Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Lad os levere en skøn frokostordning til Karlslunde


Prøv Jespers Torvekøkken som frokostleverandør og glæd dig til masser af smag, friske og lækre råvarer og masser af  variation. 

Vælg mellem 4 køkkener og smag dig gennem verdenskøkkenet, vegetar køkkenet eller vores mest populære, det klassiske favoritkøkken. Se menuerne på hvert køkken nedenfor. 

Få favoritkøkkenet, hvor du får serveret en lun ret med tilbehør, pålæg og pålægssalater, fyldige salater, samt kage, ost og hjemmebagt brød. Buffeten kan bestå af det lune, brændende kærlighed serveret med syltede rødbeder, det grønne, torvets salater anrettet med senneps syltet fennikel, ærter og urter. Perlebyg og karry vendte gulerødder som salat og en salatbuffet med majs, tomat, gulerødder, peberfrugt, croutons og urtecreme. TIl brødet: Wienersalat, kamsteg med rødkål og appelsin, pastrami med pickles og peberrod, kalvecuvette med glaseret perleløg, karrysild med æg og dild. Oste med skovbær marmelade, samt dagens brød.

Kontakt os

Michael Madsen
Salgschef, København
26 83 89 01

Allan Olesen
Salgschef, København/Aarhus
40 83 53 66

Nedenfor kan du se de lækre frokostmuligheder, og hvad vi tilbyder af frokostordninger i Karlslunde

Frokostordning til ethvert behov

Et af nøgleordene hos Jespers Torvekøkken er variation. Det er vigtigt for os at du altid får spændende, velsmagende og nærende frokost, og derfor har du mulighed for at vælge mellem portionsanretninger, frokostbuffeter og Torvets Frokostbod.

Kontakt os!

Ønsker du at høre mere om frokostordning i Karlslunde?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Tel: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Tel: 40 83 53 66