Det tilbyder vi i kantinen

Læs nedenfor hvilke løsningsmodeller vi kan tilbyde, når vi driver din kantine. Den endelige løsning er naturligvis noget vi skræddersyr efter dine behov og ønsker.

Morgenmad og mellemmåltider

Mange virksomheder ønsker større fleksibilitet af sine medarbejdere. Til gengæld tilbydes der også i højere grad måltider både om morgenen og i løbet af dagen. På den måde kan virksomheden tilbyde optimale betingelser i forhold til de ansattes arbejdstider. Morgenmåltidet giver en god og sund start på dagen og mellemmåltiderne giver ekstra energi i løbet af en travl arbejdsdag.

Frokost

I vores verden er frokosten dagens vigtigste opgave. Det daglige frokostsortiment skal sikre at jeres medarbejdere kan sammensætte et sundt og ernæringsrigt måltid.

Frokosten præsenteres som en Tag selv buffet, der kan indeholde kolde anretninger, dagens lune og varme måltider, komponerede salater, en bland selv salatbuffet, oste, brød, samt sunde og søde fristelser. Frokostsortimentet er baseret på friske råvarer, der varierer hen over sæsonerne og kan naturligvis tilpasses efter både ønsker og behov.

Typisk planlægges frokostmenuer for en uge eller 14 dage ad gangen, så både variation og økonomi kan gå op i en højere enhed.

Møde- og gæsteforplejning

For mange virksomheder er møde- og gæsteforplejning en vigtig del af de signaler, der sendes både internt og eksternt. For at optimere tidsforbrug og administrative ressourcer på mødebestillinger, kan Jespers Torvekøkken tilbyde et elektronisk rekvisitionssystem eller vores forplejningssortiment kan integreres i et eksisterende system. Elektronisk styring af rekvisitioner giver hurtig og nem håndtering af forplejning til gæste- og mødeaktiviteter for både bruger og køkken. Til møde- og gæsteforplejning kan sortimentet tilpasses løbende, så der til hver en tid er et passende udbud, der sender de rette signaler til gæster i virksomheden.

Vi har et tæt samarbejde med en af branchens dygtigste leverandører af rekvisitionssystemer. Vi kan sørge for implementering og drift af systemet på måneds pris basis eller vi kan være behjælpelige med at jeres virksomhed enten køber eller lejer jer ind på systemet. Rekvisitionssystemet kan tilpasses den enkelte virksomhed og kan meget mere end blot møde og gæstebestillinger, Vi kan sørge for en uforpligtende fremvisning af systemet.

Større arrangementer og events

De fleste virksomheder har jubilæer, kundearrangementer eller andre større begivenheder, der skal trakteres på behørig vis. I forbindelse med sådanne arrangementer kan Jespers Torvekøkken være behjælpelig med den fulde forplejning og service – også uden for de normale arbejdstider.

Frugtordning

Frugt er et godt supplement til dagens hovedmåltider og giver energi til dagens bedrifter. Jespers Torvekøkken kan levere en tilpasset frugtordning til jer, hvor leveringssted og frekvens naturligvis er fastsat af jer.

Firmafrugt er kommet for at blive, det er et værdsat personalegode som er forholdsvis billigt og så tilmed fradragsberettiget.

Take Away

Mange virksomheder vælger også at tilbyde deres medarbejdere at kunne købe mad til senere fortæring – det værende enten hjemme, i forbindelse med sen hjemkomst, eller i forbindelse med sent arbejde, hvor måltidet kan opvarmes i virksomheden. I Jespers Torvekøkken kan vi tilbyde denne service sammen med vores kantinedrift. 

Ønsker du at høre mere om vores kantinedrift?

Ring til vores Adm. Direktør

Ronny Saul
T. 2170 8674
 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.