Dansk-Nordisk buffet

Det Dansk-Nordiske køkken er en spændende størrelse. Det er retter du kender og holder af, men som bærer præg af nordisk kultur og er af råvarer fra norden.

En Dansk-Nordisk buffet som afspejler det lækre skandinaviske køkken

Skandinavien er et af de mest historierige steder i verden. Vi er kendte for vikingerne, vi har de ældste kongehuse og vi har udforsket verden. Men ligeledes er vi kendt for vores køkken, som er meget sæsonpræget. Vores store kyststrækninger har gjort os til dygtige fiskere, vores flade land har gjort os til kompetente landmænd, med forstand på alt indenfor landbrug. Ikke kun lækre og sprøde, danske grøntsager, men også husdyr som kvæg, svin, får og høns. Alt dette bliver afspejlet i vores madlavning, og med alle disse ting i mende har vi skabt en smagsfyldt Dansk-Nordisk buffet.

Dansk-Nordisk buffet

Dansk-Nordisk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Lækre og smagsfyldte retter samlet i en Dansk-Nordisk buffet.

Retterne i en Dansk-Nordisk buffet er mad du kender. Vores mål er at samle al den velsmag som skandinavien er kendt for, i én lækker buffet. Kendetegnet ved en Dansk-Nordisk buffet, er brugen af de nordiske råvarer såsom nordiske grøntsager, okse, svin og fisk.
I Jespers Torvekøkken elsker vi al slags mad. Vi laver mad fra alle verdenshøjrnerne, men for os er det også vigtigt at huske hvor vi kommer fra, og derfor synes vi at du skulle have mulighed for at nyde en herlig Dansk-Nordisk buffet med dine venner og familie.

Bestil Dansk-Nordisk catering til dit næste selskab

Uanset om du skal holde fødselsdagsfest, en anderledes påskefrokost, eller enhver anden form for fest, så vil vores Dansk-Nordiske buffet være velegnet, og der vil være noget for enhver smag på menuen.

Forkæl dine gæster med forretter som Oksetartar med sat æggeblomme og kørvel, eller rimmet laks med spinaturtecreme, toppet med dild og sprød agurk. 
Til hovedret har vi en herlig culottesteg med gylden pommes Anna, bagte tomater og rødvinssovs, sprød hjertesalat og salturt vendt i rygeostcreme.
Til dessert serverer vi en lækker mandelkage med sæsonens bær og kold vaniljefløde
Disse rette og flere til, vil du kunne forkæle dine gæster med, når du bestiller en Dansk-Nordisk buffet hos os.
 

Kontakt os for herlig Dansk-Nordisk catering ud af huset

Skal du arrangere en fest, og har du brug for hjælp til at lave og levere velsmagende mad til dine gæster? Så kunne en lækker Dansk-Nordisk buffet være noget for dig. Kontakt os og lad os gøre arbejdet for dig, så du kan nyde både festen og selskabet uden stress og jag. Hvis du har andre spørgsmål til, hvad en Dansk-Nordisk buffet består af, må du endelig kontakte os på telefon 70228212 eller på mail torvekoekken@torvekoekken.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.