Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Få frokostordning leveret til Nordsjælland


Jespers Torvekøkken kom til verden i 1991, da kok Jesper Holmberg sagde farvel til Michelin restauranter for at ændre danskernes spisevaner til frokost. Jesper startede virksomheden på en vision om ærlig og herlig mad - på en simpel måde. Frokost fra Jespers Torvekøkken er lavet af friske råvarer af højeste kvalitet med passionerede kokke bag gryderne. Vi leverer gerne en varieret frokostordning til Nordsjælland, hvor I som kunde vil opleve en verden af smagsvariationer. 

Vælg eksempelvis Verdenskøkkent og få serveret retter som Kylling a la "puttanesca" med sauce af oliven, tomater og løg, Bagt torsk i piri piri sauce med grøntsager og nudler, Afrikansk gryde med oksekød, rodfrugter, bananer, chili og durban curry eller nyd en Asiatisk kyllingeburger med spidskål og ingefær-chili creme. Verdenskøkkenet er eksotiske og varme retter fra hele verden tilsat masser af krydderier og kærlighed. 

Kontakt os

Michael Madsen
Salgschef, København
26 83 89 01

Allan Olesen
Salgschef, København/Aarhus
40 83 53 66

 

Nedenfor kan du se de lækre frokostmuligheder, og hvad vi tilbyder af frokostordninger i nordsjælland

Frokostordning til ethvert behov

Et af nøgleordene hos Jespers Torvekøkken er variation. Det er vigtigt for os at du altid får spændende, velsmagende og nærende frokost, og derfor har du mulighed for at vælge mellem portionsanretninger, frokostbuffeter og Torvets Frokostbod.

Kontakt os!

Ønsker du at høre mere om frokostordning leveret til Nordsjælland?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Tel: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Tel: 40 83 53 66