Studenterfesten

Studenterfesten er en af de bedste fester. Studenten har lige overstået en hård tid med eksamener og alt for mange sider der skulle læses. Nu er det tid til at fejre- og skabe minder! Lad os hjælpe dig

At blive student er stort og skal fejres med et brag af en studenterfest

Foråret har stået på eksamenslæsning, læseplaner, møder med studiegruppen og en blanding af forventningspres og spænding over eksamernes forløb. Nu er tiden kommet, den sidste eksamen er overstået og studenten står med huen på hovedet, blomster i armene og bobler i glasset. Det er tid til at fejre ham eller hende! Skal du holde studenterfest for familie og venner - eller måske to studenterfester, så der er plads til lidt flere øl med vennerne? 

Uanset hvilken slags studenterfest du skal holde har vi flere muligheder for lækker og festlig studentermad. Du kan vælge at få en buffet, som serveres på fade, lækre menuer med tre eller fire retter, eller du kan vælge det antal finger foods du har lyst til, som er flotte og festlige små retter. Se vores spændende udvalg her nedenfor og vælg lige det studentermad, som din student har allermest lyst til. 

Mad til studenterfest

Amerikansk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Fingerfood - Studentermenu

Pris fra 100,00 pr. stk

Fejr studenten med vores fire mest populære fingerfoods i en samlet studentermenu. 

Læs mere

Italiensk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Receptionssandwich blandet

Pris fra 35,00 pr. stk

Bestil lækre sandwiches til din reception. Vælg dine yndlingsvarianter nedenfor og glæd dig et lækkert måltid serveret i italienske foccacia boller. ...

Læs mere

Sommerbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

 


 

*Priser for levering og afhentning
Du har mulighed for at få leveret maden direkte til din dør, og vi afhenter også gerne det tomme service igen. Du kan også vælge en af mulighederne eller alternativt, at du selv står for transporten. Nedenfor ser du priserne for én kørsel til dit postnummer. Prisen for levering og afhentning er den samme.

Postnr: 1000 - 2999 = 312,5 kr. inkl moms
Postnr: 3000 - 4099 = 494 kr. inkl. moms
Postnr: 4100 - 4599 = 937,5 kr. inkl. moms
Postnr: 4600 - 4699 = 494 kr. inkl. moms
Postnr: 4700 - 4999 = 937,5 kr. inkl. moms

Ønsker du selv at hente maden eller levere det tomme service skal det ske til adressen: Brøndby stadion 30, 2605 Brøndby. Der er en port, når I kommer.
Ring til køkkenet for at komme ind på tlf. 61442200.

 


 

Få leveret studentermad ud af huset

Vi står klar til at hjælpe dig med studentermaden til studenterfesten. Vi kan levere studentermaden direkte hjem til din dør, så du kun skal sørge for at åbne boblerne og finde champagneglassene frem til gæsterne. Vi kan hjælpe med alt fra mad, vine, glas, bestik, duge, tjenere og kokke. Vi tager selvfølgelig hensyn til specielle ønsker og allergier. Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål på telefon 7022 8212 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk

Inspiration til studenterfesten

Blomster, lys, servietter og duge kan være med til at peppe det hele op, og du kan vælge farver, som passer til studenterhuen eller lige præcis de farver som du ønsker til studenterfesten.  Roser er klassiske og altid flotte som borddekoration. Vælg de røde og hvide hvis de kan passe til studenterhuen. Du kan klippe blomsterne i forskellige længder, måske tilføje nogle grønne blade og sætte dem i forskellige størrelse vaser. Det giver et levende og flot look til bordet. Mulighederne er uendelige. Det vigtigste er, at I får nogle sjove og hyggelige timer. Studentertiden er fantastisk og din student vil huske sin studenterfest i mange, mange år.  

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

 

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.