Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkken nomineret til Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year

En af verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der hvert år hylder de bedste vækstskabere både i Danmark og globalt. I 2016 var Jespers Torvekøkken nomineret til prisen som årets ejerleder, og i år er Jespers Torvekøkken så nomineret til EY Entrepreneur Of The Year og med i det fornemme selskab. Foruden den økonomiske udvikling, lægges der i udvælgelsen stor vægt på virksomhedens værdier, ledelse og det samfundsmæssige engagement.


Med nomineringen til EY Entreprenør Of The Year, markerer Jespers Torvekøkken sig igen som en virksomhed, der er i stand til at skabe vækst. Nomineringen sker ud fra en række kriterier og foruden, at virksomheden næste måned kan aflægge endnu et flot regnskab, er Jespers Torvekøkken med sit bæredygtige madhus en virksomhed i konstant udvikling. Passionerede kokke, der lever for kvalitet og elsker mad, leverer hver dag et stigende antal frokoster til kunder i både Hovedstaden og Aarhus området.

»Vi er meget glade for, at vi er blevet nomineret til EY Entrepreneur Of The Year. Det er en stor anerkendelse af vores virksomhed og medarbejderne, der hver dag med deres store indsats og passion for mad leverer sunde, friske og alsidige frokostkuverter til vores kunder. Vi er en virksomhed i vækst og gennem de seneste år har vi udviklet os til at være Danmarks største og mest ambitiøse madhus, det er jeg meget stolt over, siger administrerende direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul.

Det handler ikke alene om vækst og om at tilfredsstille sine kunder hos Jespers Torvekøkken, det handler i høj grad også om, at produktionen skal være bæredygtig med fokus på genanvendelse og optimering af råvarer. Jespers Torvekøkken er en virksomhed, der går forrest med implementering af nedbrydeligt emballage, har igangsat en række initiativer for at nedbringe madspild og indgår som den eneste cateringvirksomhed i SDG acceleratorforløbet, hvor der arbejdes strategisk med de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

For mere information, kontakt:

Ronny Saul
adm. direktør
Mail: ​rs@torvekoekken.dk
Tlf: +45 70 71 84 90