Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkkens overtager CBS-kontrakt

Jespers Torvekøkken ApS vil løfte opgaven på CBS efter Spisestuerne ApS’ konkurs, og dermed overtage kontrakten på drift af kantiner og events på CBS

Overtagelse af kantinen på CBS

Vi glæder os meget til samarbejdet med CBS og vil gøre os umage for at give de studerende, ansatte og gæster på CBS den bedste oplevelse, når de fremover besøger spisestederne eller afholder events på CBS.

Lars Winther, Spisestuernes grundlægger og tidl. direktør, er blevet ansat i Jespers Torvekøkken og vil fremover have ansvaret for CBS-kontrakten med support fra Jespers Torvekøkkens organisation. Med Lars’ kompetencer og viden er vi sikre på, at vi tager alt det gode med fra det tidligere samarbejde mellem CBS og Spisestuerne og ind i fremtiden. Værdierne i Spisestuerne og Jespers Torvekøkken komplimenterer hinanden rigtig godt, og vi har iværksat en grundig handlingsplan, som skal sikre en succesfuld overgang.

Vi går en tid i møde med møder og arrangementer på CBS, som naturligvis håndteres med samme professionalisme, som tidligere. Vi kontakter kunder med arrangementer planlagt efter sommerferien, så alle er trygge ved planlægning og afholdelse. Har man spørgsmål til kommende events, eller nye arrangementer på vej, er man meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 38 15 39 06 el. 70 71 23 72 eller mail: event-cbs@torvekoekken.dk.

Spørgsmål omkring overtagelsen:
Ronny Saul Adm. Direktør rs@torvekoekken.dk T. 70 71 23 72

Related articles