Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 5 varer.

Mad til virksomheder

Vi har tre forskellige grundtilbud indenfor frokostordning til virksomheder.

  • En Favoritordning som byder på alle de retter, vi kender, men ofte i nye og kreative fortolkninger.
  • En Verdensmenu, hvor vi drager ud og besøger de forskellige verdenskøkkener og får nye smagsoplevelser.
  • En Vegetarmenu som tager opgaven om at lave spændende og lækker vegetarmad alvorligt og som byder på alt fra grøntsagskrebinetter til sushi.
 

Vi tager selvfølgelig højde for diverse allergier eller religiøse overbevisninger.

Underkategorier
  • Brunch
  • Frokostordning
    Herlige frokostordninger til enhver I Jespers torvekøkken har vi flere forskellige madordninger til frokost. Hvad enten I går efter det traditionelle, noget fra alle verdenshjørner eller en mere sund tilgang, hvor der er skruet ned for fedt og sukker og op for fibre og grønt, kan vi hjælpe Jer. Vores mest populære frokostordning er vores Favoritfrokostordning. Her byder vi oftest på klassiske retter, som er alt fra boller i karry til frikadeller med stuvet hvidkål, altså klassikere, ikke kun fra Danmark, men populære retter, som alle kender. Vi har også en Verdensfrokostordning, hvor vi drager rundt i alle Verdens køkkener og serverer spændende retter fra mere eller mindre eksotiske himmelstrøg. Det kan være alt fra græsk moussaka til indonesisk kylling, og vi forsøger altid at inkorporere årstidens friske råvarer i retterne, så de ofte får et lille nordisk twist. Til Jer, der går meget op i sundhed og ikke behøver fx torsdagskage eller brun sovs for ofte har vi lavet en ny frokostordning, vi kalder Sund fornuftordningen. Her fokuserer vi på, at lave mad hvor der er alle de gode fedtsyrer, masser af fibre og fuldkorn og ikke mindst frugt og grønt. Vi har også en Vegetarfrokostordning og laver svinefrie, glutenfrie og laktosefrie retter, så alle kan være med. Ligegyldig hvilken frokostordning, I vælger vil der være en lun ret med en kreativ salat, en salatbar samt rugbrød og pålæg hver dag. Der vil desuden være et par overraskelser hver uge. Det kan være alt fra frisk frugt til pizzasnegle. Det er desuden muligt at skifte mellem vores forskellige ordninger, så variationen øges endnu mere. Vores priser starter ved 40,00 kr. ekskl. moms. alt efter, om I vil have ost eller kage flere gange om ugen flere forskellige valgmuligheder end vores tre forskellige slags pålæg osv. Vi har et minimum på 8 kuverter i vores frokostordning. Hvis I i ferieperioder eller andet er færre, vil det altid være muligt at få sandwich eller smørrebrød ud i stedet for frokostordningen.
  • Møde- og gæsteforplejning
  • Receptioner
  • DHL