Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid
 

50% reduktion af madspild

Madspild giver ingen mening, hverken for vores dygtige kokke, der bruger energi på at tilberede velsmagende mad, for miljøet eller for vores kunder. Inden 2025 skal vi reducere vores madspild med 50%.

 

75% mindre CO2 i værdikæden

I 2030 skal vores produktion være CO2 neutral og vi skal reducere vores scope 3 aftryk med 75%. Det kræver omlægninger af både menuer og processer. Og vi glæder os til at tage jer med på rejsen.

 

100% passionerede kokke

Vi laver ærlig mad med passion og hylder vores kokke for at levere deres bedste hver eneste dag. Medarbejderne, i vores køkkener Danmark rundt, er kernen i Jespers Torvekøkken og deres passion for mad kan du smage på tallerkenen.

Velsmagende frokostordning

Vi tilbyder både buffet med varm mad, kolde måltider i Torvets Frokostbod, og portionsanretninger, hvor der tages hensyn til personlige præferencer og allergier. Vi har uden tvivl noget som passer til dig.

Super lækker frokostordning. Vi har været kunder hos Jespers Torvekøkken i en årrække nu, og vi kan kun sige, at frokosten altid er veltilberedt, varieret, meget indbydende og appetitlig at se på, mange menuer at vælge i mellem og altid af meget høj kvalitet. Vores dialog er venskabelig og servicen helt i top. 

Christina

Thorco Projects A/S
Christina

Bliv inspireret af vores temahæfter

Vores temahæfter er fyldt til randen med opskrifter til dig som gerne vil lave lækker mad som følger tidens trends, og årstidens ingredienser.

Ønsker du at høre mere?

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til fx en ny frokostordning, mad ud af huset, kantinedrift og meget mere.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i alle hverdage mellem kl. 8.00 - 16.00.

Kontakt os

Jespers Torvekøkken 
Kundeservice
Tel: 70 22 82 12