Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kantinedrift – Gode grunde til at vælge Jespers Torvekøkken

Jeres virksomhed skal vælge Jespers Torvekøkken, hvis I ønsker den bedst tænkelige kantineløsning for Jeres medarbejdere og en leverandør som kan leve op til Jeres forventninger, når det gælder både kvalitet, økonomi og udvikling.

Kantinedrift er vores kernedrift, og vi gør det bedre end de fleste

Vi lever og ånder for at servere ærlig og herlig mad.Vi ved at frokosten ofte er et højdepunkt på en arbejdsdag og at der har en stor betydning for arbejdsglæde og motivation, at man er tilfreds med sit frokostmåltid. Vi har en sund holdning til både råvarer og fremstilling og gør hvert måltid til en god oplevelse.

Få en pålidelig kantinedrift, der er tilpasset jeres behov

Jespers Torvekøkken består af en stor og pålidelig personalestab, som altid kan træde til I tilfælde af ferier og sygdom. Vi tilbyder managementaftaler, drift og forpagtning af virksomhedens kantine – enten på permanent basis eller i forbindelse med sygdom eller ferie. Vi kan udvikle et helt unikt koncept, der passer lige til Jeres virksomhed, videreudvikle det I har nu eller tage over, hvor andre slap. Uanset hvordan driften af Jeres kantine skrues sammen, får I en nem og overskuelig afregning, en masse god mad og en yderst driftsikker løsning.

  Skræddersyede løsninger af kantiner

 Fokus på sund og velsmagende mad

 Stor driftsikkerhed

 Respekt for diversitet i måltider og ønsker

RING OG HØR MERE

Ring til vores driftschef og lad ham hjælpe Jer med, hvad der er bedst for Jer

Said Laouir

21 70 86 74