Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Få frokostordning leveret til Greve

Oplev et smagsunivers, når du vælger Jespers Torvekøkken til frokost. En frokostordning fra os leveret til Greve er en frokostordning lavet af friske råvarer med masser af kærlighed. 

Nyd eksemplevis vores favoritkøkken, som er alle yndlingsretterne samlet i ét køkken. Her kan du få lune retter som chili con carne med bønner, majs og smag af chokolade og kaffe, medaillon af svinekamfilet med ratatouille, chicken tikka masala, ribbensteg serveret med hvide kartofler og skysauce eller braiseret kalvecuvette med vinterfrikassé. 

Når du får en frokostordning hos Jespers Torvekøkken får du forskellige pålægger og salater med til din lune ret, samt ost og kage én gang om ugen. Pålægget kan være Spicy tunsalat med rød peber og tomat, Roastbeef med remoulade og ristede løg, kartoffelfad med sauce verde, ribbensteg med rødkål og svesker eller dildsild med løg og kapers.

Du kan også vælge alternativer til den lune ret, som vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosefri eller lune retter uden gris. 

Kontakt os

Michael Madsen
Salgschef, København
26 83 89 01

Allan Olesen
Salgschef, København/Aarhus
40 83 53 66

Nedenfor kan du se de lækre frokostmuligheder, og hvad vi tilbyder af frokostordninger i Greve

Frokostordning til ethvert behov

Et af nøgleordene hos Jespers Torvekøkken er variation. Det er vigtigt for os at du altid får spændende, velsmagende og nærende frokost, og derfor har du mulighed for at vælge mellem portionsanretninger, frokostbuffeter og Torvets Frokostbod.

Kontakt os!

Ønsker du at høre mere om frokostordning i Greve?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Tel: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Tel: 40 83 53 66