Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Vi vil skabe attraktive, lokale arbejdspladser og tiltrække flere til branchen, så vi kan servere passion til frokost, også i fremtiden!

For Mennesket

I Jespers Torvekøkken er medarbejderne stjernerne. På vores arbejdsplads er der plads til alle. Plads til begejstring, til forskelligheder, plads til fællesskab og plads til at sige sin mening. Faglighed og begejstring skaber den gode madoplevelse, og vi tror på at kokkene er gladest, når de tager skeen i egen hånd.

  1. I Jespers Torvekøkken hylder og udvikler vi kokkefagligheden. Det gør vi ved at opkvalificere og videreuddanne vores eksisterende personale, så vores medarbejdere får kompetencerne til fremtidens madscene, særligt med fokus på det grønne. Vi fejrer og tydeliggør fagligheden i vores køkkener og markerer succeserne, både de store og små.
  2. Vi tager ansvar for at skabe lærepladser for fremtidens gastronomer. Vi sætter konkrete mål for at inkludere elever, praktikanter og mennesker der ikke altid har nemt ved at komme ind på arbejdsmarkedet som en del af vores arbejdsstyrke

  3. Vi SKAL være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Derfor er vores mål at have en højere social kapital end branchenormen.

Vi tager ansvar for branchens fremtid

  • Vi tilskynder og støtter økonomisk vores loyale, ufaglærte kolleger til at gennemføre en faglig uddannelse gennem elevforløb og samarbejde med skolerne.

  • Vi sikrer uddannelse og opkvalificering til alle i Jespers Torvekøkken, uanset køn, religion, uddannelse eller alder gennem skræddersyet uddannelseskatalog og stiller krav til at alle medarbejdere gennemfører social kapital kursus

  • Vi samarbejder med jobcentre og kommuner om at få udsatte i arbejde og skabe interesse for vores branche.

”Plads til begejstring, plads til forskelligheder, plads til fællesskab og plads til at sige sin mening.”

Vi skaber rammerne for trivsel og høj social kapital

  • Vi vil skabe høj trivsel gennem en kultur, hvor medarbejderne har et højt selvstændigt ansvar og frihed i dagligdagen - med plads til kreativitet og innovation.

  • Vores madkultur hylder og understreger den enkeltes faglighed og gastronomiske ansvar.

  • Virksomhedens værdier er grundlaget for en god arbejdskultur med fællesskab og gensidig respekt, hvor der er plads til at alle kan sige sin mening.

 

 

Mål for 2025

5
uddannelsesdage pr. medarbejder

5%
af arbejdsstyrken er praktikanter eller elever

3%
af arbejdsstyrken er udsatte kolleger

Højere
social kapital end branchen

Cases

CASE

Fra Bangladesh til elev i Torvekøkkenet

"Redwan laver mad. Redwan har stort set altid lavet mad. De første mange år var han kok ”uden papirer”. Den tid er snart slut. For Redwan er nu kokkeelev i Jespers Torvekøkken..."

Læs hele den fantastiske historie om, hvordan Redwan, som oprindeligt stammer fra Bangladesh, kommer til Danmark, og hvordan Jespers Torvekøkken hjælper ham fra at være ufaglært køkkenmedhjælper til at blive kokkeelev - endda uden at Redwan skulle gå ned på elevløn..

CASE

Næring Til Hjernen - Torvekøkkenets interne uddannelse

Siden 2021 har de ansatte i Jespers Torvekøkken haft mulighed for at deltage i et internt udviklet uddannelsesforløb – Næring Til Hjernen. Forløbet er et yderst populært tilbud blandt virksomhedens medarbejdere, og det er kommet for at blive.

”Som ny i JTK var det vigtigt at få fortalt, hvilken grøn rejse det er, vi som nyligt ansatte skal med på. Hvad konceptet indebærer, og ikke mindst hvad det kræver af os med kokkejakken på. Jeg føler, at jeg nu er godt klædt på til at give vores gæster den oplevelse som er i Jespers Torvekøkkens ånd,”​ udtaler køkkenchef Maj-Britt Hjøllund Petersen.

Læs mere om
For Gæsten  -  For Klimaet  -  For Samfundet