Konfirmationsbuffet

Forret - Tapas sharefood                                                                                  
Serveres på træplanker, som sendes rundt ved bordene.                                                                    
Vælg mellem 6, 8 eller 10 personers planker

2 slags italiensk pølse med oliven.

Serranoskinke med melon.

Varmrøget laks med syltet grønt og hjemmelavet pesto.

Saltet torsk med kartoffel og chili aioli.

Saltede mandler og 2 slags hjemmelavet tapenade samt brød og smør.

BUFFETEN

Oksefilet krydret med spicy tomat.
Hertil en gylden pommes Anna og smørdampet grønt samt                                 
en smagfuld rødvinssauce.

Jespers forårskylling fra Hopballe Mølle.
stegt med citron og timian, serveres på en bund af asparges,                           
frikassé og rabarberkompot.

SALATER

taliensk inspireret kartoffelsalat
med springløg og parmesanflager

Klassisk tomatsalat lavet af solmodne friske tomater
med mozzarella, skalotteløg, basilikum glace toppet med frisk basilikum.

Frillicesalat med grønne ærter,
hvide salatløg, frisk kærnemælksdressing, toppet med sprøde rugbrødscroutoner.

DESSERTER

Lakrids tiramisu
med friske bær og karamelliseret nødder (Leveres hel i fad)

Rabarbertærte
med mascarponecreme på en mazarinbund og toppet med                                 
grov pistacie støv (levers i portioner)

 

 

Bestil Konfirmationsbuffet

289,00 kr. pr. kuvert Antal
Læg i kurv

Du skal minimum bestille 20 kuverter

Velkommen til Jespers Torvekøkken

Tilfredse kunder – 8,7 på Trustpilot

Vi laver vores mad fra bunden

Bæredygtighed er vores kernefokus

Fleksibel levering og afhentning

Husk dette til din bestilling 

Petit four - Snebolde

Petit four - Ragusa

Petit four - Popcorn i mørk chokolade

Petit four -Cornflakes i mørk chokolade og rosiner

Petit four -Cornflakes i hvid chokolade og rosiner

Petit four - Sarah Bernhardt

Petit four - Træstamme

Frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød

Lasagne af oksekød med brød og smør

Kok i min. 4 timer (pris for hele selskabet)

Chili con carne med cremefraiche og friskbagt brød

2 kokke i min. 4 timer (hele selskabet)

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.