Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Frokostordning

Jespers Torvekøkken har et væld af muligheder, når det kommer til frokostordninger. Vælg mellem Torvets Frokostbod, smagfulde portionsanretninger og vores traditionel frokostbuffet.

Torvets Frokostbod

I Torvets Frokostbod byder vi på portionsanrettede kolde måltider - og her er rigeligt at vælge imellem. Sandwiches, bowls, tapas, smørrebrød og meget meget mere.

Portionsanretninger

Her kan du finde vores portionsanretninger, hvor vi tager ekstra hensyn til dine behov. Hvis du er allergiker eller for eksempel ikke spiser kød, kan du bestille enkelte kuverter i sammenhæng med din frokostordning.

Favoritbuffeten

Vores favoritkøkken er indbegrebet af danske favoritter. Her vil du kunne nyde retter som frikadeller med kartoffelsalat, tarteletter med høns i asparges og mange andre dejlige retter.

Vi har i denne omgang – over 2 år nu, fået leveret dejlig frokost fra Jespers Torvekøkken. Vi har også tidligere fået leveret frokost derfra, så det er helt sikkert et firma, man vender tilbage til. Det er virkelig en dejlig sund, lækker og varierende buffet og man går aldrig sulten fra bordet. Man kan oven i købet vælge mellem flere menuer samt deres Frokostbod med sandwich, tapas, smørrebrød mm., lige som man ønsker det. Vi er meget tilfredse med både maden, kundeservice og at der bliver leveret indenfor den aftalte tid.

Isabel

M Seals A/S
Isabel

Bronze økologimærke

Når du bestiller frokost fra vores køkken i Søften, kan du se frem til retter, som er lavet med store mængder økologiske råvarer. Vi benytter faktisk så mange økologiske produkter, at vi har opnået fødevarestyrelsens bronze økologimærke.

Man opnår bronze økologimærket når 30-60% af alle de råvarer som man bruger, er økologiske.

Du kan læse mere om fødevarestyrelsens økologimærkning her

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschef
 

Allan Olesen
Salgschef København/Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!

Vi leverer frokostordning flere steder i Danmark

Når du er frokostkkunde hos Jespers Torvekøkken får du fleksibel og professionel levering til en fast lave pris. Du kan selv vælge leveringstidspunkt og vi er fleksible i forhold til leveringsted og afhentning.

Vi producerer vores frokostordning fra vores 6500 kvm store Madhus i Søborg. Som frokostkunde har du mulighed for at vælge mellem vores 4 forskellige køkkener og opleve en fantastisk variation i din frokostordning. Vi leverer til hele København og det meste af Sjælland, bl.a. Nordsjælland, Frederikssund, Køge, Karlslunde, Næstved, Greve, Slagelse, Helsingør, Brøndby, Ringsted, Amager og Rødovre. Du kan også få leveret frokostordning til døren i b.la. København K, på Frederiksberg, på Østerbro og helt ind til Kgs. Nytorv. 

I Jylland producerer vi vores frokostordning ud fra vores Madhus i Søften på adressen Rho 16, Hinnerup. Vi leverer til hele Aarhus i en radius af 30-40 km omkring Smilets By, bl.a. Randers, Odder, Højbjerg, Egå, Viby, Åbyhøj og Skanderborg

Kontakt os for at høre mere og hvad vi kan levere til din virksomhed.  Ring på 70 22 82 12.