Raita

Opskrift til 12 personer

Ingredienser:

5-6 dl græsk yoghurt 
1 spsk. frisk mynte 
1 spsk. frisk koriander 
0,5 spsk. frisk grøn chili 
2-3 stk. tomater 
1 smule limesaft 
0,5 stk. agurk 

Fremgangsmåde
Start med at dræne yoghurten: Hæld 7-8 dl yoghurt i et viskestykke, der er lagt i en si. Lad den dræne væsken i løbet af et par timer. Flæk agurken, og fjern kernerne. Skær den i mindre tern, og drys dem med salt. Skær tomaterne i mindre stykker, og salt. Rør yoghurten op med urterne, grøn chili og godt med salt og peber. Evt. lidt sukker. Smag til med limesaften. Kom tomater og agurker i. Lad den stå køligt i en times tid, så smagen når at sætte sig.

 


 

Vil du have flere spændende opskrifter, direkte leveret til din indbakke?

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og glæd dig til en masse inspiration

 

                   

Tilmelding af email

Navn:
Email:
Jeg ønsker at tilmelde mig:
Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.