Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Amerikansk buffet Se fuld størrelse

Amerikansk buffet

Autentisk amerikansk mad er meget oppe i tiden. Her er vores bud på de bedste retter

Kan bestilles året rundt, dog ikke i december.

AMERIKANSK BUFFET

Lousiana muslinger & rejer
Hvidvinsdampede blåmuslinger, store rejer i hvidløg i krydret pølse og majs aioli.

 Stykker af stegt torsk
på brændt græskarcreme med sprøde bagte majs og chiliolie

Texas peanut butter BBQ marineret svinebryst
serveres med rødkål/æble slaw

US Omaha
Bavette stegt med hvidløg og timian. Hertil baked sweet mashed potato.

East Coast salat af romaine, løg, sprøde croutons, grønne tomater, stegt bacon og parmesanost

Nyfortolkning - Mac’ n cheese salat med revet parmesan hvidløg og frisk persille (kold)

Salat af bøftomater, grillet peber og græskarkerner marineret i lime og chili

Friskbagt cornbread med saltet smør

DESSERT

Banana cream pie
med karamelliserede nødder og med en frisk lime yoghurt.

Dkk 289,00

inkl. moms 

                                             Se buffeten i en printvenlig version


Vi anbefaler, at du sætter både forretter og hovedretter op på buffeten med det samme, da det giver større valgfrihed for dine gæster.

Flere detaljer

Vores minimum på bestilling er 20 kuverter

DKK 289,00

Bestil vores populære amerikanske buffet

Har du et socialt arrangement, en fest eller en anden slags komsammen, hvor I mangler en kvalitetsrig oplevelse fra øverste skuffe? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at maden er omdrejningspunktet for ethvert succesfuldt arrangement, og derfor vil vi gerne bruge vores mere end 25 års erfaring med at lave og levere kulinariske oplevelser til et hvert slags arrangement. Det amerikanske cuisine er meget populært for tiden, og det er virkelig også til at forstå. Det er rigt i mangfoldighed og byder på noget for enhver smag. Hos Jespers Torvekøkken elsker vi mad, så vi har samtidig stort fokus på brugen af de bedste tilgængelige råvarer. Hos os får du mad der er lavet på friske ubehandlede råvarer. Derfor får du også en amerikansk buffet med personlighed og masser af smag.

Få en perfekt sammensat amerikansk buffet her

For mange selskabsarrangører er det svært at finde den helt rigtige sammensætning af retter. Det at finde den helt rigtige balance og variation, så alle gæsters smagsløg bliver forkælet og tilfredsstillet ligeledes. For vi har jo alle forskellig smag, og det gælder også når det kommer til mad. Med en amerikansk buffet fra Jespers Torvekøkken, får du, en smagsoplevelse der kan tilfredsstille selv den mest kræsne af dine gæster. Du får et stort udvalg af retter, hvor kvaliteten er i fokus, og hvor variationen er stor. Er du vild med rejser, så er vores salat med grillede rejer måske det helt store hit. Er du mere til gris, så bliver du simpelthen nødt til at prøve vores Denver pulled pork i grøn chili og honning. Er salat lige dig, så har vi og den klassiske cæsarsalat eller en lidt mere kraftfuld lime og chili marineret salat af bøftomater, grillet peber og græskarkerner. Tro os, når vi siger, at der er lidt til enhver smag, og dessert bliver du selvfølgelig heller ikke snydt for. Så står I og mangler mad til jeres næste arrangement, så tag et kig på sammensætningen af vores amerikanske buffet.

 

RING VED SPØRGSMÅL OG SÆRLIGE ØNSKER

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 22 82 12 eller sende en mail til torvekoekken@torvekoekken.dk, i tilfælde af både spørgsmål og særlige ønsker.