Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Torvets Frokostbod får nye lækre retter

Torvets Frokostbod bliver fornyet, for at skabe variation for vores frokostkunder

Fornyelse og forandring

I Maj måned ændrede vores hverdag sig på utrolig mange måder. Corona tog for alvor fat, og vi skulle alle tilpasse os nye regler og normer. Ikke flere håndtryk eller highfives og vi blev meget opmærksomme på hvad vi rørte ved. Derfor var buffeter, noget som vi i Jespers Torvekøkken producerer en masse af til vores frokostkunder, ikke længere særligt attraktivt blandt vores kunder. Derfor skabte vi et koncept, som sikrede, at vi fortsat kunne levere lækker frokost til landets virksomheder. Med frokostboden blev alt portionsanrettet, og der blev mulighed for selv at vælge, om man havde lyst til sandwiches, en lun ret, eller smørrebrød til frokost. Vores kunder har taget rigtig godt imod konceptet, og derfor har vi valgt at fornye udvalget af retterne. 

Udskiftning af retter

Det er vigtigt for os, uanset om man spiser vores frokostbuffet eller sandwiches, at der er variation i vores menuer. Derfor er der nye retter over hele linjen på frokostboden. 
Du kan for eksempel få en sandwich med roastbeef, hjemmerørt bearnaise mayo, ristede løg og syltede agurker. Du kan også prøve vores sandwich med flæskesteg, syltede agurker, rødkål og grov hjemmerørt sennepscreme.

Vi har også udviklet videre på vores frokostbowls, som nu hedder Kolde Måltider. Her kan du vælge frikadeller og kartoffelsalat rørt med karrycreme med rødløg, æble, grov sennep, karse og tomat. Vi har ikke kun danske klassikere, du kan også få en lækker bowl med lynstegt oksekød og nudler med syltede svampe, edamame bønner, peberfrugt, løg, broccoli og sesam. Hertil goma dressing.

En nyhed i frokostboden

Som en helt ny ting kan du nu bestille et lækkert tapas bræt på Torvets Frokostbod. 
Med et tapas bræt får du pålæg, ost, tapanade og et hjemmebagt focaccia brød. Pålægget, ostene og tapanaden kan variere fra dag til dag.

Fælles for alle løsningerne på Torvets Frokost bod er, at du selvfølgelig får et dejligt stykke kage med hver torsdag.

Vi er glade for at kunne tilbyde jer al denne dejlige mad igennem vores frokostbod og vi håber, at i vil tage lige så godt imod forandringerne, som i gjorde da vi lancerede Torvets Frokostbod.