Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

SUND FORNUFT

Sundhed er at fylde maven med gode, friske råvarer, groet under åben himmel. Sundhed er økologi og bæredygtighed. Sundhed er når guleroden knækker med den helt rigtige lyd, når du sætter tænderne i den. Vores sunde frokostkøkken er et mekka af sprudlende grøntsager, smagfulde krydderurter og spændende retter lavet med omtanke. 

Køkkenet har det økologiske bronze mærke, som dokumenter, at maden er 30-60% økologisk. Det sætter store krav til vores indkøb, og vi sætter en ære i at leve op til disse krav, fordi du som kunde kan mærke en forskel, når du går til frokost. Det giver mere energi og en gladere mave, i dag og i morgen – det er sund fornuft. 

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.
Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.

  

SUND FORNUFT UGE 9

 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

Dagens lune ret
Boeuf Bourgignon med perleløg, champignon, rødvin og bacon. Hertil kartoffelmos (6,10,13,15)

Dagens grønt
Salat af revet rødbede vendt med dressing på honning og æblecider-eddike toppet med tørrede frugter og citronmelisse (13)
Blomkålsbuketter på bund af rød og grøn hjertesalat med kapers, croutoner og persillevinaigrette (1,13)
Dagens salatbuffet: Tomat, agurk, ærter, gulerødder og tomat/persille vinaigrette (13,15)

Dagens charcuteritallerken
Kyllingesalat med asparges, champignons, bagt gulerod og
karse (2,6,11,13,15)
Kogt hamburgerryg serveret med ærtespread og skovsyre
(6,15)
Leverpostej med syltede grove agurker (1,2,6,13)

Hvis tilkøbt: Oksebryst med peberrod, rødløg og æble

Hvis tilkøbt: Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og
syltede blommer(1,6,8,13)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

Dagens lune ret
Boller af kalv og flæsk (2 stk. pr. person) i sellericreme. Hertil ris med sorte linser og persille (1,2,6,10,15)

Dagens grønt
Ovnbagte selleri i grove stykker anrettet med yoghurt, ristet spidskommen, sprøde kikærter og mynte (6,10)
Broccoli vendt med syltede grøntsager og chili (13)
Dagens salatbuffet: Cherry tomat, rødbede, honningmelon, blomkål og yoghurt-dressing med mynte og honning (6)

Dagens charcuteritallerken
Æggesalat rørt med karry, løg, æbler og blomkål (2,6,11,13)
Kyllingepate med ristede svampe (1,2,6,11)
Krosalami med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Tomatfad med hummus og græskar kerner
(6,8,15)

Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

Dagens lune ret
JTK Burger (1 stk. pr. person) med cheddar, icebergsalat med persille og rødløg samt hjemmelavet chiliketchup (1,6,8,15)

Dagens grønt
Pasta penne vendt i ranch dressing anrettet med majs, rødløgsringe og krydderurter (1,2,6,11,13,15)
Grønne salater anrettet med purløgsvinaigrette, tern af peberfrugt, tern af agurk, tomat, persille og sprød bacon (13)
Dagens salatbuffet: Gulerødder, grønne bønner, mix peberfrugt, majs snac og karrydressing (6)

Dagens charcuteritallerken
Torskerilette  med rødløg, æbler og urter (2,3,6,11,13)
Flæskesteg med rødkål (13)
Pastrami med bagte gulerødder (11)

Hvis tilkøbt: Kogte æg med mayonnaise og karse
(2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto
(1,6,9,15)

Hvis tilkøbt overraskelse: Knækbrød med creamcheese (1,2,6,8)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

Dagens lune ret
Kalkun overlår med soya sauce og grøntsager. Hertil nudler med sesam (1,2,7,8,10,15)

Dagens grønt
Spidskål vendt med avocado-creme og lime toppet med chili flakes, ristet sesam, edamame bønner og koriander (6,7,8)
Tomatsalat med ketjap manis anrettet med mango, spirer, ristede peanuts og cashewnødder (4,7,9)
Dagens salatbuffet: Gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt, rosiner og dild-vinaigrette (13)

Dagens charcuteritallerken
Rørt tun med sesam, ærter, porre, gulerødder og rødløg
Skinke med italiensk salat (2,6,11,13)
Stegt svinemørbrad med æble/løg kompot (13)

Hvis tilkøbt: Kalvebryst med chilisyltede agurker (13)

Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt
(6,15)

Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

Dagens lune ret
Kalvekød stegt i 18 timer med bønner, glaserede perleløg og kold sauce med rødløg og persille. Hertil ovnbagte kartofler (6,13,15)

Dagens grønt
Blomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11)
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10)
Dagens salatbuffet: Majs, broccoli, squash, feta (6) og hvidløgsdressing (6,15) 

Dagens charcuteritallerken
pølsesalat med kartofler, løg, paprika og purløg
(1,2,6,11,13)
Okseculotte med pickles (11,13)
Lomo med urte-aioli (2,6,13,15)

Hvis tilkøbt: Sildesalat med rødbeder, æbler og æg
(2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9) 

Se menuen som PDF

SUND FORNUFT UGE 8

Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

Dagens lune ret
Svinekamfilet marineret i chili og honning (1 stk. pr. person) med tomat- /peberfrugt salsa. Serveret med kogte ris

Dagens grønt
Salat af baby spinat, lynstegte svampe og bagt knoldselleri (10) vendt med krydderurter
Rød salat
Dagens salatbuffet: Mix salat, radicchio, squash, majs, gulerødder, sprøde kikærter  og chili-vinaigrette (13)

Dagens charcuteritallerken
Rørt torskerogn med hytteost (2,3,6,11,13)
Dyrlægens natmad (1,2,6)
Æggekage med bacon og karse-mayonnaise (2,6,11,13)
Hvis tilkøbt: Frikadeller af okse med surt (1,2,6,13)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

Dagens lune ret
Oksekød braiseret i pærecider (1 stk. pr. person), serveret i peberrods-creme (1,2,6,11,13,15). Hertil kogte kartofler vendt med persille, havsalt og smør (6)

Dagens grønt
Marineret pasta salat med radise, ærter og persille (1,2,13)
Agurker og avocado som salat med hørfrø, toppet med bulls blood
Dagens salatbuffet: Babyspinat, hjertesalat, peberfrugt, broccoli, ærter, nødder (9) og purløgscreme (2,6,11,13)

Dagens charcuteritallerken
Hønsesalat med bacon, ananas og urter (2,6,11,13)
Nakkefilet med hyben og brøndkarse
Pastrami (11,15) med balsamico-syltede perleløg (13)
Hvis tilkøbt: Kogte æg med urtemayonnaise (2,6,11,13)

Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede
tomater (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

Dagens lune ret
Skiver af rosastegt kalvecuvette (1 stk. pr. person) anrettet med ovnbagte jordskokker vendt med hasselnøddeflager (9,15). Hertil perlebyg med dild-olie (1,15)

Dagens grønt
Rodslaw (2,6,10,11,13)
Fennikel-salat med grov sennep og rucola (11,13)
Dagens salatbuffet: Rucola, lollo bionda, blomkål, rødbede, agurk, rosiner og honning-lime dressing (13)

Dagens charcuteritallerken
Tunsalat med bagte tomater, kørvel og kapers (2,3,6,11,13)
Kartoffelfad med mayonnaise og purløg (2,6,11)
Røget svinemørbrad med rucola og karamelliseret rødbede
Hvis tilkøbt: Skiver af kamfilet med bagt græskar (15)

Hvis tilkøbt: Brie og gouda med dadel-kompot (6)

Hvis tilkøbt overraskelse: Småkager (1,2,4,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

Dagens lune ret
Italienske kødboller af hakket kalv og flæsk, rørt med parmesan, rasp og persille (2 stk. pr. person) i kraftig tomatjus, serveret med spaghetti  (1,2,6,10,13,15)

Dagens grønt
Grønkål med friske æbler og valnødde- pesto (6,9,13,15)
Tomat salat med basilikum, solsikkekerner, grøn peber, olivenolie og balsamico (13)
Dagens salatbuffet: Raddichio, feldsalat, agurk, cherrytomat, gulerødder, peberfrugt og hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11)

Dagens charcuteritallerken
Bagt mørksej og rejer vendt med creme fraiche, rygeost,
grov sennep og purløg anrettet med frisee og
sprødt rugbrød (1,3,5,6,11)
Roastbeef med stegte løg (1)
Krosalami med rødløgs-pickles (11,13)
Hvis tilkøbt: Kyllingeterrin med syltede urter (1,2,6,13)

Hvis tilkøbt: Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6)

Fragilité med nougatcreme (2,6,9)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

Dagens lune ret
Skindstegt kyllingebryst (1 stk. pr. person), serveret med estragon sky. Hertil pommes anna (1,6,10,13,15)

Dagens grønt
Bagt rødbede med plukket gedeost (6) og græskarkerner
Spelt med bagt græskar, yoghurt og karse (1,6)
Dagens salatbuffet: Mizuna, iceberg, tomat, skinke, broccoli, agurk og urtecreme (2,6,11,13,15)

Dagens charcuteritallerken
Skinkesalat med blomkål, drueagurk, sennep og rødløg
(2,6,11,13)
Oksefrikadelle (1,2,6) med gulerods-tzatziki (13,15)
Skiver af rosastegt kalv med løg-marmelade (13)
Hvis tilkøbt: Rimmet laks med saltet agurk og grøn olie (3)

Hvis tilkøbt: Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF

Se allergene-listen som PDF

 

 Økologisk spisemærke

Se menuer fra frokostordning i tidligere uger:

Sund Fornuft menu uge 7

Sund Fornuft menu uge 6

Sund Fornuft menu uge 5

Sund Fornuft menu uge 4

Sund Fornuft menu uge 3