Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Den grønne madoplevelse

I forbindelse med at Aarhus universitet 1. og 2. marts 2023 afholdt konferencen Circle-U konference, havde Jespers Torvekøkken æren af at sørge for deltagernes forplejning i form af et udvalg af grønne retter.
Som en del af Torvekøkkenets plantebaserede rejse har vi i vores kantiner ved både Aarhus og Aalborg Universitet indført Grøn Tirsdag og Grøn Torsdag, hvor de studerende bliver inspireret og forkælet med grønne frokostretter.
I Jespers Torvekøkken driver vi vores værdibaserede forretning ud fra en vision om at gå forrest mod nye og andre madoplevelser, som fremadrettet kan danne grobund for en planet i større balance. En af de vigtigste ressourcer for at nå den målsætning er et mere naturligt afsæt i det grønne køkken.
For at lykkes med at ændre den traditionelle opfattelse af kantinekøkkenet, hvor animalsk protein har fyldt alt for meget alt for længe, vil det være essentielt, at smagen, udtrykket og historien står skarpere samt mere balanceret og mere interessant end nogensinde. Vi glæder os til den videre rejse, og hylder vores medarbejderes lyst til at gøre en forskel i denne vigtige forbindelse. For det er vores kokke og øvrige køkkenpersonale, der hver eneste dag arbejder med denne vigtige balance. Det gør de gennem menuplanlægning, brug af 'Jespers Torvekøkkens smagskompas' og deres utrættelige ihærdighed.