Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

JESPERS LUKSUS

Luksusordningen er vores flagskib, hvor vi har tid til kærlighed. Tid til at håndplukke de fineste blomster til salaten, til at kreere den smukkeste luksuskage og tid til at anrette frokosten, så øjnene allerede har tømt tallerkenen, inden gaflen når munden. 

Dette frokostkøkken er til jer, der ønsker en ordning, hvor vi virkelig har kræset for detaljerne og variationen er særlig stor. Forkæl dine frokostgæster med vores luksusordning og oplev et større udvalg af lækre retter, som er lavet på vores store kærlighed til mad.

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.

Du kan også ringe til os på tlf. 7022 8212.

 

LUKSUSMENU UGE 9

  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

Dagens lune ret
Boeuf Bourgignon med perleløg, champignon, rødvin og bacon. Hertil kartoffelmos (6,10,13,15)

Supplementret
Skinke-blomkålstærte (1 stk. pr. person), serveret med senneps-creme (1,2,6,11,15)

Fyldige salater
Kartoffelsalat vendt med creme fraiche, karse, kørvel, grov sennep, hakkede skalotter og ærter toppet med fintsnittet purløg og semi-dry tomater (6,11)
Fennikel salat med spinat, feta og figner, lys balsamico, olivenolie og sort peber (6,13)
Salat af tomat, agurk, ærter, gulerødder og kerner 

Dagens pålæg og pålægssalater
Fin skinkesalat med rødløg og purløg (2,6,11,13)
Oksesalami med remoulade og cornichons (2,6,11,13)
Karrystegt nakkefilet med mangochutney (11,13)
Mortadella med persillepesto (9)

Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og syltede blommer(1,6,8,13)

Grøntsnacks med tomat/persille vinaigrette (13,15)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

Dagens lune ret
Tacos med chilistegt oksekød, bønner og majs toppet med spicy coleslaw

Supplementret
Skiver af rosastegt kalv med spicy krydderier, serveret med sesamdip tilsmagt koriander (6,8,15)

Fyldige salater
Spidskål vendt i tomat tapenade anrettet med basilikum, oliven, mozzarella og krydderurter (6,9,15)
Salater med ananas, black-eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)
Blandet salat med cherry tomat, broccoli, rødbede, honningmelon og peanuts (4)

Dagens pålæg og pålægssalater
Wienersalat (2,6,11)
Kalvefarsbrød med rødbedepickles (1,2,13)
Hamburgerryg med spinatcreme (2,6,11,13,15)
Pate med grillet peber (1,2,6,11)

Mix af oste med druer (6)

Grøntstænger med yoghurt-dressing med mynte og honning (6)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

Dagens lune ret
Tarteletter (3 stk. pr. person) med kylling i asparges (1,2,6,13)

Supplementret
Græsk kalve farsbrød med oliven, løg og svampe anrettet med feta og soltørrede tomater (1,2,6,15)

Fyldige salater
Bagte græskar og spinat vendt i hasselnøddevinaigrette toppet med krydderurter (9,13)
Pastaskruer vendt med skinke tern, hytteost, rødløg og persille (1,2,6)
Salat af gulerødder, blomkål, grønne bønner, mix peberfrugt og majs snack

Dagens pålæg og pålægssalater
Let æggesalat med hytteost og urter (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og peberrod (2,6,11)
Spegeskinke med ærtehummus (6,8,15)
Kartoffelfad med chili/tomatcreme (2,6,11,15)

Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto (1,6,9,15)

Grøntbuketter med karry dressing (6)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

Dagens lune ret
Ovnbagt rødspætte bagt med citron gremolata, hvidvin og fløde i fad á 6 portioner, serveret med dildkogte kartofler (1,3,6,13,15) 

Supplementret
Fransk inspireret svinekam med sennep, rosmarin og hvidløg stegt med knust peber, hertil tomat basilikum sauce og små ovnstegte kartofler 

Fyldige salater
Blomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11)
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10)
Mix af ærter, gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt og rosiner

Dagens pålæg og pålægssalater
Grøn hønsesalat med ærter, selleri og urter (2,6,11,13,15)
Kalvebryst med sennepscreme (2,6,11,13,15)
Rullesteg med rødkål og svesker (13)
Røget filet med peberrod/tyttebær creme (6)

Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt (6,15)

Grøntstænger med dild vinaigrette (13)

Tiramisu (1,2,6,9,13) 

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

FREDAG

Dagens lune ret
Spaghetti bolognese (1,2,6,10,13,15)

Supplementret
Kalvekød stegt i 18 timer med bønner og glaserede perleløg

Fyldige salater
Ratatouille salat af squash, auberginer, peberfrugt, løg og tomat, toppet med rucola og basilikum
Sorte linser og bagte gulerødder med parmesan, revet citron og olivenolie og urter (6)
Blandet salat af majs, broccoli, squash, feta (6) og rød spidskål

Dagens pålæg og pålægssalater
Rejesalat med suppehorn, asparges og dild (1,2,3,6,11)
BBQ krydret svinekamfilet med BBQ sauce (6,11,13,15)
Italiensk salami med olivenmix (11,15)
Pastrami med syltet rødløg (11,13)

Mix af oste med druer (6)

Grøntsnacks med hvidløgsdressing (6,15)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF

LUKSUSMENU UGE 8

 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

Dagens lune ret
Chili con carne af skært oksekød med bønner, majs, jalapenos og løg med smag af chokolade og kaffe, serveret med ris (1,6,10,15)

Supplementret
Krydrede hotwings med urter (11,15)

Fyldige salater
Broccoli i spicy marinade med melon, agurk og kerner
Tomat salat med brankede majs, persille, jalapenos, ristet hel spidskommen, yoghurt og knuste tortilla chips (6)
Squash, majs, gulerødder, spidskål og sprøde kikærter som salat

Dagens pålæg og pålægssalater
Spicy tunsalat med chili, rød peber og tomat (2,3,6,11,13)
Oksefarsbrød med feta og tomat (1,2,6,15)
Mortadella med rucola og aioli (2,6,9,13,15)
Lomo med grillede artiskokker

Mix af oste med druer (6)

Grøntsnacks med chili vinaigrette (13)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

Dagens lune ret
Medaillon af svinekamfilet (1 stk. pr. person), serveret i ratatouille. Hertil kogt pasta (1,2,15)

Supplementret
Æggekage med bagte tomater og ristet bacon toppet med purløg

Fyldige salater
Grove salater anrettet med bagte jordskokker, rucola og appelsin, toppet med ristede græskarkerner
Blomkål med pære, rosiner og ristede saltmandler vendt i sirup og citronsaft (9)
Salat af peberfrugt, broccoli, cherry tomat, ærter, nødder (9)

Dagens pålæg og pålægssalater
Fransk skinkesalat med cornichoner og sød sennep (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Kartoffelfad med sauce verde (2,6,11,13,15)
Ribbensteg med rødkål og svesker (13)

Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6)

Grøntstænger med purløgscreme (2,6,11,13)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

Dagens lune ret
Chicken tikka masala, serveret med kogte ris og linser (1,6,15)

Supplementret
Stykker af bagt torsk serveret i piri piri sauce med grøntsager

Fyldige salater
Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11)
Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille
Tern af blomkål, rødbede, agurk og feta, toppet med rosiner (6)

Dagens pålæg og pålægssalater
Orientalsk inspireret hønsesalat (2,6,7,9,11,13)
Kalvebryst med rygeostecreme (2,6,11,13)
Rullesteg med asier og ribs (13)
Pate med syltede rødløg (2,6,13)

Brie og gouda med dadel-kompot (6)

Grøntstænger med honning-lime dressing (13)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

Dagens lune ret
Skiver af ribbensteg (2 stk. pr. person), serveret med hvide kartofler og skysauce (1,6,13,15)

Supplementret
Italienske frikadeller af hakket kalv og flæsk rørt med parmesan, rasp og persille (2 stk. pr. person) (1,2,6,15)

Fyldige salater
Rødkålssalat med grape, ristede hasselnødder og dressing på æblecider og brun farin (13)
Salater med tomat, mango, mynte, ananas, edamame bønner og ristet sesam samt ketjap manis olie (7,8)
Råkost af gulerødder toppet med agurk, cherrytomat, peberfrugt og peanuts (4)

Dagens pålæg og pålægssalater
Æggesalat med karry og karse (2,6,11)
Krydret kalkunbryst med honningbagte rødder
Rullepølse med sky, løg og karse (11,13)
Serranoskinke med hummus (6,8,15)

Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6)

Grøntsnacks med hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11)

Fragilité med nougat creme (2,6,9)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

FREDAG

Dagens lune ret
Skiver af braiseret kalvecuvette (1 stk. pr. person) anrettet i vinterfrikassé med savoykål, gulerødder, pastinak og estragon, serveret med perlebyg (1,2,6,10,13)

Supplementret
Skindstegt kyllingebryst (1 stk. pr. person), serveret med bagte pastinakker (15)

Fyldige salater
Salat af revet squash og radicchio med soltørrede tranebær, citronmelisse og hakkede ristede valnødder (9)
Bagte gulerødder, knoldselleri og honningbagte rødbeder anrettet med saltet feta, solsikkekerner og frilice salat (6,10,13)
Salat af tomat, skinke, blomkål, agurk og croutons (1)

Dagens pålæg og pålægssalater
Skaldyrsalat med asparges og dild (2,3,5,6,11,13,14)
Oksefilet med bearnaise-mayonnaise (2,6,11,13)
Leverpostej med syltet rødbede (1,2,6,13)
Forloren hare med agurkesalat (1,2,6,13)

Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10)

Grøntstænger med urtecreme  (2,6,11,13,15)

Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF

Se allergene-listen som PDF

Se menuer fra frokostordning i tidligere uger:

Luksusmenu uge 7

Luksusmenu uge 6

Luksusmenu uge 5

Luksusmenu uge 4

Luksusmenu uge 3