Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

VM-bronze kom i hus!

Danmarks catering-landshold, under Dansk Gastronomisk Union, vandt for få dage siden flotte bronzemedaljer ved VM i Luxemburg. Jespers Torvekøkken var repræsenteret på podiet.

Filip Munk Madsen, Køkkenchef på cphbusiness – Søerne, repræsenterede på fornemmeste vis Jespers Torvekøkken, da bronzemedaljerne blev overrakt til det danske catering-landshold ved det netop afholdte VM i Luxemburg. Der skal lyde et kæmpestort og rungende personligt tillykke til Filip, vi er i Torvekøkkenet desuden selvfølgelig stolte af at være repræsenteret i verdenstoppen.

VM-bronze blev genvundet

Der var store forventninger og ambitioner i spil for de danske kokke, da catering-landsholdet ved OL i Stuttgart i 2020 kom hjem til Danmark med guldmedaljerne. Derudover vandt catering-landsholdet ligeledes bronzemedaljer ved VM i 2018. Det er en stolt team-manager for catering-landsholdet, Lars Nielsen, der sætter ord på endnu sæt VM-bronzemedaljer.

”Vi gjorde det igen, og fik en flot podieplacering blandt verdens tredje bedste landshold. Næste målsætning er olympisk guld i Stuttgart 2024. Jeg er pavestolt af mit stabile team, der igen præsterer på allerhøjeste plan”.

Schweitz og Canada sluttede over Danmark på catering-podiet, ikke desto mindre er det en glad Filip Munk Madsen, der sammen med holdkammeraterne nu er tilbage i Danmark.

Den største oplevelse

”Karrieremæssigt er den sidste uges tid det personligt største, jeg har oplevet. Det var vildt imponerende at se så mange professionelle kokke på et og samme sted, hvor alle havde samme mål – at vinde guld,” fortæller Filip Munk Madsen.

Undervejs i slutrunden i Luxemburg løb det danske catering-landshold ind i problemer, det blev glæden over de flotte bronzemedaljer ikke mindre af.

”Da vi havde tekniske problemer med køkkenet og udstyret, havde vi faktisk afskrevet en podieplads. Så da det blev annonceret, at vi var bronzevindere og skulle på podiet, fløj vi op af glæde og stolthed.”

Jespers Torvekøkkens Filip Munk Madsen håber også at være en del af landsholdet i de kommende år.

”Det er mig en stor ære at repræsentere Danmark, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for at være med til at forsvare OL-guldet i Stuttgart til februar i 2024,” slutter Filip Munk Madsen.

 

Foto: Jesper Rais