
Menu uge 26
Mandag
Det varme: Stegt kyllingebryst med rødvinssauce, perleløg, svampe og porre, serveret med stegte kartofler (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Skinke spegepølse med grov pickles
Pålæg: Fuglekvidder med mayo, løg og purløg (L)
Grøn salat: Let couscoussalat med squash, rødløg og granatæble, toppet med persille (G)
Kreativ salat: Cæsar-inspireret salat med romaine, agurk, tomat, parmesan og dressing (G/L)
Ekstra: Hønseæg med søde tomater og aioli, toppet med mikrogrønt
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Thousand Island-dressing (L)
Tirsdag
Det varme: Chili con carne, serveret med løse ris og crème fraîche (G/L)
Pålæg: Hamburgerryg med urtemayo
Pålæg: Hønsesalat med stegte svampe, karamelliserede løg og cornichoner, toppet med mikrogrønt
Grøn salat: Salat med tomat, majs og avocado, toppet med sprøde majs og frisé salat
Kreativ salat: Bønnesalat af snittede haricots verts med peberfrugt, vendt i salsa og toppet med mikrogrønt
Ekstra: Fiskefrikadeller med kapersmayonnaise, toppet med citron og dild (2 stk. pr. person) (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Onsdag
Det varme: Herregårdsskinke med sommerstuvning, kartofler, spidskål og gulerødder (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Kalkunsalami med grillede grøntsager
Pålæg: Kold leverpostej med syltede agurker
Grøn salat: Salat Hawaii med ananas, peberfrugt og rødløg, og syrlig dressing (L)
Kreativ salat: Salat med blomkål, broccoli og romanesco-kål vendt i syrlig vinaigrette
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Senneps- og honningvinaigrette
Torsdag
Det varme: Kyllingeoverlår med teriyakimarinerede bambusskud, spirer, peberfrugt, syltede rødløg, marineret pak choy og peanuts (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Roastbeef med ravigottesauce
Pålæg: Rejesalat med asparges, dild og agurker, toppet med mikrogrønt (L)
Grøn salat: Gulerodssalat med æbler og tranebær, toppet med mynte
Kreativ salat: Salat med marineret kinakål, edamamebønner og rød spidskål, toppet med glaskål og koriander (G)
Det søde element: "Du ved nok"-kage (1 stk. pr. person) (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Fredag
Det varme: Langtidsstegt okseballtips med sauce Choron og stegte urtekartofler (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Serranoskinke, toppet med parmesan og grøn pesto
Pålæg: Skinkesalat med kartofler og forårsløg, toppet med mikrogrønt (L)
Grøn salat: Icebergsalat med ærter, søde majs og radiser, toppet med timian
Kreativ salat: Tomatsalat med mozzarellaost, løg og reduceret balsamico toppet med oregano (L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Specialkost
Mandag
Vegetar/veganer: Coq au vin med sojaprotein, svampe, perleløg og stegte kartofler
Minus gris: Stegt kyllingebryst med rødvinssauce, perleløg, svampe og porre, serveret med stegte kartofler (1 stk. pr. person) (G/L)
Tirsdag
Vegetar/veganer: Chili sin carne med løse ris
Minus gris: Chili con carne, serveret med løse ris og crème fraîche (G/L)
Onsdag
Vegetar/veganer: Svampebygotto med syltede bøgehatte
Minus gris: Herregårdskylling med sommerstuvning, kartofler, spidskål og gulerødder (1 stk. pr. person) (G/L)
Torsdag
Vegetar/veganer: Stegt spidskål og tofu med teriyakimarinerede bambusskud, spirer, peberfrugt, syltede rødløg, marineret pak choy og peanuts (1 stk. pr. person) (G)
Minus gris: Kyllingeoverlår med teriyakimarinerede bambusskud, spirer, peberfrugt, syltede rødløg, marineret pak choy og peanuts (1 stk. pr. person) (G/L)
Fredag
Vegetar/veganer: Plantebøf med stegte broccolini og bagt halv tomat, stegte kartofler og vegansk Choron-sauce
Minus gris: Langtidsstegt okseballtips med sauce Choron og stegte urtekartofler (1 stk. pr. person) (G/L)
Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning
Alle kunder i Jespers Torvekøkken Aalborg får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.
Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken Aalborg?
 624x573/kontaktformular-porre-hak_624x573.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Er du på udkig efter en frokostordning?
Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken
får du en smagfuld, sund og nærende frokost.
Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere.
Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Kontakt os i dag
MeeAh Bjerregaard
Salgschef, Nordjylland
Tlf: 53 55 36 14
Frokostordninger til virksomheder i Aalborg
Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. Fordi måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.
Hos Jespers torvekøkken brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.
Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer
Jespers torvekøkken tilbyder aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.
Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.
Hvad er koster en frokostordning?
Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 15.000 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.
Skal vi starte med en prøveperiode?
Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.