Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

COFOCO KØKKENET

Cofoco er med 14 restauranter i København kendt for deres vision om høj kvalitet til en overkommelig pris. Nu tages visionen videre til frokostkøkkenet, hvor du kan sætte tænderne i nogle af Cofocos signaturretter og egne råvarer. 

Gennem Jespers Torvekøkken kan du nu få Cofoco til frokost.

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.
Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.

 

COFOCOMENU UGE 9

 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.

MANDAG

Dagens lune ret
Karrymarineret svinekamfilet (1 stk. pr. person) i rød kokos-karry sauce med kogte basmati ris og ananas-chutney (1,6,13,15)

Fyldige salater
Hvidkål vendt med chili,  springløg og ingefær, toppet med koriander, bønnespirer, edamame bønner og kokoschips (7,15)
Broccoli med syltede radiser, sesam og dressing lavet på østerssauce, soya og jordnøddeolie, toppet med basilikum (1,3,5,7)
Dagens salatbuffet: Tomat, ærter, spidskål, gul peber, gulerødder og sweet and sour dressing (7,15)

Tapasanretning
Soya-gravad laks med ærtespread og sesam (3,7,8,13,15)

Kolde anretninger
Fiskesalat med edamame bønner og radiser (2,3,6,7,11,13)
Kogte æg med chili-mayonnaise og karse (2,6,11,15)

Hvis tilkøbt: Kyllingefrikadeller med peanutbutter-creme (1,2,4,6)

Hvis tilkøbt: 2 slags ost med peberfrugt (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

Dagens lune ret
Pulled kalkun som burger (1 stk. pr. person), serveret med karryristede kartofler og sesam-mayonnaise (1,2,6,8,11,15)

Fyldige salater
Rød coleslaw (2,6,11)
Grønne bønner med syltede græskar, purløg og revet saltet ost (6,13)
Dagens salatbuffet: Broccoli, ananas, gulerødder, feta (6), peanuts (4) og ceasar dressing (2,6,11,15)

Tapasanretning
Terrin af okse med syltede courgetter  (11,13,15)

Kolde anretninger
Hønsesalat med drueagurk og sennep, toppet med rødløg og urter (2,6,11)
Oksebryst med peberrodscreme (6,13)

Hvis tilkøbt: Kamfilet med basilikumspesto (6,9,15)

Franske oste med knækbrød  (1,2,6,9)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

Dagens lune ret
Braiseret okse (1 stk. pr. person) med rødvinssauce, serveret med brændt persillerod og bagte løg med smag af timian og hvidløg. Hertil klassisk pasta farfalle (1,2,6,10,13,15)

Fyldige salater
Klassisk tomatsalat med mozzarella, pinjekerner, balsamisk eddike og olivenolie, toppet med basilikum (6,13)
Hjertesalat, croutoner, persille og bagt rødløg med dressing lavet på mayonnaise og hvidløg (1,2,6,13,15)
Dagens salatbuffet: Agurk, tomat, blomkål, majs, rosiner og italiensk vinaigrette (13,15)

Tapasanretning
Kalv med syltet rødbede og saltet ost (6,11,13)

Kolde anretninger
Tuncreme med bagte peberfrugter (2,3,6,11)
Skiver af landskinke med  pesto og oliven (6,9,15)

Hvis tilkøbt: Italiensk salami med brankede løg

Hvis tilkøbt: Italienske oste med tapenade (6,15)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

Dagens lune ret
Små oksefrikadeller i tagine (2 stk. pr. person) med couscous og tørrede frugter (1,2,6,10,11,13,15)

Fyldige salater
Salat af fennikel med dukkah, granatæble og appelsin (8,9)
Salater med syltede squash og urter
Dagens salatbuffet: Rødbede, gulerod, squash, spidskål, kerner og mynteyoghurt (6)

Tapasanretning
Friteret brød med baba ganoush. ”Spicy" (6,8,15)

Kolde anretninger
Æggesalat rørt på karry og purløg (2,6,11)
Citronstegt kyllingebryst med syrnet creme på naturel ost, rørt med persille (6,15)

Hvis tilkøbt: Tomatfad med hummus og syltede grønne chili (8)

Hvis tilkøbt: Oversøisk ost med gode oliven (6)

Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

Dagens lune ret
Kyllinge-gullash med tern af gulerødder, tomat, kommen og løg, serveret med cremet kartoffel mos (2,6,10,11,15)

Fyldige salater
Salat af  pastabånd vendt med grillede løg, peberfrugter, springløg, rejer, dild og oliven olie (1,2,5)
Torvets salater med sukkervendte rabarber, æbler, persille og mandler (9)
Dagens salatbuffet: Agurk, rød peberfrugt, bønner, couscous (1), tørrede frugter og senneps-vinaigrette (11,13)

Tapasanretning
Røget svinemørbrad med æblecreme, peberrod og karse (6,11)

Kolde anretninger
Skinkesalat med rødløg og kartoffel (2,6,11,13)
Kalvebryst med kapers, rucola, parmesan og soltørrede tomater (6)

Hvis tilkøbt: Kyllingerulle med karrycreme (1,2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: 3 slags blandede oste med hybenkompot (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF


COFOCOMENU UGE 8

Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. 

MANDAG

Dagens lune ret
Chili con pollo med ris (1,6,10,15)

Fyldige salater
Salat af majs med spinat og mild chili
Kålsalat med tomat og avocado (6)
Dagens salatbuffet: Tomat, gulerod, broccoli, skinke, hytteost (6) og hot chili sauce (13)

Tapasanretning
Quesadilla med spicy salsa (1,6,13)

Kolde anretninger
Rillette af mørksej med varme krydderier og urter (2,3,6,11,13,15)
Chilisalami med syltet peberfrugt (13)
Hvis tilkøbt: Gravad okseinderlår med hvidløgscreme (2,6,11,15)
Hvis tilkøbt: Kyllingefarsbrød med tomat og timian (1,2,6,15)

Hvis tilkøbt: 3 slags ost med tørrede figner og honning (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TIRSDAG

Dagens lune ret
Oksesteg i timiansky med ristede kartofler og stegte gulerødder (1,6,10,15)

Fyldige salater
Blomkålssalat med ristede kerner og urtedressing (6)
Bagt rødbede med grov sennep og grønne bønner (11)
Dagens salatbuffet: Agurk, majs, peberfrugt, blomkål, croutoner (1) og creme fraiche dressing (6)

Tapasanretning
Hjemmerøget laks (3) med citroncreme (2,6,11), frisee, purløg og sprødt rugbrød (1,9)

Kolde anretninger
Æggesalat med grov sennep og persille (2,11)
Jagtpølse med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Hvis tilkøbt: Leverpostej med bacon (1,2,6)
Hvis tilkøbt: Kalverullepølse med asier (13) 

Brie med æblekompot (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

ONSDAG

Dagens lune ret
Lam i kokos/ karry og tomat med safran ris (1,6,15)

Fyldige salater
Kikkærtesalat med rosenkål, citron og koriander
Stegt aubergine med tahin dressing og springløg (6,8)
Dagens salatbuffet: Gulerod, peberfrugt, spidskål, squash, rosiner og mynte-yoghurt (6)

Tapasanretning
Bagt græskar med spidskommen, chili og yoghurt naturel (6)

Kolde anretninger
Orientalsk inspireret hønsesalat (2,6,11,13)
Krydret nakkekam med mango chutney (13)
Hvis tilkøbt: Kikærtefrikadeller med frisk tomatsalsa (2,8,15)
Hvis tilkøbt: Dampet torsk med chili-marinerede rosiner (3) 

Hvis tilkøbt: Hård ost med druer (6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

TORSDAG

Dagens lune ret
Fiskefilet florentine med dampede kartofler (1,2,3,6)

Fyldige salater
Salat a la nicoise med oliven, tomat, kartoffel og æg (2)
Salat af agurk, grønne bønner, blomkål og estragon-creme (6)
Dagens salatbuffet: Broccoli, tomat, ærter, gul peberfrugt, spirer (7) og urte-vinaigrette (13)

Tapasanretning
Sprød løgtærte med tomat, timian og comté (1,2,6)

Kolde anretninger
Fin skinkesalat med blandede løg (2,6,11)
Peberpaté med cornichoner (1,2,6,11,13,15)
Hvis tilkøbt: Oksesalami med syltede løg (1,13)
Hvis tilkøbt: Kalkunbryst med paprika og tomat-mayonnaise (2,6,11,15) 

Hvis tilkøbt: Franske oste med oliven (6)

Fragilité med nougatcreme (2,6,9)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

FREDAG

Dagens lune ret
Okse frikadeller (2 stk. pr. person) med kold pastasalat vendt med estragon, spidskål og bagte cherrytomater (1,2,6,15)

Fyldige salater
90´salat: Iceberg, ærter, majs, tomat og agurk
Lollo rosa med rosiner og revet gulerod
Dagens salatbuffet: Rødbede, ananas, agurk, cherrytomat, ristet kokos og hvidløgs dressing (6,15)

Tapasanretning
Terrin af svinebov, serveret med syltede stikkelsbær og brøndkarse

Kolde anretninger
Rørt torskerogn med hytteost (3,6) og dild
Ribbensteg med æble-/pærekompot
Hvis tilkøbt: Kalvecuvette med peberrod og ærteskud
Hvis tilkøbt: Fiskefilet med remoulade og citron (1,2,3,6,11,13) 

Hvis tilkøbt: Danske oste med kiks (1,6)

Dagens brød (1,2,6,8,9)

Se menuen som PDF

Se allergene-listen i PDF

Se menuen fra tidligere uger:

COFOCO menu uge 7

COFOCO menu uge 6

COFOCO menu uge 5

COFOCO menu uge 4

COFOCO menu uge 3