Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

FAVORITMENU UGE 33




MANDAG

Steak pie af oksekød og rødvindsjus bagt under låg af butterdej 1,2,6,10,13.

Mizuna med saltbagte gulerødder anrettet med karryristede solsikkekerner og feta 6.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Æggesalat med karry og karse 2,6,11. Kalkunbryst med mangochutney. Mortadella med pestocreme 2,6,9,15.

Tilvalg: Oksesteg med asier og svesker. Torskerogn med remoulade og citron 2,3,6,11.

 

TIRSDAG

Flæskesteg med sky sauce a part 1,2,10,13. Én skive pr. person. Hertil kogte kartofler og agurkesalat.

Rød spidskål med dressing på brun farin og citronsaft toppet med rosiner og hasselnødder 9.

Brie og gouda med kiks og peberfrugt 1,2,6.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Klassisk hønsesalat med bacon 2,6,11. Kalvebryst med peberrodscreme 6,11. Karrykrydret skinkesteg med syltede rødløg 11.

Tilvalg: Stegt lammekølle med hvidløgscreme 2,6,11,15. Porre/æblesild 2,3,6,11.


ONSDAG

Kalkun-tandoori med chili, koriander, mandler og ingefær 6,9 serveret med kogte ris. Én skive pr. person. Hertil raita på yoghurt, agurk, tomat, hvidløg, spidskommen og persille 6.

Kikærter og spinat med peberfrugt, squash og persille/chili-olie.

Ugens overraskelse: Humus og grøntstænger 8.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Wienersalat med løg og purløg 2,6,11. Kyllingefarsbrød med rød peber og timian 1,2,6. Leverpostej med syltede rødbeder 1,2,6.

Tilvalg: Spegepølse med remoulade og ristede løg 2,6,11. Tomatfad med syrnet, krydret hytteost 6,11,15.


TORSDAG

Ungarsk gullasch af oksekød 1,6,10 med kartoffelmos 6.

Blomkålsbuketter og bullsblood med ristede brødcroutons og brøndkarse med dressing lavet på creme fraiche og dild 1,2,6,11.

Ugens søde indslag: Tiramizu med smag af kaffe og chokolade 1,2,6,9,13.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Klassisk grov skinkesalat 2,6,11. Æggekage med spinat og ost 2,6. Forloren hare med agurkesalat og ribs 1,2,6.

Tilvalg: Svinemørbrad med æble/løg-kompot. Dampet laks med purløgscreme 2,3,6,11,15.


FREDAG

Kylling i karry 1,2,6 med kogte ris.

Salater med peberfrugter, broccoli, purløg og sennepscreme toppet med ristede kapers 2,6,11.

Dagens brød 1,2,6,8,9.

Skaldyrssalat med asparges og dild 2,3,5,6,11,14,15. Roastbeef med pickles og peberrod 11. Persillerullepølse med portvinssky og løg.

Tilvalg: Jagtpølse med bagte løg. Andebryst med rødkål og appelsin.

 

 

Se menuen som PDF

Se allergene-listen i PDF

 


Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: