Italiensk buffet

Mange af os elsker det italienske køkken. Danskerne har i mange år fundet deres yndlingsretter i dette land. Vi tilbyder en herlig italiensk buffet med de lækreste retter fra støvlelandet.

Nyd en italiensk buffet, og led tankerne mod det smukke land

Italien er en af yndlingsdestinationerne, når vi tager sydpå fra Danmark. Landet er charmerende, naturen er anderledes og maden tiltrækker os i den grad. De rustikke italienske restauranter emmer af autenticitet, og vi drages ofte mod køkkenet, fordi det er "comfort food", som virkelig smager os. I Jespers Torvekøkken er vi også ret vilde med italiensk mad, og derfor har vi udviklet en utroligt lækker Italiensk buffet til vores kunder. Den er meget populær, og bestilles ofte til særlige lejligheder. Se vores bud på italienske favoritter, og bestil italiensk catering hos os til en herlig dag eller aften med venner og familie.  

Italiensk buffet

Italiensk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Italiensk buffet som får tænderne til at løbe i vand

Italien har et berømt, stolt og meget traditionsbundet køkken, som vi alle kender og holder af. Vi laver en italiensk buffet, som helliger sig til traditionerne og byder på et væld af de bedste klassikere fra de forskellige regioner og traditioner i landet. Vi tillader os også at være kreative, og inkorporerer sæsonens råvarer i buffeten, så den altid er aktuel og frisk. Nyd f.eks. klassikeren Vitello Tonnato, som er tynde skiver af rosa kalv anrettet med grillet tunfisk, kapersfrugt og cremet sauce med urter. Du kan også sætte tænderne i en variation af lækre tomater med bøffel mozzarella og basilikum eller let sprængt kalvebryst anrettet med kapers, tomat, hvidløg og persille i egen bouillon toppet med parmesan.

Kontakt os for spørgsmål om italiensk catering til din næste fest

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål, som du skulle have til italiensk catering. Kontakt os på telefon 70 71 81 96 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk. Du kan bestille en italiensk buffet hos os året rundt undtagen december.

Ønsker du at høre mere om en lækker italiensk buffet?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

 

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.