Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkken i nyt stort samarbejde

Spændende samarbejde med Sydbank Arena

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre et nyt og meget spændende samarbejde i en for Jespers Torvekøkken ubesøgt del af Danmark. Læs mere i netop udsendte pressemeddelelse nedenfor.

PRESSEMEDDELELSE 4. APRIL

Forstærker jysk markedsposition: Jespers Torvekøkken overtager Sydbank Arenas venue-køkken

Talrige offentlige og private kunder er føjet til Jespers Torvekøkkens jyske kundeportefølje i de seneste år. Med driften af Sydbank Arenas venue-køkken rykker frokost- og cateringaktøren nu også ind i trekantsområdet. Foruden at levere til café, mødeforplejning, håndboldkampe og koncerter, giver driften af venue-køkkenet også mulighed for produktion af 1000+ frokostkuverter ud af huset og derved kan Jespers Torvekøkken opbygge en ny kreds af frokostkunder i Jylland.

Varetager driften af eventforplejning på Brøndby Stadion

Sport- og eventbranchen er på ingen måde ukendt for Jespers Torvekøkken, som har leveret forplejning til Brøndby Stadions eventafdeling i årevis. Derfor vil Jespers Torvekøkken også trække på erfaringerne fra Brøndby Stadion og kantinedriften hos en bred vifte af kunder, når virksomheden fremover skal drive Sydbank Arenas venue-køkken. Direktør i KIF Kolding, Christian Hjermind, siger:

”Vi glæder os meget til samarbejdet med Jespers Torvekøkken, som vi har haft en meget positiv og konstruktiv dialog med. De kommer med masser af erfaring, know how og kompetence. Samtidig har Jespers Torvekøkken et syn på bæredygtighed og ansvarlighed, som vi gerne vil spejle os i.

Jeg har en god fornemmelse af, at vi har fundet en medspiller, der har samme værdisæt som os, når det kommer til god mad og god service. Dermed kan vi videreudvikle Sydbank Arena som et fantastisk sted at mødes, når det gælder møder, selskaber, konferencer, sport, fællesskaber og meget mere. Vi glæder os.”

Ronny Saul, direktør i Jespers Torvekøkken, siger: 

”Det er gået ret hurtigt med den nye mulighed og aftale. Jeg er selvsagt rigtig glad for og spændt på, hvad denne nye aftale i en helt ny landsdel kan føre med sig for os i Jespers Torvekøkken. Der er ingen tvivl om, at vi har det, der skal til for at skabe en regional succes og bringe en højere grad af bæredygtighed til bordet i Sydbank Arena, så det glæder jeg mig til på alles vegne.”

Sydbank Arena, tidligere Kolding Hallerne, består af et kompleks af bygninger, som hovedsageligt er beregnet til sportsaktiviteter og forskellige møder og arrangementer. Komplekset ligger i Koldings sydlige bydel og består af 3 sportshaller, 5 håndboldbaner, 10 bowlingbaner, mødefaciliteter, et hotel (sportel) og en restaurant. Den største hal har plads til 5001 siddende tilskuere og er hjemmebane for håndboldliga-holdet KIF Kolding. Når koncerter afholdes i hallen, er der plads til over 5.000 stående gæster. ”Sportellet” har 55 værelser og plads til 174 gæster. Komplekset har 5000 m2 under tag.

Kantinedivisionschef i Jespers Torvekøkken, Anders Stengård Leer, afslutter:

”Vi glæder os til partnerskabet med KIF Kolding og ser frem til at etablere os i Kolding og lære partnere og gæster i Sydbank Arena bedre at kende. Vi glæder os også over at være ny sponsor. Ambitionen er at løfte den gastronomiske oplevelse i caféen, mødeforplejningen, til håndboldkampene og andre events og gøre Sydbank Arena til et endnu bedre samlingspunkt i Kolding. Det er en spændende og anderledes udfordring hvor vi vil bruge vores erfaringer fra events på Brøndby Stadion, kombineret med vores omfattende kantinedrift.”