Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Dansk-Nordisk buffet

*Du skal minimum bestille 20 kuverter
Du kan se tilvalgene til denne menu i bunden af siden eller ved at klikke her
Lækker buffet bygget på nordiske råvarer
Lækker mad lavet fra bunden
Du bestemmer tidspunkt for levering
Vi leverer alle ugens dage

Menu

Dansk-Nordisk buffet

Vores dygtige kokke har sammensat menuen af sæsonens bedste danske råvarer. Filosofien bag er, at smagsoplevelsen ikke skal være anderledes end den man får på en god restaurant, bare fordi det er mad ud af huset. Du får et unikt produkt, som kommer på pæne fade og skåle, der er lige til at pakke ud og sætte på bordet. Her kan du være sikker på, at det varme er varmt, og de fantastiske danske grøntsager stadig er sprøde, friske og behandlet nænsomt af vores glade kokke.

Dansk-Nordisk leveres i perioden fra januar til og med oktober.

FORRET

  • Fra gården: Okseinderlår, rødbede, Øko æggeblomme, skalotteløg, karse og friterede rodfrugter.
  • Fra skoven: Aspargeskartofler, fynsk rygeost, salturt, flagesalt og kørvel.

Tilkøb: Ønsker du at tilføje saltet laks til Dansk-Nordisk buffet? Vælg saltet laks under 'Anbefalinger" længere nede på denne side.

HOVEDRET

  • Fra gården: Sprængt dansk kalv, rødder, perleløg, peberrod og dansk fløde.
  • Fra haven: Karamelliseret pastinak, svampe, løg og rosmarin.

Tilkøb: Ønsker du at tilføje svinebryst i honning til Dansk-Nordisk buffet? Vælg svinebryst i honning under 'Anbefalinger" længere nede på denne side.

SALATER

  • Fra haven: Dansk blomkål, radiser, saltet agurk, koldpresset rapsolie og bacon.
  • Fra haven: Hjertesalat, ærter, salatløg, kærnemælk og bondebrød.
  • Fra haven: Spidskål, selleri, æble, estragon og sukkerristede solsikkekerner

TILBEHØR

  • Hertil velsmagende hjemmebagt brød afstemt til buffeten samt pisket smør.
     

Bemærk, at for at give dig størst mulig frihed leveres Dansk-Nordisk buffet uden dessert. Ønsker du dessert er det nemt at tilføje - vælg blot mellem det store udvalg længere nede på side.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

Dansk-Nordisk buffet afspejler det lækre skandinaviske køkken

Skandinavien er et af de mest historierige steder i verden. Vi er kendte for vikingerne, vi har de ældste kongehuse og vi har udforsket verden. Men ligeledes er vi kendt for vores køkken, som er meget sæsonpræget. Vores store kyststrækninger har gjort os til dygtige fiskere, vores flade land har gjort os til kompetente landmænd, med forstand på alt indenfor landbrug. Ikke kun lækre og sprøde danske grøntsager, men også husdyr som kvæg, svin, får og høns. Alt dette bliver afspejlet i vores madlavning og med alle disse ting i mende, har vi skabt en smagsfyldt Dansk-Nordisk buffet.

Friske råvarer fra gården, skoven og haven giver Dansk-Nordisk smag

Retterne i en Dansk-Nordisk buffet er skabt med råvarer som du kender. Vores mål er at samle al den velsmag som skandinavien er kendt for, i én lækker buffet. Kendetegnet ved en Dansk-Nordisk buffet er brugen af de nordiske råvarer, som vi får fra både gården, skoven og haven. I Jespers Torvekøkken elsker vi al slags mad. Vi laver mad fra alle verdenshøjrnerne, men for os er det også vigtigt at huske hvor vi kommer fra, og derfor synes vi at du skal have mulighed for at nyde en fabelagtig Dansk-Nordisk buffet med dine venner og familie.

Bestil Dansk-Nordisk catering til dit næste selskab

Uanset om du skal holde fødselsdagsfest, en anderledes påskefrokost, eller enhver anden form for fest, så vil vores Dansk-Nordiske buffet være velegnet, og der vil være noget for enhver smag på menuen.

Til forret kan du forkæle dine gæster med tartar af okseinderlår med dertilhørende rødbede, økologisk æggeblomme, skalotteløg, karse og friterede rodfrugter samt aspargeskartofler med fynsk rygeost, salturt, flagesalt og kørvel.

Hovedretten består sprængt dansk kalv på rødder, perleløg, peberrod og dansk fløde. Hertil karamelliseret pastinak, svampe, løg og rosmarin. Det er derudover muligt at tilvælge svinebryst i honning. Det gøres i "Anbefalinger" i drop-down menu herover.

Ønsker du dessert eller petit fours til at afrunde middagen med kan dette naturligvis tilkøbes. Vælg mellem blandt andet brownie med syltede bær, havtornstærte eller små lækre Sarah Bernardts. Er der børn til festen har vi en børneplatte med en oksekødsslider, frikadeller, spyd med pankokylling samt grøntsstave og duppelse.

Kontakt os for fortræffelig Dansk-Nordisk catering ud af huset

Skal du arrangere en fest, og har du brug for hjælp til at lave og levere velsmagende mad til dine gæster? Så kunne en lækker Dansk-Nordisk buffet være noget for dig.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at holde en fest, hvor du kan nyde både festen og selskabet uden stress og jag. Hvis du har andre spørgsmål til, hvad en Dansk-Nordisk buffet består af, må du endelig kontakte os på telefon 70 22 82 12 eller på mail torvekoekken@torvekoekken.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.