Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkken flytter til kæmpe Madhus i Søborg

Omsætningsrekord trods massiv konkurrence

Jespers Torvekøkken vækster, og flytter derfor ind i nyt kæmpe madhus i Pfizers gamle bygninger på Vandtårnsvej. Her bliver det muligt at øge antallet af frokostkøkkener og tage kampen op mod de andre store spillere på det danske cateringmarked.

Håndværkere har i flere måneder holdt til på Vandtårnsvej 75 for at omdanne den tidligere pille fabrik til et topmoderne hus med storkøkkener af højeste standard. Køkkener som dagligt producerer 3500 frokostkuverter i et bæredygtigt miljø, hvor fokus er på høj fødevaresikkerhed, mindre madspild og ren energi.

”Som ny borgmester glæder jeg mig over, at vi med Jespers Torvekøkken får et af Danmarks største køkkener i Gladsaxe med mange arbejdspladser. Jespers Torvekøkken er en usædvanlig ambitiøs og visionær virksomhed, som ikke bare er drevet af vækst på den økonomiske bundlinje, men i den grad også tænker socialt og bæredygtigt. Det kan vi lide i Gladsaxe”, siger Trine Græse (A), nytiltrådt borgmester i Gladsaxe Kommune.

Vækst med ekspresfart

Jespers Torvekøkken fortsætter deres vækstrejse med base i Gladsaxe, hvor planen er, at madhuset udvides med 20 medarbejdere årligt og antallet af kuverter og frokostkøkkener øges. Det går stærkt i virksomheden, som nu kører på fuldt blus i det nye madhus. ”Jeg ved, at Jespers Torvekøkken fik stor hjælp af kommunen, da de nye lokaler skulle overtages og ombygges med meget kort frist, og det glæder mig, at vi på den måde yder en god service for virksomheden. Det er en vigtig del af vores erhvervspolitik”, siger Trine Græse. Det nye madhus danner en optimal ramme for den vækst Jespers Torvekøkken oplever, som ifølge administrerende direktør Ronny Saul især skal hentes ved at kunderne nu kan få frokostordning med mange forskellige køkkener og stor variation.

For mere information, kontakt:

Ronny Saul
adm. direktør
Mail: ​rs@torvekoekken.dk
Tlf: +45 70 71 84 90