Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Grillede gulerødder med vadouvan

Lækre og sprøde gulerødder, grillet med krydderier

Opskrift til 5 personer

Ingredienser:

10 stk. gulerødder
2 spsk. koldpresset rapsolie 
1 spsk. økologisk agavesirup
2 spsk. citronsaft + revet skal
1 stk. gul chili
10 gram Vadouvan
Havsalt og friskkværnet peber ​
Krydderurter til grill


Fremgangsmåde

Gulerødderne vaskes og renses for jord, og dryppes af i et klæde eller papir. Rør sirup, olie og citronsaft + citronskal, vadouvan og chili sammen i en skål. Vend gulerødderne i marinaden. Gulerødderne grilles på en plade med krydderurter. Smag gulerødderne til med salt og peber. Anret gulerødderne på et fad med plukkede urter på toppen.