Efterårsbuffet kan bestilles fra september-november
Hjemmerøget laks
på bund af råmarineret rødbede
toppet med frisk pesto og krydderurter
Terrin af braiserede svinekæber
med grønne linser, serveret på sprød friseesalat.
Hertil syltet bolchebede og peberrod
Rosastegt oksefilet med skovens svampe
samt smørdampede bønner, pommes fondant,
og bearnaisesmør (Oksefileten leveres som et helt stykke kød*)
Coq au vin af kylling
med rispilaf
Sprød hvidkålssalat med umoden mango og koriander
smagt til med sød chili
Bulgursalat med rosmarinolie
peberfrugt, rødløg og courgetter vendt med friskhakket persille
Årstidens sprøde grøntsager
vendt i citronolie og grønne asparges
Hjemmebagt brød med smør
Gateau Marcel
med marinerede skovbær og mynte
*For at holde oksefileten n mest saftig leverer vi kødet helt. Ønsker I at få leveret kødet udskåret, skriv dette i kommentarfeltet i kurven
Bestil Efterårsbuffet
Du skal minimum bestille 20 kuverter
Fremragende på Trustpilot– 4,7/5
Vi laver vores mad fra bunden
Bæredygtighed er vores kernefokus
Fleksibel levering og afhentning