Ugens Menu

Jespers Torvekøkken tilbyder hver uge nye menuer bestående af spændende og friske retter, der hver især tilberedes med et bæredygtigt mindset. Nedenfor kan du åbne denne uges lækre menu.

Vi har også specialkostretter målrettet vegetarere, veganerer og allergikere.

Menu uge 44

Mandag

Det varme: Frikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker (2 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat

Pålæg: Krabbesalat med radiser, ærter og dild

Grøn salat: Salat med babyspinat, sukkerærter, cherrytomater og majs

Kreativ salat: Kold kartoffelsalat (L)

Ekstra: Kogt hønseæg med tomatmayo

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Dressing: Cremefraiche-dressing (L)

 

Tirsdag

Det varme: Flæskestegsburger med briochebolle (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Oksesalami med remoulade

Pålæg: Æggesalat med suppehorn, karry, æbler og bladselleri (G)

Grøn salat: Icebergsalat med agurk, tomat og løg, toppet med frisée 

Kreativ salat: Coleslaw med spidskål, gulerødder og krydret dressing (L)

Ekstra: Tilbehør: Flæskesvær, dijonmayo og rødkål

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

 

Onsdag

Det varme: Pulled chicken med BBQ, kål, majs og løg, serveret med pitabrød (1 stk. pr. person) (G)

Pålæg: Mortadella med aioli

Pålæg: Fuglekvidder med cornichoner og løg, toppet med mayo

Grøn salat: Salat med revne rødbeder, gedeost og agurk (L)

Kreativ salat: Rød pastasalat med soltørret tomat, rød peberfrugt og rødløg (G)

Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Dressing: Sød chilidressing

 

Torsdag

Det varme: Hjemmelavede kødboller og krydret tomatsovs, serveret med ris (2 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Kalkunchorizo med chilimayo

Pålæg: Hønsesalat med asparges og bacon

Grøn salat: Salat med edamamebønner, granatæble og ananas, toppet med microgrønt

Kreativ salat: Couscoussalat med squash, feta og kikærter, toppet med persille (G/L)

Det søde element: Honninghjerte fra bageren (1 stk. pr. person) (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

 

Fredag

Det varme: Langtidsstegt kalvecuvette og stegte urtekartofler, serveret med kold bearnaisecreme (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Kyllingepålæg toppet med sød chili-marineret pak choi og hoisinsauce (G)

Pålæg: Wienersalat med kartofler, syltede drueagurker og rødløg, toppet med purløg (G/L)

Grøn salat: Røde salater med blommer, melon og brændte kerner

Kreativ salat: Tomatsalat med mozzarellakugler, syltede rødløg og balsamicoglace, toppet med frisk basilikum (L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)





Specialkost

Mandag

Vegetar/veganer: Grønsagsfrikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker (2 stk. pr. person) (G)

Minus gris: Frikadeller af okse med kold kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker (2 stk. pr. person) (G/L)

 

Tirsdag

Vegetar/veganer: Crispy No-chicken burger med dijonmayo, syrlig kål og syltede rødløg (1 stk. pr. person) (G)

Minus gris: Crispy chicken burger med dijonmayo, syrlig kål og syltede rødløg (1 stk. pr. person) (G/L)

 

Onsdag

Vegetar/veganer: Pullede svampe med BBQ, kål, majs og rødløg, serveret med pitabrød (1 stk. pr. person) (G)

Minus gris: Pulled chicken med BBQ, kål, majs og rødløg, serveret med pitabrød (1 stk. pr. person) (G)

 

Torsdag

Vegetar/veganer: Falafel og krydret tomatsovs, serveret med ris (2 stk. pr. person) (G)

Minus gris: Hjemmelavet kødboller af kylling og krydret tomatsovs, serveret med ris (2 stk. pr. person) (G/L)

 

Fredag

Vegetar/veganer: Selleribøf med stegte urtekartofler og broccolini, serveret med estragoncreme

Minus gris: Langtidsstegt kalvecuvette og stegte urtekartofler, serveret med kold bearnaisecreme (1 stk. pr. person) (G/L)

Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning

Alle kunder i Jespers Torvekøkken Aalborg får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
 
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.

Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken Aalborg?

  

Ekstra forplejning

I tillæg til frokostordningen tilbyder vi mod betaling mulighed for at bestille ekstra forplejning i form af luksusbrunch, mødeforplejning og økologisk frugt/mælkeordning. Du kan også vælge bowls, sandwiches og smørrebrødspakker fra Torvets frokostbod.

Mødeforplejning

Jespers Torvekøkken har en masse mugligheder til dit møde. Vores udvalg rummer både sunde og søde sager. 

Frugt-/mælkeordning

I tillæg til frokostordningen tilbyder vi mod betaling mulighed for at bestille økologisk frugtordning og mælkeordning.

Torvets Frokostbod

I Torvets Frokostbod kan man fra dag til dag selv vælge sin frokost. Her er bowls, sandwiches og smørrebrødspakker.

Er du på udkig efter en frokostordning?


Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken
får du en smagfuld, sund og nærende frokost.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere.

Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

 

MeeAh Bjerregaard
Salgschef, Nordjylland
Tlf: 53 55 36 14

Kontakt os!

Frokostordninger til virksomheder i Aalborg

Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. Fordi måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.

Hos Jespers torvekøkken brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.

Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer

Jespers torvekøkken tilbyder aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.

Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.

Hvad er koster en frokostordning?

Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 15.000 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
 
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.

Skal vi starte med en prøveperiode?

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
 
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.