Fejr din fødselsdag med manér - og lækker mad

Fødselsdage skal altid fejres og helst med herlig og lækker mad. Fylder du rundt eller har du bare lyst til at fejre at du bliver et år ældre? Lad os stå for maden eller inspirere dig til at lave det selv

Fylder du rundt? Eller har du bare lyst til at holde en stor fødselsdagfest? Lad os sørge for maden.

En fødselsdag kan fejres på mange måder: Uformelt med langborde og buffet eller mere formelt med menu og tallerkenservering. Uanset hvad du er til, har vi forskellige lækre valgmuligheder, som vil gøre dine gæster glade og mætte. Nedenfor kan du se vores buffeter og menuer og vores forslag til en dejlig lagkage, som kan bestilles separat eller sammen med en menu eller buffet til din fødselsdag. Kun fantasien sætter grænser, og vi vil meget gerne hjælpe med at gøre din dag helt speciel med herlig fødselsdagsmad og fødselsdagskage. 

Lad årstiden danne rammen om din fødselsdagsmenu

Efterårsbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Forårsbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Sommerbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Elsker du at holde temafester?

Vi har flere temabuffeter, som er idelle, hvis du ønsker at holde en fest med en rød tråd. Er I mange og ønsker du et andet tema, end det vi har menuplanlagt nedenfor, vil vi meget gerne hjælpe dig. Find inspiration i vores eksisterende buffeter og skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at fejre dig.

 

Er du til tema fødselsdag?

Amerikansk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Italiensk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Vil du have tapas / fingerfood til din fødselsdag?

Vi har ved flere lejligheder lavet unikke finger foods, som passede til det enkelte arrangement og det kan vi også gøre til din fødselsdag. Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige finger food menu til dig. Vi kan vise dig, hvad vi tidligere har lavet og komme med forslag til, hvad der vil matche netop dit arrangement rigtig godt. 

Sammensæt din egen fødselsdagsmenu

Vælg alle de retter du har lyst til i nedenstående skema. Var det noget med fisk- og skaldyrstema og vælge eksempelvis grillet tun med mild wasabicreme og soja reduktion, ceviche af kammusling med ærtepuré og crudité af radiser, hummer gratineret i tomat med krydderurte sne og frisk kørvel,  og tatar af røget laks, syrligt æble, cremefraiche og peberrod. Eller hvad med en ren dessert tapas menu?  Lav en lækker kagebuffet af små blåbærtærter, to slags petit four,  chokoladedrøm med bær, små klassiske træstammer rullet i pistacie og  Jordbær dyppet i mørk chokolade og kokos. (KUN I SÆSON). Mulighederne er uendelige.

 

 

 


 

*Priser for levering og afhentning
Du har mulighed for at få leveret maden direkte til din dør, og vi afhenter også gerne det tomme service igen. Du kan også vælge en af mulighederne eller alternativt, at du selv står for transporten. Nedenfor ser du priserne for én kørsel til dit postnummer. Prisen for levering og afhentning er den samme.

Postnr: 1000 - 2999 = 312,5 kr. inkl moms
Postnr: 3000 - 4099 = 494 kr. inkl. moms
Postnr: 4100 - 4599 = 937,5 kr. inkl. moms
Postnr: 4600 - 4699 = 494 kr. inkl. moms
Postnr: 4700 - 4999 = 937,5 kr. inkl. moms

Ønsker du selv at hente maden eller levere det tomme service skal det ske til adressen: Brøndby stadion 30, 2605 Brøndby. Der er en port, når I kommer.
Ring til køkkenet for at komme ind på tlf. 61442200.

Vi kan også hjælpe med at planlægge din fødselsdag.

Vi tilbyder lækre buffeter og menuer til din fødselsdag, men kan også hjælpe med at finde et dejligt sted til festen, leje af telt til haven, leje af borde, service osv., drikkevarer og ikke mindst servering.

I Jespers Torvekøkken har vi mange års erfaring med at lave catering til fødselsdage, så kontakt os endelig hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til, hvordan vi kan gøre din fødselsdag uforglemmelig. Kontakt os på telefon 7022 8212 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk

 

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

 

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.