Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Jespers Madtråd 

I Jespers torvekøkken arbejder vi ud fra en mission om at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det betyder bl.a., at vi laver vores mad fra bunden af sæsonens friske råvarer. Du vil selvfølgelig af og til finde fx tomater på vores menu i januar osv., men vi bestræber os meget på at bruge sæsonens råvarer så vidt muligt samtidig med at vi vil servere varieret og spændende mad.

Vores mission om ærlig og herlig mad betyder også, at vi skal være nytændende, kreative og følge med de nyeste tendenser indenfor det gastronomiske, men vores mad skal samtidig være herlig, derfor laver vi ikke prætentiøs mad, der udgiver sig for at være noget det ikke er.

Vi har lavet nogle helt konkrete tiltag både for at uddanne og inspirere vores medarbejdere om vores madtråd, men også for at skabe gennemsigtighed for vores kunder, så det er helt tydeligt, hvad vores mad indeholder, bl.a. en oversigt over, hvad vores mad skal indeholde 80% af, hvad der må være op til 20% af i maden, og hvad vi aldrig kunne finde på at servere. Du kan se vores madtråd og læse mere om vores mission her

Derudover laver vi løbende inspirationskurser hvor vores chefkok Jesper Holmberg introducerer nye opskrifter, teknikker, viden om kostsammensætning osv.