Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

SUND FORNUFT UGE 33

Tallene på menuen er numrene på de 14 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

 

MANDAG

Farsbrød af kalv og flæsk serveret som vildt med svampe, syrlige æbler, skalotteløg og spinat 1,2,6,10. Én skive pr. person. Hertil stegte økologiske kartofler med rosmarin.

Bitre salater vendt med mørk balsamico toppet med dadler og revet manchego og friteret rosmarin 6.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Dagens charcuteritallerken: Æggesalat med karry og karse 2,6,11. Kalkunbryst med mangochutney. Mortadella med pestocreme 2,6,9,15.


TIRSDAG 

Pasta carbonara á la sund fornuft med økologisk pasta, skinke, bacon, rodfrugter og cremet sauce toppet med parmesan.

Blomkålssalat med rucola, græskarkerner og citronolie.

Brie og gouda med kiks og peberfrugt 1,2,6.

Dagens brød 1,2,6,8,9.                                                               

Dagens charcuteritallerken: Klassisk hønsesalat med bacon 2,6,11. Kalvebryst med peberrodscreme 6,11. Karrykrydret skinkesteg med syltede rødløg 11.

 

ONSDAG 

Kyllingelår vendt med sennep, krydderurter og rasp 1,11. Ét stk. pr. person. Hertil frittata med spinat, kartofler og piment toppet med semibagte tomater 1,2,6 og mojo salsa 9,13.

Hvedekernesalat med ristede pastinakker og syltede rødløg toppet med mizuna 1.

Ugens sunde snack: Sunde lakridstoppedadler.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Dagens charcuteritallerken: Wienersalat med løg og purløg 2,6,11. Kyllingefarsbrød med rød peber og timian 1,2,6. Leverpostej med syltede rødbeder 1,2,6.

 

TORSDAG

Soyamarineret kyllingebryst serveret med wokgrønt toppet med stegte lime og koriander 1,7,10. Én skive pr. person. Hertil nudler med thai-basilikum 1,2,6.

Salat med agurker, tomater og rødløg vendt i citronolie toppet med mynte, koriander og forårsløg.

Ugens søde indslag: Tiramizu med smag af kaffe og chokolade 1,2,6,9,13.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Dagens charcuteritallerken: Klassisk grov skinkesalat 2,6,11. Æggekage med spinat og ost 2,6. Forloren hare med agurkesalat og ribs 1,2,6.

 

FREDAG 

Bagt mørksej med muslingebouillon toppet med urter i julienne samt bred persille 1,3,5,6,11,13. Ét stk. pr. person.

Hertil ris pilaw.

Romainesalat med bagte auberginer, cougetter og tomater toppet med persille.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Dagens charcuteritallerken: Skaldyrssalat med asparges og dild 2,3,5,6,11,14,15. Roastbeef med pickles og peberrod 11. Persillerullepølse med portvinssky og løg.

 

 

Se menuen som PDF

Se Sund Fornuft vegetarmenuen

Se allergene-listen som PDF

 Økologisk spisemærke

Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: