Sundhed i kantinen

Sundhed er et af vores højeste prioriteter i vores kantiner. Læs her hvad vi gør for at sikre en sund kantine. 

Sundhed i kantinen

Vi anvender kun råvarer af høj kvalitet og vi lægger vægt på, at menuen er tilberedt således, at den mad der bliver serveret er sund og ernæringsrigtig. Derfor implementeres i kantinen en måltidspolitik, som er en hjælp til vores personale, men også til brugerne af kantinen.

Måltidspolitikken er udarbejdet så den lever op til de 10 kostråd samt de officielle kostanbefalinger, og den kan til enhver tid kobles sammen med virksomhedens allerede eksisterende kostpolitik. Den daglige buffet vil derfor altid være sammensat ud fra, at der er rig mulighed for at sammensætte sin frokost af grønne og ernæringsrigtige produkter.

Vi lægger ligeledes vægt på det visuelle, vi præsenterer maden på en sofistikeret og indbydende måde, pynter op på disk og buffet, skilter således at gæsterne kan læse om indholdet i den mad de køber, samt se om produktet er fedtfattigt, magert, eller om det indeholder lidt mere fedt.

Udvikling og ernæring

Ved vores ugentlige opfølgning i kantinen har vi løbende kontakt med medarbejderne i kantinen.

Vi har derfor mulighed for hele tiden at udvikle køkkenet i takt med tidens spisevaner og under hensyntagen til nye anbefalinger indenfor ernæring. Vi anvender kun sunde fedtstoffer i vores madlavning.

Vi giver naturligvis vore kunder muligheden for selv at vælge hvilke typer fedtstof, de ønsker at smøre på f.eks. Morgenbrød, smørrebrød etc. Men alle kan være sikre på, at den tilberedte mad, altid er tilberedt med sunde fedtstoffer. Ligeledes har vi hele tiden fokus på, hvordan et sundere og delikat koncept kan udvikles. Her kan bl.a. nævnes vores koncept med sund mødeservering, som kan implementeres i kantinen.

Ligeledes tilbyder vi vores medarbejdere muligheden for, hele tiden at udvikle deres kompetencer og i særdeleshed deres kreativitet. Dette kan vi gøre via vores interne uddannelsesprogram.

Miljø og bæredygtighed

Ærlig mad · herlig mad - på en enkel måde.

I Jespers Torvekøkken har vi udarbejdet en klar politik omkring miljømæssig bæredygtighed. Vi holder fokus på vores udarbejdet retningslinjer inde for økologi, klimaforandring, madspild og dyrevelfærd og arbejder efter vores egen mission om at levere ærlig og herlig mad med passion.

 

Råvarernes påvirkning på miljøet.

Hvordan påvirker råvarerne så miljøet i dag? Som udgangspunkt handler det om måden råvarerne bliver dyrket på og hvor i verden de kommer fra, hvilken forarbejdning der har været anvendt, hvordan er råvarerne emballeret og ikke mindst hvordan er de transporteret rundt i verden fra producent til forbruger.

Alt dette har vi i Jespers Torvekøkken forsøgt at tage stilling til ved at være bevist omkring måden vi køber ind på, hvordan vi tilbereder maden så den beholder smag, konsistens og farve, hvordan vi opbevare maden og sidst men ikke mindst hvordan vi anretter maden så den ser indbydende ud.

Vi ønsker i høj grad at påvirke den miljørigtige bæredygtighed uden at vi skal gå på kompromis med vores egne holdninger, smagen og vores madtråd.

 

Økologi

I Jespers Torvekøkken arbejder vi for at fremme økologiske råvarer, vi ser det som en naturlighed at vælge økologi før konventionel når det økonomisk kan lade sig gøre.

Vi er bevidst om at ved støre brug af økologi mindskes brugen af sprøjtemidler og en renere natur til gavn for os alle.

Det er vores klare overbevisning at kunder i dag er mere bevidste omkring hvordan råvareren er dyrket, er den sammensat korrekt ud fra et sundhedsaspekt og er der taget hensyn til miljøet, naturen samt dyrevelfærd.

 

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.