Torvets Frokostbod i Aarhus
Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.
Bowls
Bowl, 1 stk.
Bagt blomkål med sesam, ingridærter, sort quinoa, revet rødbede, revet gulerod, revet courgette, nødder, kørvel, purløg og persille (8,9). Hertil gomadressing (1,4,7,8).
Økologiske æg en cocotte med tomat og mozzarella. Salat, artiskok, tomat, peberfrugt, revet gulerod, revet courgette, springløg og salatost (2,6,13,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13,15).
Bagt laks med teriayaki samt spidskål, spinat, quinoa, revet courgette, revet gulerod, fennikel, edammebønner og brøndkasse (1,3,7,8,13). Hertil persilleolie (13,15).
Krydret kylling med sort quinoa, spidskål, spinat, revet gulerod, kørvel, purløg og persille (13,15). Hertil sojadressing (1,7,11).
Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, springløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island dressing (1,2,6,11,13,15).
Okseflanksteak med glasnudler, broccoli, syltede bøgehatte, edamamebønner, peberfrugt og spidskål (1,7,13). Hertil teriayaki dressing (1,7,8,13,15).
Tapas
Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focacciabrød med olivenolie og rosmarin og hjemmebagt knækbrød (1-15).
Smørrebrød, 2 stk.
Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.
Bagt tomat med San Marzano tomat, syltede rødløg, urter og tomatcreme./
Kartoffelmad med pebermayonnaise, karse og syltede svampe ((1),2,10,11,13,15).
Æg og rejer med limemayonnaise og San Marzano tomat./
Fiskefilet med remoulade og citron (1,2,3,5,11,13).
Fiskefilet med rejer, citron og dildmayonnaise./
Hønsesalat med bacon, tomat og urter (1,2,3,5,6,11,13).
Hønsesalat med bacon, tomat og urter./
Frikadelle med remoulade, syltede agurker og rødkål (1,2,6,11,13).
Roastbeef med remoulade, syltet agurk, peberrod og ristede løg./
Kartoffelmad med pebermayonnaise, karse og syltede svampe (1,2,11,13).
Rullepølse med syltet sennepssky, peberrodscreme og rødløg./
Dyrlægens natmad med løgringe, sky og karse ((1),2,3,6,10,11,13).
Fin skinkesalat samt krydderurter./
Dyrlægens natmad med løgringe, sky og karse ((1),2,3,6,10,11,13).
Sandwich
Vælg mellem tre slags brød.
(Lyst, mørkt eller glutenfrit brød)
Hummus med squash, grøn peberfrugt, tomat, revet gulerod og rucola ((1),8,11,13,15).
Koldrøget laksemousse med radise, tomat og salat ((1),3,6,13,15).
Tunsalat med urter, peberfrugt, rødløg og rucola ((1),2,3,6,11,13,15).
Kylling med karrydressing, tomat, agurk og salat ((1),2,6,11,13,15).
Kylling og bacon med karrydressing, tomat, agurk og salat ((1),2,6,11,13).
Skinke og ost med tomat, agurk, salat, rødløg samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13).
Roastbeef med grov remoulade, peberrod, syltede agurker og ristede løg (1,2,6,11,13).
Bowls
Bowl, 1 stk.
Marokkansk krydret tabbouleh med rosiner, agurk, tomat, rødløg og salatost. (1,2,6,7,9,11,13,15). V
Krydret falafel med spinat, ærter og revet gulerod (1,10). Hertil haydari creme (6,11,15). V
Ovnbagt sød kartoffel med bønner syltet gulebeder og ærter. Hertil peberrod vinaigrette (11,13,15). VE
Bagt laks med marineret ris, revet gulerod og stegt selleri (3,10). Hertil persilledressing (2,6,7,11,13). GF
Citronstegt kylling med pasta vendt i pesto på soltørrede tomater, edamamebønner og haricot verts (1,6,7,9,15). Hertil karry-tomatdressing (2,6,11).
Barbecue marineret kylling med quinoa med urter, kinakål, gulerod, rødløg og majs (1,3,7,8,11,15). Hertil barbecuedressing (1,3,7,8,11,15). LF
Teriyaki marineret oksespidsbryst med nudler, bønnespirer, edamamebønner, revet gulerod og spidskål (1,2,3,7,8,10,13,15). Hertil gomadressing (1,4,7,8). LF
Tapas
Dagens tapasbræt, anrettet med fire elementer. Hertil focacciabrød og rugbrød (1-15).
Smørrebrød, 2 stk.
Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.
Avocado med tomat, chilicreme og urter/
Flækærtehummus med krydderbagt squash og gulerod ((1),2,6,8,10,11,13,15). V GFB
Rødbedetartar med peberrod og urter/
Ærtespread med syltede græskar og urter ((1),10,11,13). VE GFB
Æg og rejer med citron, mayonnaise, rogn og dild/
Leverpostej med bacon og hjemmesyltede rødbeder (1,2,3,6,5,11,13,15).
Fiskefilet med rejer, grov remoulade, citron og dild/
Flæskesteg med rødkål og syltede agurker (1,2,3,5,10,11,13). LF
Rullepølse med italiensk salat/
Hønsesalat med bacon, grillet ananas og purløg ((1),2,6,7,10,11,13,15). GFB
Sandwich
Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.
Falafel med haydari creme, spinat, ærter og revet gulerod ((1),8,9,10,11,13,15). VE LF GFB
Flækærtehummus samt krydderbagt squash og gulerod ((1),7,8,9,10,11,13,15). VE GF GFB
Koldrøget laks med persillecreme, agurk, tomat, revet gulerod og salat ((1),2,3,6,11). GFB
BLT med tomat, mayonnaise, bacon, agurk, rødløg og basilikum ((1),2,6,13,15). GFB
Kylling og bacon med karry-tomatcreme, gulerod, agurk og tomat ((1),2,6,11,13,15). GFB
Flæskesteg med sennepsdressing, rødkål, syltede agurker og salat ((1),2,6,7,11,10,13,15). GFB
Frikadelle med kryddermayonnaise, rødkål, syltede agurker og salat (1,2,6,11,13,15).
Pulled oksespidsbryst med peberrodscreme, syltede rødløg og agurk ((1),2,7,10,11,13,15). GFB
Ønsker du at høre mere?
Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16
Kontakt vores salgschef
Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland
92 44 76 72