Mad til selskaber

Du kan bestille selskabsmad her på siden, som vi leverer selskabsmad fra vores selskabskøkken i Brøndby. Ønsker du at bestille selskabsmad i Aarhus og omegn, kontakt gerne vores køkkenchef i Aarhus, Thomas Jensen på aah@torvekoekken.dk.

Maden binder festen sammen

De små herlige canapeer og boblerne i glasset, når gæsterne ankommer. Middagen af sæsonens friske råvarer og vin til lejligheden, mens snakken og latteren fylder rummet. Og den sene godbid, når musikken er godt i gang. Vi leverer det hele. En festmiddag der passer lige præcis på den stemning, som du gerne vil skabe. Om det er en reception, en konfirmation, et bryllup, en fødselsdag, eller hvis du bare vil fejre livet sammen med gode venner. Vi har maden, der skaber den helt rigtige fest. 

Husk at vi kan tage os af det hele, hvis du vil have det. Lige fra maden og vinen til borde, stole, bestik og pynt. Vi sørger også gerne for tjenere og kokke, til at gøre klar, anrette og servere. Du skal bare koncentrere dig om at have en dejlig fest. Se nedenfor hvordan vi kan hjælpe dig med en speciel anledning og hvilke buffeter du kan forkæle dine gæster med. 

Anledninger

Til enhver anledning hører sig festlig mad. Om du skal fejre rund fødselsdag, holde bryllup, barnedåb eller studenterfest kan vi hjælpe dig med herlig og lækker mad.

Læs mere her

Sæsonbuffeter

Bliv glad i munden med vores fire sæsonbuffeter, som vi tilbereder med sæsonens lækreste råvarer, så du kan smage friskheden og glæden fra hver årstid.

Læs mere her

Temabuffeter

Er du til amerikansk, italiensk eller spansk? Vi tilbereder buffeter inspireret af temaer, som vi alle elsker og køkkener verden rundt vi husker fra dejlige rejser eller oplevelser.

Læs mere her

Hvad du ønsker, skal du få...

Julefrokosten er altid et højdepunkt. Traditionen tro tilbyder vi den klassiske julefrokost. Men vi vil gerne bringe julelyset frem i øjnene hos alle. Så i år kan både vegetarer, og de der foretrækker fisk og grønt også glæde sig til at sætte sig til bords! Se vores forskellige menuer nedenfor. 

Har I for øvrigt intet bord at samle jer om, så ring til os på 70 22 82 12. Udover herlig mad kan vi nemlig også hjælpe jer med lokaler i Storkøbenhavn, serveringspersonale og oprydning. På glædelig julestemning! 

Buffeten kommer tilberedt og varmt, så det er klar til at servere!

GO' APPETIT!

Julefrokost buffeter

Den enkle julefrokost

Pris fra 154,00 pr. kuvert

Er I til den mere enkle julefrokost? Vælg denne buffet, når I ønsker et smagfuldt, men mindre bord til julefrokosten. Denne julefrokostbuffet er en snackbuffet, hvor du får forske...

Læs mere

Grøn julefrokost med fisk

Pris fra 269,00 pr. kuvert

Er du til fisk og grønt? Vælg denne julefrokostbuffet, hvis du gerne vil have alle de klassiske fiskeretter til din julefrokost, men undgå kødet. 

Læs mere

Klassisk julefrokost

Pris fra 269,00 pr. kuvert

Få alle klassikerne til julefrokosten. Nyd silden, den sprødstegte flæskesteg, den lune leverpostej og meget mere i denne klassiske julefrokostbuffet. 

Læs mere

Luksus julefrokost

Pris fra 359,00 pr. kuvert

Skal den have fuld gas til julefrokosten? Nyd fiskefileter, mørbradbøffer og andelår i denne luksusudgave af julefrokostbuffeten.

Læs mere

Vegetarjul

Pris fra 269,00 pr. kuvert

Prøv vores nye vegetariske julefrokost, som er fyldt med smag og friske grøntsager og vegetariske variationer af de klassikere vi kender. Du er velkommen til at kombinere den v...

Læs mere
custReviewImage

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

Du er også velkommen til at skrive til os her

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.