Mad til selskaber

Du kan bestille din selskabsmenu her på siden, som vi leverer fra vores selskabskøkken i Brøndby. Ønsker du at bestille selskabsmad i Aarhus og omegn, kontakt os på torvekoekken@torvekoekken.dk.

Selskabsmenuen der binder festen sammen

De små herlige canapeer og boblerne i glasset når gæsterne ankommer. Middagen af sæsonens friske råvarer og vin til lejligheden mens snakken og latteren fylder rummet. Og den sene godbid når musikken er godt i gang. Vi leverer det hele. En festmiddag der passer lige præcis til den stemning, som du gerne vil skabe. Om det er en reception, en konfirmation, et bryllup, en fødselsdag eller hvis du bare vil fejre livet sammen med gode venner. Vi har den helt rigtige selskabsmenu, der skaber den helt rigtige fest. 

Husk at vi kan tage os af det hele, hvis du vil have det. Lige fra selskabsmaden og vinen til borde, stole, bestik og pynt. Vi sørger også gerne for tjenere og kokke til at gøre klar, anrette og servere din selskabsmenu. Du skal bare koncentrere dig om at have en dejlig fest. Se nedenfor hvordan vi kan hjælpe dig med en speciel anledning og hvilken selskabsmenu, du kan forkæle dine gæster med. 

Anledninger

Til enhver anledning hører sig festlig selskabsmad. Om du skal holde bryllup, barnedåb eller studenterfest, kan vi hjælpe dig med en herlig og lækker selskabsmenu.

Læs mere her

Sæsonbuffeter

Bliv glad i munden med vores sæsonbuffeter, som vi tilbereder med sæsonens bedste råvarer. Du kan smage friskheden fra hver årstid, i vores selskabsmenu.

Læs mere her

Temabuffeter

Er du til amerikansk, italiensk eller spansk selskabsmenu? Vi tilbereder buffeter inspireret af temaer og køkkener verden rundt, som vi husker fra dejlige rejser eller oplevelser.

Læs mere her
custReviewImage

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med ønsker til selskabscatering

Ring på:

70 22 82 12 

 

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Vores selskabsmad følger årstiderne

Her i Jespers Torvekøkken har vi masser af erfaring i at lave mad til selskaber. Vi har en selskabsmenu som er skræddersyet til de danske årstider, hvor vi benytter årstidens råvarer, for at lave den mest smagsfyldte selskabsmad til dig og dine gæster. Efter en vinter med mørke og tung mad hungrer vi efter længere dage, varmere solstråler, de første grønne skud på træerne og forårsblomster. Samtidig med at blomsterne begynder at springe ud, begynder de første danske salater og grøntsager at komme frem. Det benytter vi blandt andet i vores forårsbuffet. Bestående blandt andet af årets første asparges, langtidsstegt dansk svinebryst, og hjemmebagt brød. Vi har også en lækker sommerbuffet, med sprøde salater, solmodne tomater, velsmagende kalvefilet. En garanteret succes.

Herlig selskabsmad til alle anledninger

Vi kan også være behjælpelige hvis du skal holde fødselsdag, og gerne vil bruge tid med din familie og venner, i stedet for at bruge din store dag i køkkenet. Her kan vi f.eks. tilbyde en dejlig italiensk buffet med blandt andet den folkekære Vitello tonnato, kyllingelår stegt med krydderurter og serranoskinke, og naturligvis en hjemmelavet tiramisu.

Hvis du skal holde et selskab, hvor store og lækre retter er for meget, kan vi også være behjælpelig med en selskabsmenu som indeholder delikat fingerfood. Vælg helt selv hvilke af vores appetitlige små anretninger, du vil have. Vælg bl.a. imellem hummer i tomat med krydderurte sne med frisk kørvel, lynstegt okse med soja, ingefær, hvidløg og koriander, og meget, meget mere. Vi har også et stort udvalg af veganske fingerfoods, for at imødekomme alles ønsker. Mad til selskaber er intet problem med Jespers Torvekøkken ved din side. 

Vi har catering flere steder i Danmark

Vores selskabskøkken befinder sig på Brøndby Stadion, og hvis du får leveret mad ud af huset fra Jespers Torvekøkken, får du en nem og fleksibel levering og afhentning. Som selskabskunde har du mulighed for at vælge mellem en masse forskellige menuer og buffeter til alle slags anledninger. Det kan være en fødselsdag, bryllup, reception, julefrokost, konfirmation, studenterfest eller anden mærkedag, som I gerne vil fejre. Vi har catering til både private og virksomheder.

Vi leverer til det meste af Sjælland bl.a. Nordsjælland, København, Frederikssund, Køge, Næstved, Greve, Slagelse, Helsingør, Brøndby, Ringsted, Amager og Rødovre. Du kan også få leveret din mad ud af huset i København K, på Frederiksberg, på Østerbro og helt ind til Kgs. Nytorv og mange flere steder. Du har mulighed for at få leveret din mad ud af huset direkte til din dør, og vi afhenter også gerne det tomme service igen. Du kan vælge en af mulighederne eller alternativt, kan du selv stå for transporten. Prisen på levering og afhentning er den samme. Læs mere nederst på denne side.

Fra juni 2020 har vi også catering i Jylland, så hvis du ønsker at få et tilbud på selskabmad i Jylland allerede nu, så kontakt os på 70 22 82 12 eller torvekokken@torvekoekken.dk.

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.