Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkken udvider forretningen til Aarhus

Jespers Torvekøkken har flere år i træk opnået fantastisk vækst og leverer i dag mere end 3800 frokostkuverter til virksomheder i Hovedstadsområdet, fra det 5500 kvm store Madhus i Søborg.

Jespers Torvekøkken udvider i Aarhus

I 2018 fortsætter de ambitiøse vækstplaner, og fra d. 2. januar starter frokostproduktionen i Aarhus fra det nyerhvervede storkøkken på Oluf Palmes Allé.

Adm. Direktør Ronny Saul glæder sig til 2018, hvor Jespers Torvekøkken for alvor bliver leverandør af frokostordninger med det nye køkken i Aarhus.  ”Vi driver allerede kantiner i hele Danmark, og tiden er nu moden til, at vi udvider og tilbyder virksomhederne i Aarhus og omegn en herlig frokost leveret direkte til deres frokostbord.”

Jespers Torvekøkken har i mere end 25 år stået for at lave ærlig og herlig mad til sine kunder baseret på en stram madfilosofi om mad af friske råvarer og høj kvalitet.

”Vi har testet frokostordningen i en periode og kører lige nu 200 kuverter i Aarhus. Vi glæder os rigtig meget til at se vores frokostforretning vokse. Vi forventer, at vi kan gøre 500 frokostspisende kunder glade i løbet af 2018” siger Ronny Saul.

Jespers Torvekøkken er et bæredygtigt madhus og har implementeret flere processer, som mindsker madspild både i produktionen og hos kunderne. Principperne indføres også i Aarhus, så kunderne bidrager til en bæredygtig fremtid.

For mere information, kontakt:

Ronny Saul
adm. direktør
Mail: ​rs@torvekoekken.dk
Tlf: +45 70 71 84 90