Menu uge 47
Mandag
Det varme: Kylling med sticky asiatisk sauce, forårsløg, sesam, bønnespirer og syltede rødløg (G/L)
Pålæg: Salami ventricina med aioli
Pålæg: Lun leverpostej med rødbeder (G/L)
Grøn salat: Salat med snittede sukkerærter og lime-marineret agurk, toppet med peanuts og mikrogrønt
Kreativ salat: Kold asiatisk nudelsalat med revne gulerødder og kinakål vendt i ingefær, chili og soja (G)
Ekstra: Hønseæg med mayo, dild og søde tomater
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Sesam-soya dressing (L)
Tirsdag
Det varme: Carpulka med pølser, peberfrugt, perleløg og svampe, serveret med løse ris (G/L)
Pålæg: Salami af okse og kalkun med pickles
Pålæg: Mexicansk inspireret kyllingesalat med grillede majs, grøn peber og salsa
Grøn salat: Iceberg salat med tomat, agurk og sprøde græskarkerner, toppet med timian
Kreativ salat: Grøn urtepastasalat vendt med ærter, spinat og grønne oliven, toppet med parmesan
Ekstra: Fiskesalat med salt-syltede citroner, dild og kapers
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Onsdag
Det varme: Langtidsstegt rosmarin/citrusmarineret nakkefilet med stegte hvidløg-/urtekartofler og urte-pesto (G/L) (1 stk pr. person)
Pålæg: Kyllingepålæg med paprika og chili-mayo (G)
Pålæg: Kikærtesalat med grillede blomkål, karamelliserede løg og friske radiser
Grøn salat: Tropisk salat med ananas og melon, toppet med mango-dressing
Kreativ salat: Råkostsalat med marinerede gulerødder, rosiner og solsikkekerner
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Creme fraiche-dressing (L)
Torsdag
Det varme: Kyllingekødboller i rød karrysovs med kokosmælk, bambusskud, peberfrugt og løg, toppet med ristet kokos. Serveres med løse ris og mangochutney (G/L) (2 stk pr. person)
Pålæg: Peberblok-salami med frisk peberfrugt
Pålæg: Skagensalat toppet med dild
Grøn salat: Salat med edamamebønner, agurk og forårsløg, toppet med thaibasilikum
Kreativ salat: Japansk miso-slaw med grøn og rød spidskål, vendt i hvid miso, riseddike og sesamolie, toppet med ærteskud
Det søde element: Rabarberkage (G/L) (1 stk pr. person)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Fredag
Det varme: Gammeldags oksesteg med stegte kartofler og skysovs, toppet med perleløg og haricot verts (G/L) (1 stk pr. person)
Pålæg: Lufttørret skinke med italiensk salat
Pålæg: Skinkesalat med ærter, syltede rød peberfrugter og rød pesto
Grøn salat: Tomatsalat med rødløg, sorte oliven og balsamico-glace, toppet med mikrogrønt
Kreativ salat: Waldorfsalat med æbler, bladselleri og vindruer, vendt i luftig dressing og toppet med valnødder (L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Specialkost
Mandag
Vegetar/veganer: Stegte ris med sticky sauce, broccolini, ærter, forårsløg, sesam, bønnespirer og syltede rødløg
Minus gris: Kylling med sticky asiatisk sauce, forårsløg, sesam, bønnespirer og syltede rødløg
Tirsdag
Vegetar/veganer: Carpulka med tofu, peberfrugt, perleløg og svampe, serveret med løse ris
Minus gris: Carpulka med oksestrimler, peberfrugt, perleløg og svampe, serveret med løse ris
Onsdag
Vegetar/veganer: Langtidsstegt rosmarin/citrusmarineret selleri med stegte hvidløg-/urtekartofler og urte-pesto
Minus gris: Langtidsstegt rosmarin/citrusmarineret kylling med stegte hvidløg-/urtekartofler og urte-pesto
Torsdag
Vegetar/veganer: Grøntsagsboller i rød karrysovs med kokosmælk, bambusskud, peberfrugt og løg, toppet med ristet kokos. Serveres med løse ris og mangochutney
Minus gris: Kyllingekødboller i rød karrysovs med kokosmælk, bambusskud, peberfrugt og løg, toppet med ristet kokos. Serveres med løse ris og mangochutney (G/L) (2 stk pr. person)
Fredag
Vegetar/veganer: Svampebygotto med trøffel og syltede rødløg
Minus gris: Gammeldags oksesteg med stegte kartofler og skysovs, toppet med perleløg og haricot verts (1 stk pr. person)
Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning
Alle kunder i Jespers Torvekøkken Aalborg får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.
På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.
Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken Aalborg?
Er du på udkig efter en frokostordning?
Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken
får du en smagfuld, sund og nærende frokost.
Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere.
Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Kontakt os i dag
MeeAh Bjerregaard
Salgschef, Nordjylland
Tlf: 53 55 36 14
Frokostordninger til virksomheder i Aalborg
Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. Fordi måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.
Hos Jespers torvekøkken brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.
Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer
Jespers torvekøkken tilbyder aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.
Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.
Hvad er koster en frokostordning?
Vi har mange glade frokostkunder og serverer frokost for ca. 15.000 medarbejdere i hele Danmark. Vi sikrer at der er brændstof på tanken, krop og hjerne kan yde sit bedste – også efter frokosten.
Prisen på en frokostordning kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom antallet af kuverter og eventuelle tilvalg. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi fleksible prissætninger, der er tilpasset din behov og krav. Vores frokostordning kan tilpasses, så du får præcis det, du ønsker til en fair pris, der er svarer til den frokostordning som passer til din virksomhed.
Skal vi starte med en prøveperiode?
Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge en ny frokostordning til dit firma. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode, hvor du kan opleve kvaliteten af vores mad og vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og jer. Vi er overbeviste om, at du og dine medarbejdere vil blive tilfredse med vores frokostordning.
Så kontakt os i dag! Ring til kundeservice på 70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover, og lad os finde en god løsning – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.