Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

VEGETARORDNINGEN

Her efterlever vi kravene til en  vegetarisk livsstil. Vores vegetarkokke kræser om retterne og bruger råvarer, som tilfører den nødvendige protein.

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.
Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.

 

VEGETARMENU UGE 9 

Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

Jordskokkesuppe med smag af æbler og timian. Hertil selleri chips og brød (1,6,10,15)

TIRSDAG

Svampe/nøddepate med ovnstegte kartofler og syltede skalotteløg (2,6,9,13,15)

ONSDAG

Kofta af linser og løg, serveret med tomatsalat, hummus og pitabrød (1,2,6,9,15)

TORSDAG

Boller i karry - veggie style. Serveret med ris (1,2,6,11,15)

FREDAG

Stegte nudler med æg og grønt, toppet med mango og peanuts (1,2,4,6,7,15)

Se menuen som PDF

VEGETARMENU UGE 8

Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

Butterdejsindbagte svampe med spinat, valnødder og ost, serveret med bagt ratatouille (1,2,6,15)


TIRSDAG

Bagt selleripizza med syltede svampe, rosmarin, bagt tomat og feta (6,10,13)


ONSDAG

Rød karry gryde med limabønner, tomat og selleri, serveret med ris (10,15)

 

TORSDAG

Kikærtefrikadeller med fladbrød, serveret med salat af spinat, syltede rødløg, persille og kerner. Hertil cremet yoghurt med smag af chili og mynte (1,2,6,13,15)


FREDAG

Vegetariske tacos med linsefyld og guacamole (6,15)

Se menuen som PDF 

Se allergene-listen som PDF

 

Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: