkning, hvilket betyder, at 30 - 60% af de råvarer vi bruger er økologiske.

Vi er ambitiøse med det daglige arbejde i vores kantiner. Målet er hver dag, at tilbyde brugerne et lækkert, økologisk, ernæringsrigtigt og spændende måltid - som lever op til jeres forventninger. Derfor er alle menuer, arbejdsgange og vores måde at drive jeres kantine på - tilrettelagt med dette mål for øje.

Vi garanterer et tæt samarbejde – og vi vil undersøge brugertilfredsheden i kantinen og hos jer som samarbejdspartner. Vi har den indstilling, at samarbejde, lydhørhed og omstillingsevne fra vores side, sikrer både flere og mere tilfredse brugere i jeres kantiner.

Jeres virksomhed skal vælge Jespers Torvekøkken til at drive jeres kantine, hvis I ønsker den bedst tænkelige kantineløsning for jeres medarbejdere – og en leverandør der kan leve op til jeres forventninger, både når det gælder kvalitet, økonomi og udvikling.

Vil du vide mere, så kontakt vores Adm. Direktør Ronny Saul på tlf. 2170 8674 eller rs@torvekoekken.dk

 


 

Vil du høre mere om vores kantineordning?

Er det tid til at prøve noget nyt og spændende i din kantine?

Ring til vores Adm. Direktør Ronny Saul på 

21 70 86 74

eller skriv til ham på rs@torvekoekken.dk

 

 

 

Få et tilbud på en kantineordning

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.