
Menu uge 34
Mandag
Det varme: Frikadeller med syltede agurker og kold kartoffelsalat (G/L) (2 stk. pr. person)
Pålæg: Kalkunpålæg med syltet peberfrugt
Pålæg: Kyllingesalat med sweet chili, edamamebønner og forårsløg, toppet med mikrogrønt
Grøn salat: Spæde salater med sød majs, ærter og syltede rødløg, toppet med mizuna
Kreativ salat: Klassisk kold kartoffelsalat (L)
Ekstra: Grøntsagsstænger
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Sennepsdressing
Tirsdag
Det varme: Stegt kyllingebryst med urtepesto, rucola og parmesan (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Hamburgerryg, toppet med peberfrugt, mikrogrønt og italiensk salat
Pålæg: Æggesalat med karry, rødløg, æble og ærter, toppet med mikrogrønt (L)
Grøn salat: Spæd salat med pære, hytteost og sprøde saltede mandler (L)
Kreativ salat: Bulgursalat med rød peber, grøn squash og hvidløg, vendt i varme krydderier (G)
Ekstra: Fiskesalat med grøn mayo, urtesalat og bagte tomater
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Onsdag
Det varme: Langtidsstegt nakkefilet med svampe og pebersovs, serveret med stegte kartofler (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Spegepølse med cornichoner og timian
Pålæg: Tunsalat med bladselleri, løg og dild
Grøn salat: Romaine-salat med langtidsbagte små tomater, brændte blomkålsbuketter og parmesanost
Kreativ salat: Vandmelonsalat med agurker og mynte, toppet med mikrogrønt
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Citron-/honningdressing
Torsdag
Det varme: Butter chicken med varme krydderier, serveret med løse ris (G/L)
Pålæg: Mortadella med trøffelmayo
Pålæg: Hytteostsalat med radiser, agurk, persille og rygeost, toppet med mikrogrønt (L)
Grøn salat: Gulerodssalat med ananas, rosiner, granatæble og persille
Kreativ salat: Kålsalat af violette og grønne spidskål med mango og sesamdressing (G)
Det søde element: Gulerodskage (G/L) (1 stk. pr. person)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Fredag
Det varme: Asiatisk farsbrød med hvidløg, soja, østerssovs og thai herbs, toppet med bønnespirer, syltede rødløg og forårsløg (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Roastbeef med peberrodscreme (L)
Pålæg: Skinkesalat med pesto, bladselleri og peberfrugt, toppet med mikrogrønt (L)
Grøn salat: Let tomatsalat med spinat, rødløg, mozzarella og basilikum
Kreativ salat: Asiatisk nudelsalat med pak choi, kinaradis og edamamebønner, toppet med mynte
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Specialkost
Mandag
Vegetar/veganer: Grøntsagsfrikadeller med kartoffelsalat og syltede agurker (2 stk. pr. person)
Minus gris: Oksefrikadeller med kold kartoffelsalat og syltede agurker (L) (2 stk. pr. person)
Tirsdag
Vegetar/veganer: Indisk dhal med ris
Minus gris: Stegt kyllingebryst med urtepesto, rucola og parmesan (G/L) (1 stk. pr. person)
Onsdag
Vegetar/veganer: Stegt spidskål med svampe, kartofler og pebersovs
Minus gris: Kyllingebryst med svampe og pebersovs, serveret med stegte kartofler (G/L) (1 stk. pr. person)
Torsdag
Vegetar/veganer: Butter chicken med ærteprotein, varme krydderier og løse ris
Minus gris: Butter chicken med varme krydderier, serveret med løse ris (G/L)
Fredag
Vegetar/veganer: Asiatisk farsbrød af sojaprotein med hvidløg, soja, østerssovs og thai herbs, toppet med bønnespirer, syltede rødløg og forårsløg
Minus gris: Asiatisk farsbrød af kylling med hvidløg, soja, østerssovs og thai herbs, toppet med bønnespirer, syltede rødløg og forårsløg (G/L) (1 stk. pr. person)
Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning
Alle kunder i Jespers Torvekøkken Aalborg får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.
Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken Aalborg?
 624x573/kontaktformular-porre-hak_624x573.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Er du på udkig efter en frokostordning?
Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken
får du en smagfuld, sund og nærende frokost.
Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere.
Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Kontakt os i dag
MeeAh Bjerregaard
Salgschef, Nordjylland
Tlf: 53 55 36 14
Frokostordninger til virksomheder i Aalborg
Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. Fordi måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.
Hos Jespers torvekøkken brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.
Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer
Jespers torvekøkken tilbyder aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.
Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.
Hvad er koster en frokostordning?
Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 15.000 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.
Skal vi starte med en prøveperiode?
Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.