Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

FAVORITTERNES LEGEPLADS

Vi har mange års erfaring som frokostleverandør og med erfaring kommer viden. Viden om vores kunders yndlingsretter, smage og hvad I over tid tager til jer som favoritter. Denne viden og erfaring er samlet i dette køkken, hvor favoritterne har sin legeplads. Her kommer jeres yndlingsmad i den grad til sin ret, hvor de populære råvarer og smage skinner igennem vores køkken både på den lune ret, pålægget og salater.

Vi lytter til jeres skiftende behov. Derfor vil du også opleve at retter tilføjes, efterhånden som retter fra andre kulturer og lande adopteres og bliver til vores allesammens favoritretter.I dette køkken får du serveret det du har smagt før, det du ofte vælger på en restaurant, og det du godt kan lide at lave derhjemme. Vi laver det til jer, fordi populært mad giver smil på læben og glæde helt ned i maven.

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.
Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.

 

FAVORITMENU UGE 9

 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

DET LUNE
Skinke-blomkålstærte (1 stk. pr. person), serveret med senneps-creme (1,2,6,11,15)

DET GRØNNE
Kartoffelsalat vendt med creme fraiche, karse, kørvel, grov sennep, hakkede skalotter og ærter, toppet med fintsnittet purløg og semi-dry tomater (6,11)
Fennikel salat med spinat, feta og figner, lys balsamico, olivenolie og sort peber (6,13)
Dagens salatbuffet: Tomat, agurk, ærter, gulerødder, kerner og tomat/persille vinaigrette (13,15)

TIL BRØDET
Fin skinkesalat med rødløg og purløg (2,6,11,13)
Oksesalami med remoulade og cornichoner (2,6,11,13)
Karrystegt nakkefilet med mangochutney (11,13)

Hvis tilkøbt: Mortadella med persillepesto (9)

Hvis tilkøbt: Kalvesteg med bagt rødløg og timian

Hvis tilkøbt: Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og syltede blommer (1,6,8,13)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

DET LUNE
Skiver af rosastegt kalv (1 stk. pr. person), serveret med ovnbagte rodfrugter hertil pasta vendt med pesto (1,2,6,9,10,15)

DET GRØNNE
Spidskål vendt i tomat tapenade anrettet med basilikum, oliven, mozzarella og krydderurter (6,9,15)
Salater med ananas, black-eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)
Dagens salatbuffet: Cherry tomat, broccoli, rødbede, honningmelon, peanuts (4)  og yoghurt dressing med mynte og honning (6)

TIL BRØDET
Wienersalat (2,6,11)
Kalvefarsbrød med rødbedepickles (1,2,13)
Hamburgerryg med spinatcreme (2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Pate med grillet peber (1,2,6,11)

Hvis tilkøbt: Gravad okselårtunge med rævesauce (11,13)

Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

DET LUNE
Tarteletter (3 stk. pr. person) med kylling i asparges (1,2,6,13)

DET GRØNNE
Bagte græskar og spinat vendt i hasselnøddevinaigrette toppet med krydderurter (9,13)
Pastaskruer vendt med skinke tern, hytteost, rødløg og persille (1,2,6)
Dagens salatbuffet: Gulerødder, blomkål, grønne bønner, mix peberfrugt, majs snack og karry dressing (6)

TIL BRØDET
Let æggesalat med hytteost og urter (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og peberrod (2,6,11)
Spegeskinke med ærtehummus (6,8,15)

Hvis tilkøbt: Kartoffelfad med chili/tomatcreme (2,6,11,15)

Hvis tilkøbt: Kyllingebryst med hasselnødde-mayonnaise (2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto (1,6,9,15)

Hvis tilkøbt overraskelse: Knækbrød og creamcheese (1,2,6,8)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

DET LUNE
Ovnbagt rødspætte bagt med citron gremolata, hvidvin og fløde i fad á 6 portioner, serveret med dildkogte kartofler (1,3,6,13,15)

DET GRØNNE
Blomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11)
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10)
Dagens salatbuffet: Ærter, gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt, rosiner og dild-vinaigrette (13)

TIL BRØDET
Grøn hønsesalat med ærter, selleri og urter (2,6,11,13,15)
Kalvebryst med sennepscreme (2,6,11,13,15)
Rullesteg med rødkål og svesker (13)

Hvis tilkøbt: Røget filet med peberrod/tyttebær creme (6)

Hvis tilkøbt: Lammekølle med tzatziki (2,6,11,15)

Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt (6,15)

Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

DET LUNE
Spaghetti bolognese (1,2,6,10,13,15)

DET GRØNNE
Ratatouille salat af squash, auberginer, peberfrugt, løg og tomat, toppet med rucola og basilikum
Sorte linser og bagte gulerødder med parmesan, revet citron og olivenolie og urter (6)
Dagens salatbuffet: Majs, broccoli, squash, feta (6), rød spidskål og hvidløgsdressing (6,15)

TIL BRØDET
Rejesalat med suppehorn, asparges og dild (1,2,3,6,11)
BBQ krydret svinekamfilet med BBQ sauce (6,11,13,15)
Italiensk salami med olivenmix (11,15)

Hvis tilkøbt: Pastrami med syltet rødløg (11,13)

Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej med peanuts (9)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF

FAVORITMENU UGE 8 

 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

DET LUNE
Chili con carne af skært oksekød med bønner, majs, jalapenos og løg med smag af chokolade og kaffe, serveret med ris (1,6,10,15)

DET GRØNNE
Broccoli i spicy marinade med melon, agurk og kerner.
Tomatsalat med brankede majs, persille, jalapenos, ristet hel spidskommen, yoghurt og knuste tortilla chips (6)

Dagens salatbuffet: squash, majs, gulerødder, spidskål, sprøde kikærter og chili vinaigrette (13)

TIL BRØDET
Spicy tunsalat med chili, rød peber og tomat (2,3,6,11,13)
Oksefarsbrød med feta og tomat (1,2,6,15)
Mortadella med rucola og aioli (2,6,9,13,15)
Hvis tilkøbt: Lomo med grillede artiskokker
Hvis tilkøbt: Bresaola med bagt tomat og hvidløg (15)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

DET LUNE
Medaillon af svinekamfilet (1 stk. pr. person), serveret i ratatouille. Hertil kogt pasta (1,2,15)

DET GRØNNE
Grove salater anrettet med bagte jordskokker, rucola og appelsin, toppet med ristede græskarkerner
Blomkål med pære, rosiner og ristede saltmandler vendt i sirup og citronsaft (9)
Dagens salatbuffet: Peberfrugt, broccoli, cherrytomat, ærter, nødder (9) og purløgscreme (2,6,11,13) 

TIL BRØDET
Fransk skinkesalat med  cornichoner og sød sennep (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Kartoffelfad med sauce verde (2,6,11,13,15)
Hvis tilkøbt: Ribbensteg med rødkål og svesker (13)
Hvis tilkøbt: Dildsild med løg og kapers (3,11,13)

Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

DET LUNE
Chicken tikka masala, serveret med kogte ris og linser (1,6,15)

DET GRØNNE
Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11)
Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille

Dagens salatbuffet: Blomkål, rødbede, agurk, feta (6), rosiner og honning-lime dressing (13)

 TIL BRØDET
Orientalsk inspireret hønsesalat (2,6,7,9,11,13)
Kalvebryst med rygeostecreme (2,6,11,13)
Rullesteg med asier og ribs (13)
Hvis tilkøbt: Pate med syltede rødløg (2,6,13)
Hvis tilkøbt: Makrel i tomat med mayonnaise og citron (2,3,6,11,13) 

Hvis tilkøbt: Brie og gouda med dadel-kompot (6)

Hvis tilkøbt overraskelse: Småkager (1,2,4,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

DET LUNE
Skiver af ribbensteg (2 stk. pr. person), serveret med hvide kartofler og skysauce (1,6,13,15)

DET GRØNNE
Rødkålssalat med grape, ristede hasselnødder og dressing på æblecider og brun farin (13)
Salater med tomat, mango, mynte, ananas, edamame bønner og ristet sesam samt ketjap manis olie (7,8)

Dagens salatbuffet: Agurk, cherrytomat, gulerødder, peberfrugt, peanuts (4) og hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11)

TIL BRØDET
Æggesalat med karry og karse (2,6,11)
Krydret kalkunbryst med honningbagte rødder
Rullepølse med sky, løg og karse (11,13)
Hvis tilkøbt: Serranoskinke med hummus (6,8,15)
Hvis tilkøbt: Andebryst med waldorfsalat (2,6,11,13) 

Hvis tilkøbt: Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6)

Fragilité med nougat creme (2,6,9)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

DET LUNE
Skiver af braiseret kalvecuvette (1 stk. pr. person) anrettet i vinterfrikassé med savoykål, gulerødder, pastinak og estragon, serveret med perlebyg (1,2,6,10,13)

DET GRØNNE
Salat af revet squash og radicchio med soltørrede tranebær, citronmelisse og hakkede ristede valnødder (9)
Bagte gulerødder, knoldselleri og honningbagte rødbeder anrettet med saltet feta, solsikkekerner og frilice salat(6,10,13)

Dagens salatbuffet: Tomat, skinke, blomkål, agurk, croutons (1) og urtecreme (2,6,11,13,15) 

TIL BRØDET
Skaldyrsalat med asparges og dild (2,3,5,6,11,13, 14)
Oksefilet med bearnaise-mayonnaise (2,6,11,13)
Leverpostej med syltet rødbede (1,2,6,13)
Hvis tilkøbt: Forloren hare med agurkesalat (1,2,6,13)
Hvis tilkøbt: ½ æg med mayonnaise og krydderurter (2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF

Se allergene-listen i PDF


Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: