Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Påskemad

Påskemad der passer alle

Påsken er altid så hyggelig, men skal du holde et selskab kan det virke noget uoverskueligt at skulle arrangere alt påskemad selv. Skal du derfor holde en hyggelig påskefrokost sammen med dem du holder allermest af, så kan vi hos Jespers Torvekøkken hjælpe dig. Bestil nem og billig påskefrokost ud af huset hos os, hvor du selv kan være med til at påvirke med tilvalg af forretter. Traditionel påskemad er ikke altid retter som falder i alles smag, og er du også træt af den klassiske sild og æggemad så kan vi hos Jespers Torvekøkken tilbyde dig en anderledes påskefrokost ud af huset. Et godt alternativ til klassisk påskemad er vores Amerikanske buffet som byder på mange spændende retter. Her kan du vælge i mellem grillede rejer med avocado, tomat og ananas toppet med cocktailsauce, stegt torsk i en sprød dej, pulled pork i grøn chili og honning, bavette stegt med hvidløg og timian eller majskylling stegt med persilleolie med tilhørende marinerede svampe med rødløg og mandler. Til dessert høre Key West lime pie, som er tærte med limecreme og brændt marengs med tilhørende hindbærcoulis.

Bestil din påskefrokost ud af huset

En af de vigtigste ting til et selskab er, at alle er glade og har mulighed for at snakke sammen – og den valgte påskemad er altid et vigtigt omdrejningspunkt. Her hos Jespers Torvekøkken går vi op i at der er noget for enhver smag, og du har derfor muligheden for selv at sætte dit præg på din påskemad med vores tilvalg af forretter, så du få mad der passer perfekt til din påskefrokost. Til vores menuer kan du vælge i mellem fransk løgsuppe med timian og ostebrød, et udvalg af italienske pølser anrettet med artiskok, oliven og soltørrede tomater og frikadeller serveret med kartoffelsalat og rugbrød. Vælg din foretrukne forret og glæd dig til den lækre hovedret og dessert. Fordi du kan være med til at påvirke din egen påskemad skaber det også mindre madspild, plus vi bruger afpudsninger fra kød og grøntsagsrester til at koge fonder på. Det madspild vi har prøver vi altid at få gjort til biobrændsel. Vi har blandt andet et samarbejde med Daka, og vi har fået en Refood certificering for netop dette.

Mad til enhver anledning, vi hjælper dig!

Med mad fra Jespers Torvekøkken kan du sammensætte din helt egen menu som passer til enhver anledning eller selskab du skal holde, såsom velsmagende påskemad. Det vigtigste er at have kvalitetstid sammen med familie og venner, vi kan derfor hos Jespers Torvekøkken hjælpe dig med at få skabt den helt perfekte dag. Mangler du for eksempel et sted at holde din påskefrokost har vi mulighed for at hjælpe dig med at finde attraktive lokaler i hjertet af København og omegn. Vi har også mange samarbejdspartnere som gør det muligt for dig at leje både telte, borde, stole, bartender og meget mere hvis du skal holde den helt store fest. Vi håber du er blevet inspireret til en lidt anderledes påskefrokost ud af huset og har du spørgsmål til vores udvalg af påskemad eller andet, så kontakt os endelig på telefon 70228212 eller på mail.