Kantineordning

Velkommen til Jespers Torvekøkken. En kantine drevet af Jespers Torvekøkken er en bæredygtig kantine drevet af stolte og passionerede kokke, hvor torvets friske råvarer tilberedes til lækre og ærlige retter og gæsterne bliver glade, når de går til frokost. 

Jespers Torvekøkken er startet af en mand, der elsker at gå på torvet. Jesper Holmberg har en passion for mad, der ikke er til at overse. Hans kærlighed for friske råvarer og høj kvalitet har været grundstenen for alt, hvad han har lavet og er i dag grundstenen i Jespers Torvekøkken. Vores madunivers er bygget og betjent af kokke der, ligesom Jesper Holmberg, elsker at gå på torvet, og det kan man smage.

Bæredygtighed er en et bærende element i Jespers Torvekøkken og det vil det også være i et partnerskab på jeres kantinedrift. Dialogen med vores kunder er særlig vigtig for os, fordi vi mener, at vi kun gennem samarbejde kan løfte opgaven og at det er vigtigt, at vi udfordrer hinanden som samarbejdspartnere, på hvordan vi gennem jeres kantineløsning kan højne vores samlet bidrag til bæredygtighed, herunder at reducere madspild og introducerer bæredygtige alternativer til emballage, affaldssortering og meget mere. 

Torvestemningen fra alverdens torvehaller finder sin vej ind i jeres kantine, når I indgår et samarbejde med os. Kantinedrift skal være velsmagende, spændende og sprede glæde hos gæsterne. Råvarerne er i centrum og den høje faglighed, I oplever på torvet, når I taler med slagteren, bageren eller grønthandleren - den vil I opleve i jeres kantine. 

Vi glæder os til at servere for jer.  

 


 

Vil du arbejde sammen med en bæredygtig kantineleverandør?

Ring til vores Adm. Direktør

Ronny Saul
T. 21 70 86 74
 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

 

Få et oplæg på en kantineordning fra Jespers Torvekøkken

Et professionelt samarbejde med bæredygtighed i centrum

 


 

 

BÆREDYGTIGHED I ALLE DELE AF VIRKSOMHEDEN

 

                    

 

         

 

 

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.