
Menu uge 37
Mandag
Det varme: Paprikagryde med cocktailpølser, peberfrugt, løg og bacon, serveret med ris (G/L)
Pålæg: Kalkunspegepølse med frisk peber
Pålæg: Æggesalat med karry, æble og løg
Grøn salat: Rucolasalat med skåret pære og vindruer, toppet med valnødder
Kreativ salat: Tomatsalat med oliven, rødløg, mozzarellaost og balsamicoglace (L)
Ekstra: Mini forårsruller (G)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Purløgsdressing (L)
Tirsdag
Det varme: Kylling med pesto, rucola, syltede rødløg og parmesan (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Nakkekam med rødkål
Pålæg: Sommersalat med kartofler, skinke og bladselleri
Grøn salat: Icebergsalat med peberfrugt og squash i tern, toppet med frisée-salat
Kreativ salat: Perlebygsalat med feta, soltørret tomat og spinat, vendt i syrlig urte-/oliedressing (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Onsdag
Det varme: Chili con carne med løse ris og crème fraiche (G/L)
Pålæg: Rullepølse med sky og løg
Pålæg: Kyllingesalat med asparges, syltet agurk og persille
Grøn salat: Gårdhavesalat med tomat, agurk og råsyltede løg – serveres med rugbrødschips (G)
Kreativ salat: Kålsalat vendt i yoghurtdressing med avocado, lime og persille (L)
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Salsadressing
Torsdag
Det varme: Frikadeller med kold kartoffelsalat vendt i urtepesto og syltet agurk (G/L) (2 stk. pr. person)
Pålæg: Kyllingepålæg med grillet tomat
Pålæg: Fiskepaté med agurk, syltede løg og dild (G/L)
Grøn salat: Let melonsalat med myntedressing og brøndkarse (L)
Kreativ salat: Kold kartoffelsalat vendt i urtepesto med løg og radiser
Det søde element: Skovbærkage (G/L) (1 stk. pr. person)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Fredag
Det varme: Langtidsstegt kalvecuvette med urter og hvidløg, serveret med stegte kartofler og kold bearnaisecreme (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Serranoskinke med aioli
Pålæg: Fuglekvidder med mayonnaise, purløg og løg
Grøn salat: Salat med ærter, sød majs og dildmarinerede cherrytomater
Kreativ salat: Salat med grønne bønner, stegte blomkålsbuketter og skalotteløg
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Specialkost
Mandag
Vegetar/veganer: Paprikagryde med sojaprotein, peberfrugt og løg
Minus gris: Paprikagryde med peberfrugt og løg, serveret med ris (G/L)
Tirsdag
Vegetar/veganer: Saltbagt selleri med pesto, rucola, syltede rødløg og parmesan (G/L) (1 stk. pr. person)
Minus gris: Kylling med pesto, rucola, syltede rødløg og parmesan (G/L) (1 stk. pr. person)
Onsdag
Vegetar/veganer: Chili sin carne med løse ris
Minus gris: Chili con carne med løse ris og crème fraiche
Torsdag
Vegetar/veganer: Grøntsagsfrikadeller med kold kartoffelsalat vendt i urtepesto og syltet agurk (G/L) (2 stk. pr. person)
Minus gris: Frikadeller af okse med kold kartoffelsalat vendt i urtepesto og syltet agurk (G/L) (2 stk. pr. person)
Fredag
Vegetar/veganer: Plantebøf med urter og hvidløg, serveret med stegte kartofler og kold bearnaisecreme (G/L) (1 stk. pr. person)
Minus gris: Langtidsstegt kalvecuvette med urter og hvidløg, serveret med stegte kartofler og kold bearnaisecreme (G/L) (1 stk. pr. person)
Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning
Alle kunder i Jespers Torvekøkken Aalborg får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.
Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken Aalborg?
 624x573/kontaktformular-porre-hak_624x573.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Er du på udkig efter en frokostordning?
Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken
får du en smagfuld, sund og nærende frokost.
Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere.
Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Kontakt os i dag
MeeAh Bjerregaard
Salgschef, Nordjylland
Tlf: 53 55 36 14
Frokostordninger til virksomheder i Aalborg
Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. Fordi måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.
Hos Jespers torvekøkken brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.
Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer
Jespers torvekøkken tilbyder aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.
Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.
Hvad er koster en frokostordning?
Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 15.000 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.
Skal vi starte med en prøveperiode?
Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.