Italiensk buffet

Mange af os elsker det italienske køkken. Danskerne har i mange år fundet deres yndlingsretter i dette land. Vi tilbyder en herlig italiensk buffet med de lækreste retter fra støvlelandet.

Nyd en italiensk buffet og led tankerne mod det smukke land

Italien er en af yndlingsdestinationerne, når vi tager sydpå fra Danmark. Landet er charmerende, naturen er anderledes og maden tiltrækker os i den grad. De rustikke italienske restauranter emmer af autencitet, og vi drages ofte mod køkkenet, fordi det er "comfort food", som virkelig smager os. I Jespers Torvekøkken er vi også ret vilde med italiensk mad og derfor har vi udviklet denne italienske buffet til vores kunder. Den er meget populær og bestilles ofte til særlige lejligheder. Se vores bud på italienske favoritter og bestil buffeten til en herlig dag eller aften med venner og familie.  

Italiensk buffet

Italiensk buffet

Pris fra 289,00 pr. kuvert

Læs mere

Italiensk buffet som får tænderne til at løbe i vand

Italien har et berømt, stolt og meget traditionsbundet køkken, som vi alle kender og holder af. I denne buffet helliger vi os traditionerne og byder på et væld af de bedste klassikere fra de forskellige regioner og traditioner i landet, men vi tillader os også at være kreative og inkorporerer sæsonens råvarer i buffeten, så den altid er aktuel og frisk. Nyd eksempelvis klassikeren Vitello Tonnato, som er tynde skiver af rosa kalv anrettet med grillet tunfisk, kapersfrugt og cremet sauce med urter. Du kan også sætte tænderne i en variation af lækre tomater med bøffel mozzerella og basilikum, eller letsprængt kalvebryst anrettet med kapers, tomat, hvidløg og persille i egen bouillon toppet med parmesan.

Kontakt os for spørgsmål om vores italienske buffet

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål. Kontakt os på telefon 7022 8212 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk. Den italienske buffet kan bestilles året rundt, dog ikke i december.

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

Du er også velkommen til at skrive til os her

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.