Fingerfood

Fingerfoods er meget dekorative og festlige at servere til enhver anledning. Især til receptioner tager fingerfoods sig flotte ud. Vælg lige det du ønsker nedenfor. Du kan også kombinere fingerfoods med receptions sandwiches, hvis du ønsker denne sammensætning.

 


 

Sammensæt din egen menu med vores mange lækre fingerfoods

Vi vil gerne give dig lige præcis den fingerfood menu, du ønsker dig. Vælg så mange retter du ønsker og sammensæt en herlig menu med bl.a. grillet tun anrettet på sprød toast toppet med mild wasabicreme og karse, lille toast toppet med tatar af røget laks, syrligt æble, cremefraiche og peberrod, klassiske frikadeller med kartoffelcreme og karse, sliders med pulled pork, stegt svin med bacon og løgkompot, quiche lorraine med skinke, ost og porre og meget meget mere. 

Du skal bestille minimum 40 kuverter og minimum 4 retter.

Du kan også kombinere vores fingerfoods med receptions sandwiches. Du skal blot skrive det i kommentarfeltet i bestillingsformularen nedenfor, så sørger vi for at kontakte dig. 

 


 

*Priser for levering og afhentning
Du har mulighed for at få leveret maden direkte til din dør, og vi afhenter også gerne det tomme service igen. Du kan også vælge en af mulighederne eller alternativt, at du selv står for transporten. Nedenfor ser du priserne for én kørsel til dit postnummer. Prisen for levering og afhentning er den samme.

Postnr: 1000 - 2999 = 312,5 kr. inkl moms
Postnr: 3000 - 4099 = 494 kr. inkl. moms
Postnr: 4100 - 4599 = 937,5 kr. inkl. moms
Postnr: 4600 - 4699 = 494 kr. inkl. moms
Postnr: 4700 - 4999 = 937,5 kr. inkl. moms

Ønsker du selv at hente maden eller levere det tomme service skal det ske til adressen: Brøndby stadion 30, 2605 Brøndby. Der er en port, når I kommer.
Ring til køkkenet for at komme ind på tlf. 61442200.

 


 

Skræddersyet finger food menu til dig

Vi har ved flere lejligheder lavet unikke finger foods, som passede til det enkelte arrangement. Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige finger food menu til dig. Vi kan vise dig, hvad vi tidligere har lavet og komme med forslag til, hvad der vil matche netop dit arrangement rigtig godt. 

Den flotte anretning af finger food

Finger foods er meget dekorative i sig selv. De små portioner er lavet, så du nemt og smukt kan servere dem til dine gæster. Jo flere forskellige slags, jo flottere ser det ud. Vores finger foods kommer på fade, som allerede er pyntet. Du kan lave flere niveauer på dit bord ved at placere kasser på bordet under dugen og lægge en flot hvid eller farvet dug over det hele. Det betyder, at gæsterne hurtigere kan danne sig et overblik over, hvilke finger foods de bliver forkælet med. Det gør det også nemmere at tage finger foods over på tallerkenen. 

Kontakt os på telefon 7022 8212 eller torvekoekken@torvekoekken.dk for at høre mere. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste arrangement.

 

 

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.