Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

VERDENSMENU UGE 33


Tallene på menuen er numrene på de 14 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. 

 

MANDAG 

Indisk lamb vindaloo 6 med fladbrød 1,2,6 og yoghurtdressing 6.

Melon/agurke-salat med spinat, chili, koriander, bønnespirer, peberfrugt og snacktomater 7.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Æggesalat med karry og karse 2,6,11. Kalkunbryst med mangochutney. Mortadella med pestocreme 2,6,9,15.

Tilvalg: Oksesteg med asier og svesker. Torskerogn med remoulade og citron 2,3,6,11.

 

TIRSDAG

Chicken satay med sprøde grøntsager og peanuts 4. Hertil kogte jasminris.

Tomatsalat med mango, mynte, ananas, edamamebønner og ristet sesam samt ketjap mais-olie 7,8.                                            

Brie og gouda med kiks og peberfrugt 1,2,6.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Klassisk hønsesalat med bacon 2,6,11. Kalvebryst med peberrodscreme 6,11. Karrykrydret skinkesteg med syltede rødløg 11.

Tilvalg: Stegt lammekølle med hvidløgscreme 2,6,11,15.

 

ONSDAG 

Fiskefilet florentine med spinat i mornay sauce 1,2,3,6,11. Hertil pommes duchesse 6.

Broccoli og quinoa med krydderurteolie og citron.

Ugens overraskelse: Humus med grøntstænger 8.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Wienersalat med løg og purløg 2,6,11. Kyllingefarsbrød med rød peber og timian 1,2,6. Leverpostej med syltede

rødbeder 1,2,6.

Tilvalg: Spegepølse med remoulade og ristede løg 2,6,11. Tomatfad med syrnet, krydret hytteost 6,11,15.

 

TORSDAG

Kalvefarsbrød a la saltimboca med seranoskinke og salvie serveret med rødvinssauce 1,2,6,10,13. Én skive pr. person. Hertil stegt polenta 6.

Salat af perlebyg, salater, urter og citronsaft 1.

Ugens søde indslag: Tiramizu med smag af kaffe og chokolade 1,2,6,9,13.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Klassisk grov skinkesalat 2,6,11. Æggekage med spinat og ost 2,6. Forloren hare med agurkesalat og ribs 1,2,6.

Tilvalg: Svinemørbrad med æble/løg-kompot. Dampet laks med purløgscreme 2,3,6,11,15.


FREDAG

Koteletter i fad med æbler, rosmarin, honning og fløde 6. Hertil ovnstegte kartofler med hvidløg.

Salater og spidskål med nektariner, feta, saltristede græskarkerner og rød skovsyre 6.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Skaldyrssalat med asparges og dild 2,3,5,6,11,14,15. Roastbeef med pickles og peberrod 11. Persillerullepølse med portvinssky og løg.

Tilvalg: Jagtpølse med bagte løg. Andebryst med rødkål og appelsin.

 

Se menuen som PDF

Se allergene-listen i PDF

 

 

Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: