Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Flere bæredygtige milepæle er nået

Bæredygtighed i fokus

Vi arbejder fortsat hårdt på at gøre Jespers Torvekøkken så bæredygtig som muligt. Her i januar 2019 kan vi sætte tre nye krydser.

1. Vi genanvender nu al varme fra ovne, pander og gryder fra køkkenet her i madhuset. Så hvis I kommer på besøg på Vandtårnsvej, og der dufter dejligt at mad i mødelokalerne - så ved I hvorfor :)

2. Vi har skiftet vores bundpapir ud i alle frokostkasserne. Det nye papir er FSC mærket, hvilket betyder at papiret er produceret ud fra et princip om at der ikke fældes flere træer end skoven selv kan nå at reproducere. FSC mærket er også en garanti for at der passes på både dyre- og planteliv og at de mennesker, der arbejder i skovene har ordentlige arbejdsvilkår. 

3. Alle pærer i Madhuset er skiftet til LED så vi nu får lyset til at holde lidt længere og bruge lidt mindre strøm.

Det er mindre tiltag, men vi er af den overbevisning at småt også hjælper og det vigtigste er at gøre en indsats, hvor vi kan. Så vi knokler fortsat derudaf og forsøger at have bæredygtighed som det primære fokus, når vi tager beslutninger, både operationelt og strategisk.  

For mere information kontakt:
Ronny Saul
Adm. direktør
Mail: rs@torvekoekken.dk
Tlf: 70 71 84 90