
Menu uge 28
Mandag
Det varme: Svinebryst med teriyaki, spirer, forårsløg, bambusskud, syltede rødløg og bok choy (G) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Kalkunbryst med paprika og tomatmayo
Pålæg: Hønsesalat med asparges, stegte svampe, løg, toppet med mikrogrønt
Grøn salat: Salat med mango, edamamebønner og sesammarineret agurk, toppet med plukket mynte
Kreativ salat: Nudelsalat med kinaradis, rød spidskål og gulerødder, toppet med peanuts og koriander (G)
Ekstra: Hønseæg med dildmayo og søde tomater, toppet med dild og mikrogrønt
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Mild hvidløgsdressing (L)
Tirsdag
Det varme: Biksemad med kartofler og løg, serveret med bearnaisecreme og syltede rødbeder (G/L)
Pålæg: Partyskinke med grillede svampe og dijon
Pålæg: Fuglekvidder med peberfrugt og mayonnaise, toppet med purløg (L)
Grøn salat: Romaine salat med tomat, feta og rødløg vendt i olivenolie (L)
Kreativ salat: Klassisk gulerodssalat med rosiner, appelsinsaft og persille
Ekstra: Laksesalat med agurker og forårsløg, toppet med mikrogrønt
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Onsdag
Det varme: Torskeloin med sauce verte, kogte kartofler og syrlige urter (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Peber-bloksalami med frisk agurk og peberfrugt
Pålæg: Æggesalat med æbler, edamamebønner og løg, toppet med friske mikrogrønt (L)
Grøn salat: Bund af babyspinat med snittet fennikel og gulerødder, vendt i citron og dild
Kreativ salat: Salat af blomkålscouscous med æbler og brændte hasselnødder
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Grøn chili-dressing (L)
Torsdag
Det varme: Kylling Danois med rabarberkompot, syltede agurker, stegte kartofler og brun skysovs (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Fennikelsalami med grøn mayo
Pålæg: Skagensalat med dild, forårsløg og agurker, toppet med mikrogrønt
Grøn salat: Salat med agurker, syltede rødløg og oliven, toppet med frisée
Kreativ salat: Mormorsalat med hjertesalat, ærter og den klassiske mormordressing (L)
Det søde element: Gulerodskage (G/L) (1 stk. pr. person)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Fredag
Det varme: Grillpølse med chili og brød (G/L) (2 stk. pr. person)
Tilbehør: Ketchup, sennep, svampemayo, syltede rødløg og ristede løg (G/L)
Pålæg: Vitello tonnato med tunsauce, kapers, dild, citron og peber
Grøn salat: Spæde salater med søde majs og ærter, toppet med ristede solsikkekerner
Kreativ salat: Coleslaw med kål og gulerødder, vendt i krydret dressing og toppet med kørvel
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Specialkost
Mandag
Vegetar/veganer: Bowl med marineret tofu, sur/sød-glasnudler, salat, edamamebønner, agurk og revne gulerødder
Minus gris: Kyllingebryst med teriyaki, spirer, forårsløg, bambusskud, syltede rødløg og bok choy (G) (1 stk. pr. person)
Tirsdag
Vegetar/veganer: Biksemad med sojaprotein, kartofler og løg, serveret med bearnaisecreme og syltede rødbeder
Minus gris: Biksemad på okse, kartofler og løg, serveret med bearnaisesovs og syltede rødbeder (G/L)
Onsdag
Vegetar/veganer: Citronmarineret tofu med grillet bok choy, urtecreme og kogte kartofler
Minus gris: Torskeloin med sauce verte, kogte kartofler og syrlige urter (G/L) (1 stk. pr. person)
Torsdag
Vegetar/veganer: Stegt sojaprotein med rabarberkompot, syltede agurker, stegte kartofler og brun skysovs (G/L) (1 stk. pr. person)
Minus gris: Kylling Danois med rabarberkompot, syltede agurker, stegte kartofler og brun skysovs (G/L) (1 stk. pr. person)
Fredag
Vegetar/veganer: Vegetarpølse med brød, ketchup, sennep, svampemayo, syltede rødløg og ristede løg (2 stk. pr. person)
Minus gris: Grillpølse af okse med brød, ketchup, sennep, svampemayo, syltede rødløg og ristede løg (G/L) (2 stk. pr. person)
Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning
Alle kunder i Jespers Torvekøkken Aalborg får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.
Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken Aalborg?
 624x573/kontaktformular-porre-hak_624x573.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Er du på udkig efter en frokostordning?
Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken
får du en smagfuld, sund og nærende frokost.
Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere.
Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Kontakt os i dag
MeeAh Bjerregaard
Salgschef, Nordjylland
Tlf: 53 55 36 14
Frokostordninger til virksomheder i Aalborg
Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. Fordi måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.
Hos Jespers torvekøkken brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.
Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer
Jespers torvekøkken tilbyder aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.
Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.
Hvad er koster en frokostordning?
Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 15.000 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.
Skal vi starte med en prøveperiode?
Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.