Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Vinterbuffet Se fuld størrelse

Vinterbuffet

Dejlig buffet med vinterlækkerier, der varmer godt i en kold tid

VINTERBUFFET

Rilette af bagt bækørred
med æbler, syrlige agurker, creme fraiche, kapers og krydderurter toppet med salat og sprøde croutons

Ristet sandartfilet
anrettet på perlespelt, svampe og pærer

-

Terrine af grisebov
linser fra Py, persille og sennep. Hertil bagte rødbeder med tranebær

Oksecuvette 
braiseret i egen bouillon med rodfrugter og persille

Bryst af unghane
fra Hopballe Mølle serveret med selleripuré med parmesanost og olivenolie

-

Coleslaw
af dansk hvidkål, ristet spidskommen, tørrede abrikoser, avocado og yoghurt

Salat af bagte gulerødder
syltet citron og ristede mandler

-

Æbletærte 
bagt med nødder, rosiner og ingefær. Hertil vaniljefløde

-

Udvalg af friskbagt brød med smør fra Læsø

Dkk 289,00

inkl. moms

                                              Se buffeten i en printvenlig version

Buffeten kan bestilles i januar og februar.

Vi anbefaler, at du sætter både forretter og hovedretter op på buffeten med det samme, da det giver større valgfrihed for dine gæster.

Flere detaljer

Vores minimum på bestilling er 20 kuverter

DKK 289,00

Denne buffet byder på retter. der varmer helt ind i hjertet i en kold tid. Sæsonens friske råvarer bliver til lækr og kretive retter i vores dygtige kokkes kyndige hænder. Buffeten kan bestilles i månederne januar, februar og marts.

RING VED SPØRGSMÅL OG SÆRLIGE ØNSKER

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 22 82 12 eller sende en mail til torvekoekken@torvekoekken.dk, i tilfælde af både spørgsmål og særlige ønsker.