Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Kantineprisen 2022

Jespers Torvekøkken er for første gang blandt nominerede til årets kantinepris. Hvem der vinder prisen, afsløres i september måned på Hindsgavl Slot.

Glade kokke giver god mad – og måske Kantineprisen

”Vi har en mission og en passion for ærlig mad i en bæredygtig fremtid, nu ved vi godt, hvor vores fokus skal være.” Sådan lyder ordene fra adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul.

Fokus har således været indstillet så skarpt, at Jespers Torvekøkkens kantine på virksomheden Kopenhagen Fur, er endt blandt de tre nominerede kantiner, som dyster om Kantineprisen 2022.

Kantineprisen uddeles årligt af Landbrug & Fødevarer, og er den fineste udmærkelse og anerkendelse for gastronomer og virksomheder i kantinebranchen.

Stolt køkkenchef

”Jeg håber da vi vinder, det gør jeg da – men jeg synes også, det er flot af mit team og jeg, at vi er kommet så langt, at vi er nomineret blandt de tre bedste kantiner”, siger køkkenchef på Kopenhagen Fur, Sofie Rosa Randall.

Minimering af madspild, respekt for råvarerne, sensoriske oplevelser for gæsterne, er nogle af de kriterier, som der er fokus på, når en kantine bliver bedømt og vurderet i forhold kantineprisen. Ja, man kan bæven i stemmen sige, at det er helhedsoplevelsen for gæsterne, der er fokus på i bedømmelsen.

”Jeg synes det er rigtig fedt, at vi er nomineret - Vi gør en forskel, for vi giver vores gæste det her pusterum i løbet af dagen – glade kokke giver god mad”, fortæller en glad Sofie Rosa Randall, og fortsætter: ”Det betyder at vi bliver anerkendt, for det arbejde vi laver – både af Jespers Torvekøkken og af Kopenhagen Fur”.

Arbejdsglæde og faglig stolthed i køkkenet er faktisk også blandt kriterierne, når de nominerede kantiner vejes op imod hinanden. Og det har selvfølgelig ladet sig bemærke af en stolt direktør og medejer i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul.
”Jeg synes, at Sofie og hendes team hver dag gør et fantastisk stykke arbejde på Kopenhagen Fur. Vi har simpelthen været så stolte af dem, og vi ser, at der er mange nye tanker og ideer - derfor har vi indstillet dem til årets kantinepris”.

Noget som Anders Hansen, teknisk chef hos Kopenhagen Fur, erklærer sig enig i:
”Der er ingen tvivl om, at det at komme ned og få en lækker smagfuld og æstetisk oplevelse, selvfølgelig er noget, der er med til at opretholde et godt humør i hverdagen, og er med til at fastholde vores medarbejdere”.

Et godt match

Nogen kan måske undre sig over, at Jespers Torvekøkken ikke tidligere er blevet nomineret blandt de tre finalister til kantineprisen. Men et stærkt sammenfald mellem frokostvirksomhedens værdier og prisens kriterier minimering af madspild og klimaaftryk gør, at tiden nu er moden, og matchet synes oplagt.

”Vi i Jespers Torvekøkken er sat i verden for at lave fantastisk og ærlig mad med smag i. Det kræver, at vi gør kokkene nysgerrige på den plantebaserede rejse. Det var ikke noget man lærte for ti år siden, det er noget man lærer nu. Sammen med vores kokke kan vi gøre det, og det er en fed rejse”, udtaler Ronny Saul.

Om det bliver Jespers Torvekøkken og kantinen hos Kopenhagen Fur, der løber med Kantineprisen 2022 afsløres på Fødevaredagen, som afholdes 27. september på Hindsgavl Slot ved Middelfart.

”Vi går selvfølgelig efter guldet, men vi er også lykkelige over at være nomineret imellem de tre bedste kantiner i branchen – det er jo super flot i sig selv”, slutter Ronny Saul.

Vil du vide mere

Ønsker du at vide mere om vores nominering til Kantineprisen 2022 eller om Jespers Torvekøkken, er du velkommen til at kontakte kommerciel direktør, Kristina Steenfeldt Madsen på mail: kst@torvekoekken.dk

Er du interesseret at lære mere om, hvordan vi driver vores kantiner, og hvilke ydelser vi tilbyder, kan du blive klogere her: Kantinedrift – klik her

Vi vældig stolte af, at vores kantine hos Kopenhagen Fur er blandt de tre nominerede til årets kantinepris. Hør køkkenchef Sofie Rosa Randall og adm. direktør Ronny Saul fortælle om, hvad det betyder for virksomheden og den rejse vi er på i denne flotte video

Related articles