Mad til selskaber

Du kan bestille selskabsmad her på siden, som vi leverer selskabsmad fra vores selskabskøkken i Brøndby. Ønsker du at bestille selskabsmad i Aarhus og omegn, kontakt gerne vores køkkenchef i Aarhus, Thomas Jensen på aah@torvekoekken.dk.

Maden binder festen sammen

De små herlige canapeer og boblerne i glasset, når gæsterne ankommer. Middagen af sæsonens friske råvarer og vin til lejligheden, mens snakken og latteren fylder rummet. Og den sene godbid, når musikken er godt i gang. Vi leverer det hele. En festmiddag der passer lige præcis på den stemning, som du gerne vil skabe. Om det er en reception, en konfirmation, et bryllup, en fødselsdag, eller hvis du bare vil fejre livet sammen med gode venner. Vi har maden, der skaber den helt rigtige fest. 

Husk at vi kan tage os af det hele, hvis du vil have det. Lige fra maden og vinen til borde, stole, bestik og pynt. Vi sørger også gerne for tjenere og kokke, til at gøre klar, anrette og servere. Du skal bare koncentrere dig om at have en dejlig fest. Se nedenfor hvordan vi kan hjælpe dig med en speciel anledning og hvilke buffeter du kan forkæle dine gæster med. 

Anledninger

Til enhver anledning hører sig festlig mad. Om du skal fejre rund fødselsdag, holde bryllup, barnedåb eller studenterfest kan vi hjælpe dig med herlig og lækker mad.

Læs mere her

Sæsonbuffeter

Bliv glad i munden med vores fire sæsonbuffeter, som vi tilbereder med sæsonens lækreste råvarer, så du kan smage friskheden og glæden fra hver årstid.

Læs mere her

Temabuffeter

Er du til amerikansk, italiensk eller spansk? Vi tilbereder buffeter inspireret af temaer, som vi alle elsker og køkkener verden rundt vi husker fra dejlige rejser eller oplevelser.

Læs mere her
custReviewImage

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med ønsker til selskabscatering

Ring på:

70 22 82 12 

Du er også velkommen til at skrive til os her

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.