Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

EN SPÆNDENDE VERDEN

Når vi dufter og smager krydderier som karry, spidskommen, chili, lime eller paprika flyver vores tanker ofte mod andre himmelstrøg. Varmen og farverne fra hele verden kan du smage i vores verdenskøkken. 

Her ser du tydeligt variationen, og vi er ikke bange for at udfordre dine smagsløg når vi tager dig på en velsmagende rejse. Du bruger flere sanser, når du spiser og turen fra Danmark til Sydamerika videre til Asien bliver en oplevelse, hvor dine sanser fortæller dig hvor du er henne

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.
Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.

 

VERDENSMENU UGE 9

 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

LUN RET
Paella med kyllingelår, chorizo og rejer med smag af safran, hvidløg og persille (1 stk. pr. person)

FYLDIGE SALATER
Kartoffelsalat vendt med creme fraiche, karse, kørvel, grov sennep, hakkede skalotter og ærter, toppet med fintsnittet purløg og semi-dry tomater (6,11)
Fennikel salat med spinat, feta og figner, lys balsamico, olivenolie og sort peber (6,13)
Dagens salatbuffet: Tomat, agurk, ærter, gulerødder, kerner og   tomat/persille vinaigrette (13,15)

PÅLÆG
Fin skinkesalat med rødløg og purløg (2,6,11,13)
Oksesalami med remoulade og cornichoner (2,6,11,13)
Karrystegt nakkefilet med mangochutney (11,13)

Hvis tilkøbt: Mortadella med persillepesto (9)

Hvis tilkøbt: Kalvesteg med bagt rødløg og timian

Hvis tilkøbt: Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og syltede blommer(1,6,8,13)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

LUN RET
Tacos med chilistegt oksekød, bønner og majs toppet med spicy coleslaw

FYLDIGE SALATER
Spidskål vendt i tomat tapenade anrettet med basilikum, oliven, mozzarella og krydderurter (6,9,15)
Salater med ananas, black-eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)
Dagens salatbuffet: Cherry tomat, broccoli, rødbede, honningmelon, peanuts (4) og yoghurt-dressing med mynte og honning (6)

PÅLÆG
Wienersalat (2,6,11)
Kalvefarsbrød med rødbedepickles (1,2,13)
Hamburgerryg med spinatcreme (2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Pate med grillet peber (1,2,6,11)

Hvis tilkøbt: Gravad okselårtunge med rævesauce (11,13)

Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

LUN RET
Græsk kalve farsbrød med oliven,  løg og svampe anrettet med pebersauce. Hertil ris

FYLDIGE SALATER
Bagte græskar og spinat vendt i hasselnøddevinaigrette toppet med krydderurter (9,13)
Pastaskruer vendt med skinke tern, hytteost, rødløg og persille (1,2,6)
Dagens salatbuffet: Gulerødder, blomkål, grønne bønner, mix peberfrugt, majs snack og karry-dressing (6)

PÅLÆG
Let æggesalat med hytteost og urter (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og peberrod (2,6,11)
Spegeskinke med ærtehummus (6,8,15)

Hvis tilkøbt: Kartoffelfad med chili/tomatcreme (2,6,11,15)

Hvis tilkøbt:  Kyllingebryst med hasselnødde-mayonnaise (2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto (1,6,9,15)

Hvis tilkøbt overraskelse: Knækbrød og creamcheese (1,2,6,8)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

LUN RET
Fransk inspireret svinekam med sennep, rosmarin og hvidløg stegt med knust peber. Hertil tomat-basilikum sauce og små ovnstegte kartofler

FYLDIGE SALATER
Blomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11)
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10)
Dagens salatbuffet: Ærter, gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt, rosiner og  dild-vinaigrette (13)

PÅLÆG
Grøn hønsesalat med ærter, selleri og urter (2,6,11,13,15)
Kalvebryst med sennepscreme (2,6,11,13,15)
Rullesteg med rødkål og svesker (13)

Hvis tilkøbt: Røget filet med peberrod/tyttebær creme (6)

Hvis tilkøbt: Lammekølle med tzatziki (2,6,11,15)

Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt (6,15)

Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

LUN RET
Coq au vin af bryst (1 stk. pr. person) med perleløg, rødvin, timian og hvidløg, serveret med kartofler (1,6,13,15)

FYLDIGE SALATER
Ratatouille salat af squash, auberginer, peberfrugt, løg og tomat, toppet med rucola og basilikum
Sorte linser og bagte gulerødder med parmesan, revet citron og olivenolie og urter (6)
Dagens salatbuffet: Majs, broccoli, squash, feta (6), rød spidskål og hvidløgsdressing (6,15)

PÅLÆG
Rejesalat med suppehorn, asparges og dild (1,2,3,6,11)
BBQ krydret svinekamfilet med BBQ sauce (6,11,13,15)
Italiensk salami med olivenmix (11,15)

Hvis tilkøbt: Pastrami med syltet rødløg (11,13)

Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej med peanuts (9)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9) 

Se menuen som PDF

VERDENSMENU UGE 8

 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

LUN RET
Kylling a la "Puttanesca" med sauce af oliven, tomater og løg, serveret med pasta 

FYLDIGE SALATER
Broccoli i spicy marinade med melon, agurk og kerner
Tomatsalat med brankede majs, persille, jalapenos, ristet hel spidskommen, yoghurt og knuste tortilla chips (6)

Dagens salatbuffet: Squash, majs, gulerødder, spidskål, sprøde kikærter og chili vinaigrette (13) 

PÅLÆG
Spicy tunsalat med chili, rød peber og tomat (2,3,6,11,13)
Oksefarsbrød med feta og tomat (1,2,6,15)
Mortadella med rucola og aioli (2,6,9,13,15)
Hvis tilkøbt: Lomo med grillede artiskokker
Hvis tilkøbt: Bresaola med bagt tomat og hvidløg (15) 

Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

LUN RET
Æggekage som på Fyn med stegt flæsk (2 stk. pr. person), tomater og purløg (2,6) 

FYLDIGE SALATER
Grove salater anrettet med bagte jordskokker, rucola og appelsin, toppet med ristede græskarkerner
Blomkål med pære, rosiner og ristede saltmandler vendt i sirup og citronsaft (9)

Dagens salatbuffet: Peberfrugt, broccoli, cherrytomat, ærter, nødder (9) og purløgscreme (2,6,11,13) 

PÅLÆG
Fransk skinkesalat med cornichoner og sød sennep (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Kartoffelfad med sauce verde (2,6,11,13,15)
Hvis tilkøbt: Ribbensteg med rødkål og svesker (13)
Hvis tilkøbt: Dildsild med løg og kapers (3,11,13)

Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

LUN RET
Stykker af bagt torsk, serveret i piri piri sauce med grøntsager, serveret med nudler 

FYLDIGE SALATER
Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11)
Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille

Dagens salatbuffet: Blomkål, rødbede, agurk, feta (6), rosiner og honning-lime dressing (13)

PÅLÆG
Orientalsk inspireret hønsesalat (2,6,7,9,11,13)
Kalvebryst med rygeostecreme (2,6,11,13)
Rullesteg med asier og ribs (13)
Hvis tilkøbt: Pate med syltede rødløg (2,6,13)
Hvis tilkøbt: Makrel i tomat med mayonnaise og citron (2,3,6,11,13) 

Hvis tilkøbt: Brie og gouda med dadel-kompot (6)

Hvis tilkøbt overraskelse: Småkager (1,2,4,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

LUN RET
Afrikansk gryde med oksekød, rodfrugter, bananer og chili samt Durban Curry. Med kogte ris og linser 

FYLDIGE SALATER
Rødkålssalat med grape, ristede hasselnødder og dressing på æblecider og brun farin (13)
Salater med tomat, mango, mynte, ananas, edamame bønner og ristet sesam samt ketjap manis olie (7,8)

Dagens salatbuffet: Agurk, cherrytomat, gulerødder, peberfrugt, peanuts (4) og hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11) 

PÅLÆG
Æggesalat med karry og karse (2,6,11)
Krydret kalkunbryst honningbagte rødder
Rullepølse med sky, løg og karse (11,13)
Hvis tilkøbt: Serranoskinke med hummus (6,8,15)
Hvis tilkøbt: Andebryst med waldorfsalat (2,6,11,13) 

Hvis tilkøbt: Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6)

Fragilité med nougat creme (2,6,9)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

LUN RET
Asiatisk kyllingeburger med sesambolle og spidskål i ingefær-chilli creme 

FYLDIGE SALATER
Salat af revet squash og radicchio med soltørrede tranebær, citronmelisse og hakkede ristede valnødder (9)
Bagte gulerødder, knoldselleri og honningbagte rødbeder anrettet med saltet feta, solsikkekerner og frilice salat (6,10,13)

Dagens salatbuffet: Tomat, skinke, blomkål, agurk, croutoner (1) og urtecreme (2,6,11,13,15) 

PÅLÆG
Skaldyrsalat med asparges og dild (2,3,5,6,11,13, 14)
Oksefilet med bearnaise-mayonnaise (2,6,11,13)
Leverpostej med syltet rødbede (1,2,6,13)
Hvis tilkøbt: Forloren hare med agurkesalat (1,2,6,13)
Hvis tilkøbt: ½ æg med mayonaise og krydderurter (2,6,11,13) 

Hvis tilkøbt: Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF

Se allergene-listen i PDF

 

Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: