
Menu uge 41
Mandag
Det varme: Frikadeller med klassisk kold kartoffelsalat og syltede agurker (G/L) (2 stk pr. person)
Pålæg: Kalkunpålæg med urtemayo
Pålæg: Fiskepaté med citron og kaperscreme, toppet med mikrogrønt
Grøn salat: Salat med revne gulerødder, rosiner og ristede kerner
Kreativ salat: Klassisk kold kartoffelsalat med radiser og dijon (L)
Ekstra: Flødeostcreme med urter (L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Dilddressing (L)
Tirsdag
Det varme: Asiatisk kyllingspyd med stegte sesamkartofler og sticky sojadressing (G/L) (2 stk pr. person)
Pålæg: Salami spinata dolce med grillede artiskokker
Pålæg: Æggesalat med ærter, rødløg og bladselleri, toppet med mikrogrønt
Grøn salat: Romainesalat med peberfrugter, agurk og mikrogrønt
Kreativ salat: Nudelsalat med sojabønner, gulerødder og forårsløg, vendt i sur/sød sauce (G)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Onsdag
Det varme: Chili con carne med løse ris og cremefraiche (L)
Pålæg: Rullepølse med sky og løg
Pålæg: Kyllingesalat med syltet kål, gulerødder og BBQ-dressing, toppet med ærteskud (G)
Grøn salat: Salat med minimajs, spidskål, marineret chili og lime
Kreativ salat: Bønnesalat af haricots verts med soltørrede tomater og feta (L)
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Urtedressing (L)
Torsdag
Det varme: Kyllingebryst i grøn karry med løse ris (G/L) (1 stk pr. person)
Pålæg: Oksespegepølse med agurkrelish
Pålæg: Fuglekvidder med mayo og grønstøv
Grøn salat: Bitre salater med æbler, hytteost og valnødder, toppet med citrusdressing (L)
Kreativ salat: Tropisk salat med variation af meloner og ananas, toppet med mynte
Det søde element: Hindbærsnitter fra den lokale bager (G) (1 stk pr. person)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Fredag
Det varme: Forloren hare med skysauce, bacon og tyttebær, serveret med stegte kartofler (G/L) (1 stk pr. person)
Pålæg: Hamburgerryg med dijonmayo
Pålæg: Mexicansk tunsalat med salsa, majs, rødløg og jalapeños
Grøn salat: Blomkåls-couscous med ærter og babyspinat, toppet med syltede rødløg
Kreativ salat: Tomatsalat med oliven og mozzarella, toppet med balsamico (L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Specialkost
Mandag
Vegetar/veganer: Grøntsagsfrikadeller med kold kartoffelsalat og syltede agurker (2 stk pr. person)
Minus gris: Frikadeller af okse med klassisk kold kartoffelsalat og syltede agurker (2 stk pr. person)
Tirsdag
Vegetar/veganer: Portobellobøf med sticky soja og sesamkartofler
Minus gris: Asiatisk kyllingespyd med stegte sesamkartofler og sticky sojadressing (G/L) (2 stk pr. person)
Onsdag
Vegetar/veganer: Chili sin carne med soyaprotein og syltede chilier
Minus gris: Chili con carne med løse ris (L)
Torsdag
Vegetar/veganer: Bagt selleri i grøn karry med løse ris
Minus gris: Kyllingebryst i grøn karry med løse ris (G/L) (1 stk pr. person)
Fredag
Vegetar/veganer: Stegte ris med soyaprotein og ærter
Minus gris: Kyllingefarsbrød med skysauce og stegte kartofler
Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning
Alle kunder i Jespers Torvekøkken Aalborg får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.
Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken Aalborg?
 624x573/kontaktformular-porre-hak_624x573.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Er du på udkig efter en frokostordning?
Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken
får du en smagfuld, sund og nærende frokost.
Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere.
Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Kontakt os i dag
MeeAh Bjerregaard
Salgschef, Nordjylland
Tlf: 53 55 36 14
Frokostordninger til virksomheder i Aalborg
Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. Fordi måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.
Hos Jespers torvekøkken brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.
Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer
Jespers torvekøkken tilbyder aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.
Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.
Hvad er koster en frokostordning?
Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 15.000 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.
Skal vi starte med en prøveperiode?
Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.