Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Frokostordning i Jylland

Jespers Torvekøkken har mange løsninger, når det hander om en fleksible, varieret og individuel frokostordning. Du kan vælge mellem en traditionel frokostbuffet, smagfulde portionsanretninger og et væld af muligheder i Torvets Frokostbod.

Læs mere om de forskellige muligheder samt hvor vi leverer herunder.

Torvets Frokostbod

Torvets Frokostbod byder på mange forskellige valg - her får du bowls, smørrebrød og sandwiches - og i Aarhus også tapas. Alt er portionsanrettede, nemt at går til og I kan hver især vælge lige netop, det I vil have.

Portionsanretninger

Med vores lune portionsanretninger har du mulighed for at tage hensyn til forskellige behov eller tage en afstikker fra den normale menu. Er allergiker eller for eksempel ikke spiser kød, har du her mulighed for at bestille enkelte kuverter i sammenhæng med din frokostordning.

Glade kokke, laver god mad

Frokosten er en essentiel del af vores arbejdsdag. Det er tidspunktet, hvor vi kan slappe af, puste ud og tage en hyggelig sludder med kollegerne. 

I Jespers Torvekøkken serverer vi den gode frokost. Frisklavet og tilberedt fra bunden af passionerede kokke. Uanset om du er til buffet, kolde anretninger eller lune portionsanretninger.

Frokostordning hos os er fleksibel, varieret og af høj kvalitet. Og har du spørgsmål, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe.

Favoritbuffeten

Lad os forkæle jer med en buffet, der rummer alle de gode retter fra det danske køkken. Med favoritbuffeten kan I nyde en række lækre og velkendte retter, der får jeres smagsløg til at danse af glæde. Det kan fx være frikadeller med kartoffelsalat eller tarteletter med høns i asparges.

Vi har i denne omgang – over 2 år nu, fået leveret dejlig frokost fra Jespers Torvekøkken. Vi har også tidligere fået leveret frokost derfra, så det er helt sikkert et firma, man vender tilbage til. Det er virkelig en dejlig sund, lækker og varierende buffet og man går aldrig sulten fra bordet. Man kan oven i købet vælge mellem flere menuer samt deres Frokostbod med sandwich, tapas, smørrebrød mm., lige som man ønsker det. Vi er meget tilfredse med både maden, kundeservice og at der bliver leveret indenfor den aftalte tid.

Isabel

M Seals A/S
Isabel

Bronze økologimærke i Aarhus

Når du bestiller frokost fra vores køkken i Søften, kan du se frem til retter, som er lavet med store mængder økologiske råvarer. Vi benytter faktisk så mange økologiske produkter, at vi har opnået fødevarestyrelsens bronze økologimærke.

Man opnår bronze økologimærket når 30-60% af alle de råvarer som man bruger, er økologiske.

Du kan læse mere om fødevarestyrelsens økologimærkning her

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschef
 

Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland
92 44 76 72

Kontakt os!

Få en fremragende og varieret frokostordning til dit firma

Er du på udkig efter en god frokostordning til din virksomhed? Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi en velsmagende frokostordning, der kombinerer god kvalitet og ansvarlighed. Vi har mange års erfaring med at levere velsmagende frokostløsninger til virksomheder i Jylland og kan skræddersy en ordning, der passer perfekt til jeres behov.
 
En god frokostordning er en fantastisk måde at forkæle dine medarbejdere på. Det er et vigtigt tidspunkt på dagen, hvor man kan tage en velfortjent pause, nyde et lækkert måltid og genoplade energien til resten af arbejdsdagen. Med vores firma frokostordning kan du være sikker på, at dine medarbejdere får en varieret og næringsrig frokost, der giver dem energi og velvære til resten af dagen.
 

Fleksibel frokostordning med mange muligheder

Vi tilbyder et bredt udvalg af frokostmuligheder, og vælger du vores frokostbuffet får du hver dag:
  • Lun ret med tilbehør
  • To blandede salater
  • To slags pålæg
  • Pålægssalat
  • Salatbuffet med dressing
  • Ugentlig kage
  • Ugentlig osteanretning med tilbehør
  • Madbrød og rugbrød
 
Derudover tilbyder vi lune portionsanretninger, som kan kombineres med frokostbuffeten. Her finder du retter som er vegetariske, veganske, gluten-/ laktosefri samt halal retter, og de kan bestille helt ned til 1 kuvert.
 
Hvis I er under 8 personer, så kan I overveje at besøge Torvets Frokostbod. Her finder I et bredt udvalg, der passer til enhver smag: Frisklavede bowls, smørrebrød og sandwiches. Torvets Frokostbod er naturligvis også tilgængelig, hvis I ønsker flere end 8 kuverter.
 
Har du spørgsmål til vores frokostordninger, er vi altid klar til at hjælpe, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til jer.
 

Kontakt os i dag

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herover eller ring til 70 22 82 12.
 

Hvor leverer vi frokost i Jylland?

Når du vælger vores frokostordning, får du ikke kun lækker mad. Du får også en fleksibel og professionel leveringsservice. Vi leverer til virksomheder i Aarhus og omegn. For blot at nævne nogle få byer, leverer vi firmafrokost til Randers, OdderEgå, VibySkanderborg og mange andre byer i området. Derudover tilbyder  vi en firmafrokostordning Trekantsområdet. Her kører vi ud til byerne; Kolding, Vejle, Fredericia, Egtved, Christiansfeld samt de mindre byer i området.
 
Hvis du vil vide mere om vores frokostordning i København - så klik her.
 
Du kan vælge det leveringstidspunkt, der passer bedst til din virksomhed. Vi er fleksible i forhold til leveringssted og afhentning.
 

Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning

Alle kunder i Jespers Torvekøkken får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
 
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.
 

Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken?

 

Hvad er koster en frokostordning?

Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 8.500 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
 
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter, valg af menu og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.
 
Er du interesseret i en fantastisk frokost, så kontakt vores salgschef Allan Olesen på telefon 40 83 53 66, og få en snak om de forskellige frokostmuligheder, om vores allergivenlige mad og prisen for en frokostordning hos Jespers Torvekøkken.
 

Skal vi starte med en prøveperiode?

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
 
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.