Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkken med flot årsregnskab

Det er med stor glæde og stolthed, at vi i går morges annoncerede, at Jespers Torvekøkken, i det netop overståede regnskabsår, har formået at skabe betragtelig vækst og fremgang i en økonomisk svær tid.

At vores kunder i dén grad bakker op om vores produkt, vores løsninger og vores måde at være i branchen på, er et stort skulderklap til alle fra kælder til kvist i Torvekøkkenet.

Som det fremgår af pressemeddelelsen, er vi ligeledes stolte af, i en række tilfælde, at konvertere ufaglært arbejdskraft til elever under uddannelse, og derved bidrage til en øget faglighed i branchen.

Nedenfor ses pressemeddelelsen i forbindelse med offentliggørelsen af vores årsregnskab i sin helhed:

 

PRESSEMEDDELELSE NOVEMBER 2022

KLAUSULERET TIL TIRSDAG 29. NOVEMBER KL. 6:00

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Overskud i søsterselskabet Convi Food mangedoblet

 

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat. Den vilde vækst i begge selskaber er båret af en massiv tilgang af store, offentlige såvel som private kunder, der køber ind på Jespers Torvekøkkens 2025-strategi og den grønne ansvarligheds-profil.

 

2025-strategi bærer frugt

Jespers Torvekøkken er i fuld sving med at realisere en storstilet 2025-strategi og implementere strategien i selskabets kundeportefølje, som tæller offentlige kunder og et stigende antal private kunder. Ét af strategiens fokusområder er, at Jespers Torvekøkken skal påtage sig et stort ansvar for at uddanne fremtidige medarbejdere til madbranchen. Ifølge CEO Ronny Saul, et fokusområde og ansvar, som er en hovedingrediens i den succes, Jespers Torvekøkken har med hensyn til fastholdelse og rekruttering af medarbejdere.

Det skarpe fokus på at skabe uddannelsesmuligheder betyder, at Jespers Torvekøkken for tiden også beskæftiger 15 elever og 8 praktikanter, heraf flere, som har været ufaglærte medarbejdere i Jespers Torvekøkken.

Jespers Torvekøkken har bidraget til at sætte tempoet for ansvarlig, grøn omstilling i talrige offentlige og private kantiner op; med fokus på reduktion af madspild gennem effektiv teknologi, optimering af indkøb og ressourceforbruget i produktionen samt håndtering af maden i kundernes kantiner og et skarpt fokus på at opnå B-Corp-certificering. Det er ledelsens klare vision at påtage sig rollen som branchens frontløber, når det gælder bæredygtighed. Ronny Saul siger:

 

”Det vi tilbyder, kobler direkte på den bæredygtige dagsorden, som mange kunder vægter højt, når de vælger os.

Kunderne kan lide, at vi indgår i partnerskab med dem om at skabe en positiv, ansvarlig omstilling og at vi kan bidrage på flere parametre inden for bæredygtighed. Vi har meget dygtige ansatte i vores team, som formår at levere høj kvalitet på enorme opgaver som Folketingsvalget og vi har ansatte, der opnår hæder, som det for eksempel skete da vi vandt Kantineprisen for kantinedriften i en privat virksomhed som Kopenhagen Fur for nylig. Det er jeg stolt af og det giver mig tro på at vores strategi er rigtig.”  

 

Jespers Torvekøkkens ApS’ resultatopgørelse for perioden 01.07.21 – 30.06.22 udviser et resultat på DKK 18.477.044 mod DKK 4.159.343 for perioden 01.07.20 – 30.06.21.

Produktionsselskab præsterer rekordoverskud

Convi Food, som ejes af JTK Holding og som dermed er søsterselskab til Jespers Torvekøkken, opererer fra Jespers Torvekøkkens 6.500 m2 store madhus i Søborg. Convi Food producerer kokkefaglige produkter af høj kvalitet uden kunstige tilsætningsstoffer til en lang række virksomheder, deriblandt Hey Planet, som er kendt for deres sunde snacks.

Convi Food har skabt et flot resultat, blandt andet ved at implementere partnerskaber med deres kunder, som giver længere relationer og skaber en bedre forretning. I den forgange regnskabsperiode udviste Convi Food et resultat på 605.867 kr. mod 4.135 kr. i forrige regnskabsår.

Væksten i Convi Food er også drevet frem af en omfattende optimering af selskabets aktiviteter og arbejdsprocesser. En optimering, som sammen med en række nye tiltag, vil fremme rentabiliteten yderligere fremover, lyder det fra ledelsen i Convi Food.  

Med venlig hilsen

Jespers Torvekøkken