Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Konfirmationsmenu Se fuld størrelse

Konfirmationsmenu

Vi sammensætter gerne en menu til jeres konfirmation, så I får jeres ønsker opfyldt. 

Kontakt os på tlf. 7022 8212 eller torvekoekken@torvekoekken.dk, så finder vi den helt rigtige menu sammen.

Flere detaljer

Vores minimum på bestilling er 15 kuverter

DKK 0,00

Forskellige valgmuligheder af konfirmationsmad

Der er mange ting at tage stilling til, når det kommer til den store konfirmationsdag, og her hos Jespers Torvekøkken vil vi gerne gøre det lidt nemmere for dig og din familie, at få planlagt både jeres konfirmationsmenu og festen i ro og mag. Det er ikke til at komme uden om, maden er og bliver en stor del af enhver fest, og vi har gjort det nemt for dig, der ikke selv har lyst til at stå i køkkenet i flere dage og forberede den perfekte konfirmationsmenu. Du kan nemlig få leveret og sågar serveret alt din mad fra vores køkken.

Omdrejningspunktet til selve festen

Her hos Jespers Torvekøkken har vi stor fokus på, hvordan vi laver vores mad, og hvad den laves af. Vi går højt op i at udvælge sæsonens bedste råvarer, og vi gør vores for at mindske madspild når vi f.eks. tilbereder en konfirmationsmenu. Vi tilhører desværre en branche der er kendt for sin madspild, og vi har derfor sat os for at mindske vores madspild ved at udnytte alle vores råvarer bedst muligt. Det betyder bl.a. at vi bruger de gode afpudsninger fra kød og grøntsagsrester til at koge velsmagende fonder på, der danner grundlaget for flere lækre retter. Det madspild vi har, gør vi dog alt for at få gjort til biobrændsel. Det gør vi gennem et samarbejde med Daka, og vi har ligeledes fået en Refood certificering. Når du vælger at bestille en konfirmationsmenu fra os, kan du altså være sikker på at du får mad der er lavet ud fra friske råvarer, og som samtidig er lavet med miljøet in mente.

 

RING VED SPØRGSMÅL OG SÆRLIGE ØNSKER

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 22 82 12 eller sende en mail til torvekoekken@torvekoekken.dk, i tilfælde af både spørgsmål og særlige ønsker.