Svampe-remoulade

Opskrift til 6 personer

Ingredienser:

200 gram marksvampe
25 gram kapers
1 dl. Mayonaise
1 spsk. sennep
½ dl. græsk yoghurt
50 gram revet parmesanost 
Salt og peber
Evt. citron

Fremgangsmåde

Skær svampene i halve og rist i en lille gryde eller kasserolle til de tager let farve. Køl dem ned. Rør mayonnaise, creme fraiche, kapers, sennep, revet parmesan ost og salt og peber sammen. Hak de stegte svampe fint og vend i mayonnaisen. Remouladen kan evt. Justeres med lidt citron saft hvis den virker lidt for fed.

 

 


 

Vil du have flere spændende opskrifter, direkte leveret til din indbakke?

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og glæd dig til en masse inspiration

 

                   

Tilmelding af email

Navn:
Email:
Jeg ønsker at tilmelde mig:
Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.